| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 122979  [Dalších 122919 >>]
Diny a čtyřlístek 10792

Jaffi:)

31.8.2006 11:43:53
Díky moc:) No věřím tomu, ono je fakt super, když znáš někoho konkrétního, na kom je to vidět:)

A věříš mi, že jsem se ještě nedostala k těm barvičkám?? Jsem nemožná...budu se teda vymlouvat na to, že nestíhám...
Jaffi, V 4/04 + V 3/08 13491

:o)

31.8.2006 11:40:45
Diny, tak tfuj, tfuj - ať se ti zadaří mít takovou váhu, jakou si představuješ a hlavně DLOUHODOBĚ!

Vergi, jdu hodit receptík do deníčku (jestli už třeba Rybka nehodila stejnej, chi)
Diny a čtyřlístek 10792

Vergelko

31.8.2006 11:37:33
máš u mě velké plus, že jste si nenechali říct, co to bude:)) Já vím, Trolli taky nechtěla původně...ta doktorka prdlá...vážně překvapeníčko stojí za to, já jsem teď tak ráda, že jsme to nevěděli, bylo to super překvapení:))

Váhu neřešte holkyy, vy jste krásně štíhlé, dostanete nějaké to kilíčko hravě dolů:)

Já dneska poprosím Zuzku (doufám, že neomdlí), aby mě vyfotila v plavkách...a každý týden ve stejnou dobu...to jsem fakt zvědavá, jeslti třeba za měsíce už uvidíme maličkou změnu...
Diny a čtyřlístek 10792

Ahojky

31.8.2006 11:29:50
tak jsem se fakt zasmála u Arturovo zkonstatování, že je mamka blázen, protože má vagínu:)))

Rendo, se máš, kde ty kamarádky, co jsou lačné Anetky, bereš? Taky bych nějakou takovou potřebovala:)))

Holky, pustila jsem se do dělené stravy, včera mi spadla čelist, když jsem uviděla ségru...za dva měsíce má dole 14 kilo!!! je jí polovic. Ona v těhu přibrala hodně, ale pak se umí zažrat a je schopná to zhubnout!! Já nepřibrala nic, naopak 8 kilo míň...a jestli nezačnu něco dělat, tak je budu mít nahoře natotata. Takže jsem ani nečekala na mé oblíbené "od pondělí" a začala jsem hned, dneska kytičkuju:)) Ségra mě vybavila sušeným sojovým mlíkem, takže kafíčka se nevzdávám a teď jím rohlík s lučním medem, zatímco se děti cpou houbovkou s masem:))

Ale nestěžuju si, je to taky ňamka:)

Jsem zvědavá, jestli vydržím, musííím, vidět ségru byla úžasná motivačka, jako by jí někdo půlku upustil:)) Fakt bych tomu nevěřila, škoda, že se nevyfotila před a po, byla by na hubnoucích serverech za hvězdu...

Je fakt že u dělené stravy je z půlky úspěch to, že člověk vůbec přemýšlí, co do té huby dá******

Bude někdo na kafčo za chvíli?
Lenča, Vojta a Marek 19960

Re: Re: tak

31.8.2006 11:28:56
Také zdravím. Vojta ještě v noci topil a kvičel, ale teď mu nic není a značně prudí.
Mareček si hraje na doktora, nejdřív vyboural myšku ve formuli a teď ji léčí.

Penisy my teda neřešíme, možná proto, že nemluví. Takže mě jen okomentuje, že nemám pindíka a chce mi utírat zadek :o)))

Smažím palačinky, DH si je vyžádal, tak dělám z litru mléka a budu to smažit asi ještě večer :o))

Jo a máme tu hnusáckou zimu, takže už se těším po O na kávičku - Rendo, já tu budu :o)))
Rybka, kluci 2/00, 4/04, 8/07 5257

Re: tak

31.8.2006 11:21:08
tak na langoše recepis nemám.

jdu už raději vařit......

perník mám taky, ale ten vložím tedy později, nevloží-li někdo jiný, te´d musím běžet, kluci mají nějaký problém.

tak

31.8.2006 11:18:18
recepty vloženy.
vergelka, děti 04/04, 11/06 12449

Re: Re: Chichi!

31.8.2006 11:12:44
Petro, gratuluji ke KO, váha je super, já už mám +6kg :-(((
A chodívám do poradny co tři týdny.

Jaffi, perník bych si taky dala, přihoď mi receptík.

Jo a nevíte někdo osvědčený recept na langoše?

Re: Chichi!

31.8.2006 11:01:02
Jaffi. perník mám taky v plánu, ale né dnes.

Petro: paráda s ko.

kluci svačí. já začnu pomalu připravovat oběd.

Petro: dám ti recepísek na zapečené cukety do deníčku, jo? a taky můžeš dělat polévku krémovou s bramborem vše mixnout...cuketa, brambory , nejdřív osmahnout cibulku a pak při servírování dáš opeč. housku . jo a 1 recept mám na cuket.štrůdl.
Petra,Kájík 04/04,Honzík 11/06 22198

Re: Re: ahojky ráno.

31.8.2006 10:55:20
Ahojky. Tak jsem se teď vrátila z poradny. Všechno OK. Za 5 týdnů jsem přibrala 0,5 kg, ale dnes jsem měla na sobě těžký lacláče, předtím slabý kalhoty, tak to mohlo být i tím. :-)) Takže zatím mám v průkazce o 2 kg míň od první poradny.
Tlak 105/60, moč taky dobrá, takže jsem sladkou krupicovou kaši, co jsem měla včera k večeři nikde neuložila. :-)
Doktor mi změřil břicho, poslechl ozvy, už je slyšel, pak začal vypisovat papíry na krev a EKG a u toho jsem se mu zmínila, že jsem měla kašel a ATB a že mě pobolívalo břicho, tak mě raději ještě vyšetřil, což by zase jinak nedělal a všechno je v pořádku, tak jsem moc ráda. :-))
Kontrola za 4 týdny, napsal mi to na 28.9., ale to jsem si všimla až doma, tak jsem si tam volala a sestra mi řekla, že stačí za 5 týdnů, že mezitím budu mít už UZ a krev, tak kdyby se jim něco nezdálo na UZ, že mě vyšetří v nemocnici.
Kájík kouká na krtka, tak jdu oloupat brambory, k obědu máme od včera cuketový nákyp, tak si dlábneme, ten mi moc chutná, ale potřebovala bych ještě jiné recepty co z cukety krom lité buchty a cukeťáků. Nemáte některá?

Jinak z Kájíka masáka se před týdnem stal snad vegetarián, maso prostě začal odmítat, včer jsem mu dávala na talíř brambory, u toho nic neříkal a začala jsem mu dávat nákyp a ječel, že maso nechce, tak jsem ho musela ujistit, že to není maso, ale stejně to pro jistotu raději předtím okoštoval. :-) Nevím, co to s ním je, maso nám vždy kradl z talíře. :-(
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 122979  [Dalších 122919 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.