| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 122979  [Dalších 122759 >>]
Trollik, Ajka 3r+ Matýsek 1r. 14004

Re: Re: Re: Re: Skřítek

28.8.2006 22:19:16
Pavli musíš dát rodina.cz, nesmí tam být www.rodina.cz, tam už tě to navede.
Pavla,Lucí04/04,Ivet12/05,33tt 11790

Re: Re: Re: Skřítek

28.8.2006 22:05:07
Holky, prosím vás, ještě to Album na fotky, něco jako mají dubňáčci na fotky. Nevíte někdo jak na to? Nikde jsem nic nenašla, jak ho založím. No jsem trdlo...

Re: Re: Skřítek

28.8.2006 22:03:29
Aha, tak skřítek Pořádníček, no nevím. Zkusíme to a uvidí se. To bude zase něco pro mě abych to vydržela to sama neuklidit.

Tak dobře, tak naplánujeme nějaký srazík, co tedy třetí týden v září???

Co se týče žampíků, tak zatím doma ani nemáme sadbu. Dneska donutím manžela, aby tam napsal, už je čas. Do teď bylo pořá moc vedro a žampíci potřebují pro tvorbu plodnic 14-18 stupňů, je to děsná věda.

Já se tady napájím burčákem, no je asi z jablek,koupený u silnice, ale výborný. Lucka už spí, Iveta má záchvaty smíchu, prý jsem spadla z hrušky, spát se u nás nebude. Jdu na toho manžu, řádí s Ivetou, jdeme hned psát na ty žampíky.
Renda, Aneta 4/04 + Nicol 7/07 18451

Re: Skřítek

28.8.2006 21:53:58
Tak na skřítka u nás ani nemuselo dojít, Anetka uklízí od dovči s Dubňáčkama, zato s tím spaním dělá teda caviky, takže došlo na to, že zavolám čwrtům, nejdřív jsme se bála, aby se moc nebála, ale prdlajs, naběhla jsem si já, chce jim taky zavolat:) Už jsem došla tak daleko, že jsem si zjistila číslo do Pekla, (pro zájemce je to 666:):):), ale nějak jim to nefunguje. když jsme tam volaly (pustila jsem to nahlas), tak mi mobil řekl, že jsem zadala nesprávné číslo a že si z toho nemám nic dělat, prý i mistr tesař se někdy utne! No nekleplo by vás? A máme po čertech:) Ale já jí dám, až je uvidí v zimě naživo, to by v tom byl čert, aby nebyla hodná:):):)

Dočetla jsem vás, Trolli, přeju, ať máš toho obíhání po dr co nejméně, to je teda pruda, to ti věřím. A Baruschce přeju, aby ledviny poslouchaly...i když Baru, jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá, to víš, ty hektolitry lambrusca vykonaly své:):):)

Pavlo, jen naplánuj srazík, já se taky vetřu:):):) Moc rád auvidím holky, Ivetku jsem ještě neviděla a to už jí bude zanedlouho rok, no tak to to teda letí, to je děs. Ale ne prosím druhý týden v září, to tu nejsme:)

No a zbytek jsem opět zapomněla:(

Lenča, Vojta a Marek 19960

Re: Chichi

28.8.2006 21:50:33
Jaffi, jsem hanba. Na žehlení nedošlo. Vytáhla jsem stroj a ušila pro Vojtu do školy ještě pytel na věci na tělák. Ještě zítra mrknu po nějakých plátěnkách, aby v tělocvičně nelítal v botaskách a máme vše. Za týden má nástup, takže nejvyšší čas.

Takže žehlení počká do zítřka, ale to jdu zase běhat, tak nevím, jestli se mi bude chtít.

Zrovna jsem DH moc potěšila. Spočítala jsem mu, co po nás chce firma za plovoučky a za kolik ji koupíme jinde a položí to sám :o)))) Tady už pokládal a šlo mu to, tak je to jasný :o))))) Ale to si ještě počkáme.
Jaffi, V 4/04 + V 3/08 13491

Skřítek

28.8.2006 21:43:26
Skřítek Pořádníček odnesl nebohé Andrejce hračky, které si nechtěla uklidit. Vojtu to taky dost sebralo. Dnes také vysával, ale spíš proto, že ho to baví. :o))) Já řeším spíš ten problém, že si chce Vojtíš s Pořádníčkem pokecat, takže mě nutí, abych mu zavolala a tak.

Chichi

28.8.2006 21:40:47
Pavli, moc tady nehulákej, my tady máme všichni nachystaný huby na ty vaše žampíky, co jste vyhráli v soutěži. ;o)))))))))))))

Re: Re: Re: Ahojda večer:)

28.8.2006 21:37:06
Vergi, prosím, co to je za skřítka??? Můžeš mi prozradit kde ho koupit :-). Co jsi Vergi o skřítkovi řekla, že uklízí. To by mě zajímalo. Lucka tedy uklízet moc nechce a co uklidí, to Iveta schodí dolů s poličky.

Ještě jsem se chtěla optat. Ráda bych si založila na rodině vlastní Album. Není někde na dubňáčcích návod jak na to? Nebo můžete mi prosím někdo stručně napsat jak na to???

Trolli, jééé, díky, to je asi něco hlavně pro Lucinku, viď? Tak se někdy sejdeme. A co tedy na někdy naplánovat malý srazík u nás doma? Klidně všech dubňáčků.
vergelka, děti 04/04, 11/06 12449

Re: Re: Ahojda večer:)

28.8.2006 21:31:39
AHojda!
Na gumáčky jsem zapomněla, zítra tam zajdu.

Rendo, Majda mytí naprosto nesnáší, vyřešila jsem to tak, že ji koupe DH a já mám klid. On se s ní moc nepárá, chce, nechce, musí pod sprchu.

A Trollíkovi ještě jednou děkuji za radu se skřítkem, u nás už taky dva dny řádí a Majdalka krásně uklízí hračky, chce i luxovat a to prosím 2x denně :-))))

Kuk!

28.8.2006 21:11:41
Rendo, mně se suší zatím dvě várky prádla a třetí je v pračce - máš náskok...

Diny, tak tady máš zatím "zamluvené" barvičky, některé už nejsou používané, ty "majitelky" důrazně napomínám!

Bulik Claire Jaffi Jitka Kikuška Lenka Pavla Peg Pendula Radka Renda Soňa Sugar Štěpánka Vergelka Vlaďka

Přiznávám se, že nevím, zda jsou všechny, možná jsem někoho opomenula. Každopádně svou barvičku si můžeš vybrat TADY Problém je snad jedině ten, že každý monitor zobrazuje ty barvičky jinak. Hodně lidem se třeba pletla Pendula a Lenka, nebo Kikuška a Peg. Záleží asi na kvalitě monitoru, přípdaně na jeho nastavení. Dobré je zkusit si tou barvou napsat text a vidět. :o)
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 122979  [Dalších 122759 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.