| Anna, Honza, Milan | 19634 |
|
|
14.7.2008 18:40:10
dvakrát jsem to odklepnout nemusela
Leni objevím se v tomto týdnu, minulý se mi zkomplikoval zase s Honzíkem, že jsme obíhali dr. A |
|
|
14.7.2008 18:33:40
Ahoj Lenko s Nikolkou a s Kubíkem!
Tak zajdi pokecat! |
|
|
14.7.2008 18:32:47
Ahojky Léňo,
tak jsem taky koukla na fotky jsou super, hotel je suprově zařízený pro dětičky! AHoj Evi, odmlčela jsem se sorry. na stan je nyní blbý počasí, taky vyhlížím, který víkend, bude předpověď na jasno chci vyrazit. Rybko Tebe vidím vedle ![]() |
|
|
14.7.2008 18:32:47
Ahojky Léňo,
tak jsem taky koukla na fotky jsou super, hotel je suprově zařízený pro dětičky! AHoj Evi, odmlčela jsem se sorry. na stan je nyní blbý počasí, taky vyhlížím, který víkend, bude předpověď na jasno chci vyrazit. Rybko Tebe vidím vedle ![]() |
| Léňa, Miky04+Luky07 | 26532 |
|
|
14.7.2008 15:53:36
tak jsme to měli od Čedoku, zaplaceno už někdy kolem Vánoc, neboť to byly děti zdarma
Cena 2 dospěláci, 4 letý a roční klučina, polopenze, to nejlepší pojištění, co cestovka nabízela, 12 dní = no dohromady 40.000,--Kč. Ale tento hotel nabízí více cestovek jako např. Alexandria, blue style, Exim tour atd, Konkrétně je to na slunečním pobřeží, hotel Kotva pokud by tě to zajímalo více, tak ti napíšu mejlík |
| Lenka,Nikolka04/04+Jakub12/06 | 23093 |
|
|
14.7.2008 14:49:48
Ahoj,jmenuji se Lenka a chci ti pochválit krásné fotečky z dovolené, na které jsem se z dovolením podívala, když jsem si četla diskuzi tady na rodině.Já mám taky 2 dětičky, Nikolku 04/04 a Kubíčka 12/06.Chtěla jsem se zeptat kde přesně jste byli na té dovolené v Bulharsku, moc se mi to tam na těch fotečkách líbilo.Můžu se zeptat i od jaké cestovky jste letěli a jak to vyšlo cenově na těch 12 dní? Díky moc za odpověď.
![]() |
| Eva,Anetka a Kristýnka | 68041 |
|
|
14.7.2008 10:02:09
Ahojky
Tak jsme si užili príma víkend počasí nám přálo tak jsme se i koupali.Byli jsme u známých na návštěvě v Opavě a bylo super.Mají tam kluky 4 a 7 roků tak holky si pěkně hráli. Rybko to je fajn,že jste si to užili a Bořek si přím. tábor taky užije.Kristýnka ho měla je tomu 3 roky a byla nadšená a potom se nechala přemluvit na normální tábor.Letos jede na kola a sjíždět Lužnici tak snad bude mít na to počasí,ale to má až v srpnu až se vrátíme s Chorvatska. Přejít na dámu vůbec netuší kde jí najít.Mohla bych to zkusit.Ale asi až přijedeme z Chorvatska nemám tolik toho času.Oběvil se tady jeden příjemný pán tak trávím trochu času i s ním.Snad to tentokráte vyjde,že se z něj zase něco nevyklube.Nechám se překvapit. S holkama se ještě chystám pod stan a to budou asi veškeré aktivity prázdnin.Možná když to vyjde tak bych chtěla jet na Praděd a Pustevny,ale vše se ještě uviví podle volníka co budu mít v práci.Je to složité,ale to všichni znáte. Přeji všem príma den. |
| Rybka, kluci 2/00, 4/04, 8/07 | 5257 |
|
|
11.7.2008 16:30:58
![]() z dnešní procházky |
| Rybka, kluci 2/00, 4/04, 8/07 | 5257 |
|
|
11.7.2008 16:11:13
ahojky všem
Evi. tak koukám, že máš napilno i v létě. ale je fajn, že uděláš holkám prima prázdniny, všechno si užijte a hlavně zkus i myslet na sebe a odpočívat. a napadlo mě, nechceš přejít na dámu?? já sem nakukuji, protože vím, že seš tady a ráda tě potkávám, ale moc mě nebaví chodit na tolik diskuzí..... ![]() Léňo: koukám, že ty taky neumíš zabouchnout dveře, viď?! ![]() jinak Evi my se vrátili v úterý z karlových varů, byli jsme tam v lázních s Bořkovou cukrovkou na 14 dní, kluci si to tam užili, i jsme na festivalu potkali pár herců, něco jsme se i dozvěděli... od pondělka má b. příměstský tábor, to jsem ráda, že bude doma trochu klid. ![]() ![]() právě jsme se vrátili z procházky, je tam vedro, ale asi po večeři ještě půjdem ven na procházku, počasí se musí využít a děti se aspoň proběhnou. ![]() tak se mějte krásně...vložím vám aspoň fotečku. a přemýšlej o přesunu na tu dámu, je to v podstatě to samé, co tady. ![]() |
| Eva,Anetka a Kristýnka | 68041 |
|
|
11.7.2008 10:55:08
Tak přeji krásně prosluněný den...
Do chorvatska nejedu s partou protože jsi chci dovolenou užít jen v rodinné kruhu,protože z partou jedeme ještě pod stany.Jedou s mamčou. Holky jsou doma když nefunguje škola.Mamča mi hodně pomáhá... Bývalý nejeví zájem o holky tak letos nepřijede ani o prázdninách,no jo co se dá dělat.Tak se snažím je nějak zaměstnat aby na to nemyleli. Zítra vyrážíme za zmámýma do Opavy a přijedeme v neděli.Vždy když mám volný víkend snažím se něco vymyslet. Tak všem přeji moc hezký den... |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.