| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 122979  [Dalších 122909 >>]
Jaffi, V 4/04 + V 3/08 13491

Chichi!

31.8.2006 10:52:18
Teda ty děti jsou šoumeni!!! Vojtu tohle zatím nějak extra nezajímá, koukám, že jsem oprávněně ráda. ;o)

Peču perník, tak se aspoň trochu ohřejeme. Je fakt zima jak v ruským filmu. :o(
vergelka, děti 04/04, 11/06 12449

Re: Re: vergi.

31.8.2006 10:36:27
Rendo, taky nevím kde na to chodí, asi od Jáji, ale nejdřív ji u každého zajímá co má jestli penis nebo vaginu a podle toho posuzuje kdo je holka a kdo kluk. Zajímá ji to i u psů a dalších zvířat......

Teď se ptala sousedky důchodkyně, to byl trapas :-)
Renda, Aneta 4/04 + Nicol 7/07 18451

Re: vergi.

31.8.2006 10:33:57
Tak to jsme se pobavila, teda kam ty děti na tohle chodí:)U nás se zatím tohle teda neřeší, takže říkáte, že s emám připravit, jo? No já jsem zvědavá, co Anewtka přinese z jeslí, to budou taky hlody:)

Před chvílí mi volala kámoška, jestli bych ji na sobotu půjčila Anetku, že by chtěla jít do ZOO, ale nemá s kým:) No tak jsem jí samo řekla, že jo, i s permicema:):):)

Taky se zase zbavím nějakých oblečků, bude si je brát pro jinou kamarádku, které se narodilo mimčo v květnu:)

Anetka šla vylít nočník a jak slyším, tak i vystříkala záchod tím onetouchem, no to zase bude smradu:)

Za chvíli se chystáme do práce, ještě musím pobalit nějaký balíčky, Anetce pustím konečně toho Krtka, ať mám klid:) Budu po obědě, kdo si dá se mnou kafíčko?:)
Rybka, kluci 2/00, 4/04, 8/07 5257

vergi.

31.8.2006 10:15:19
no to je jasný, mě jen zarazilo proč jsem blázen!***** ono bylo k smíchu spíš jak to řekl a díval se na mě.

tak Bořek cvičí, Artur mu to kazí. a ten mu nadává kondome!! no mám já tohle zapotřebí!

tak máma snad prý úřijede, ač se jí nechce, blbě se jí to bořkovi vysvětluje*****0
vergelka, děti 04/04, 11/06 12449

Re: ahojky ráno.

31.8.2006 10:07:16
Ahoj Rybko, tohle téma řeší Majda pořád. Každého skoro na potkání se ptá jestli má penis nebo vaginku :-)))
Rybka, kluci 2/00, 4/04, 8/07 5257

ahojky ráno.

31.8.2006 9:22:31
dnes jsme si přivstali před osmou...

tak jak u Lenči? snad už dobře.

dnes jsme se s Bořkem u snídaně nasmáli: Artík na mě vytasil s otázkou, zda mám penis. tak mu říkám, že né. tak se zeptal, zda má bořek a táta penis, tak mu Bořek řekl, že kluci mají penis ale máma že má vagínu. na to artík: "ty máš vagínu?? a ty seš blázen!!"

no to jsem dopadla.

kluci otravují,ať zavoláme babičce, no té se sem nebude chtít v tom hnusným počasí.

já musím dnes vařit, ale naštěstí nemám to žehlení.

no jdem se napít, to jsme ještě nestihli a umýt se.

včera jsme Bořkovi koupili kasičku, tak už se těší, jak si bude syslit penízky. už včera pomě chtěl peníze za to, že uklidil vyžehlené prádlo do skříní.*****

tak my jdem. hezký den.
Trollik, Ajka 3r+ Matýsek 1r. 14004

Re: Re: Dobré ráno!

31.8.2006 9:15:43
Rendo ty nečteš vzkazy na MSN?
Renda, Aneta 4/04 + Nicol 7/07 18451

Re: Dobré ráno!

31.8.2006 9:02:59
Hele, jak víte, že Kikuška udělala zkoušku, já se to nikde nedočetla:(
Jaffi, V 4/04 + V 3/08 13491

Dobré ráno!

31.8.2006 8:59:53
Ahojda. U nás je opět mokro a zima. Ach jo. Já chci takový krásný podzim, jako byl vloni. Pamatujete? To byla krása.

Mám nějakou lenoru, nebo co. A přitom tu mám už zase plný koš prádla na žehlení. Naštěstí mám uvařeno. A Vojta dnes kňourá, asi ho to počasí taky prudí.

Kikušce gratuluju ke zkoušce.

Trolli, tak tfuj, tfuj - ať porod dopadne co nejlépe. Nikdy neříkej nikdy, vždyť víš, jak to s doktorama je. Nevěděj všechno. ;o)

Vojta chce pustit Jen počkej, tak já jdu.
Anna, Honza, Milan 19634

Re: dobré ránko

31.8.2006 8:57:23
Ahojky
tak jen nakukuji.
Dnes odjíždíme k našim, musím sbalit a dodělat resty - pustit pračku a něco dožehlit.

Včera večer jsme měla rande s kamarádka, pokecali jsme hoooodně!

Baruško díky za azyl! Kluci měli změnu a u Aničky si to mimořádně užili!
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 122979  [Dalších 122909 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.