| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 122979  [Dalších 122899 >>]
Renda, Aneta 4/04 + Nicol 7/07 18451

Re: dobré ránko

31.8.2006 8:53:42
Ahojda,
tak aby mě Jaffi hned po ránu nepeskovala, tak vkládám mimitabulku, nepřidá se ještě někdo (no za sebe doufám, že ne, protože to nevím, jak bych to tam dostávala:):):))

TĚHULKY
PřezdívkaTPPohlavíJméno
Radka30.09.klukKubík
Trollik31.10.klukSpýťa :o)
Vergelka12.11.překvápkopřekvápko
Pendula03.12.klukpřekvápko
Petra08.12.klukHonzík
Pavlinda24.02.??????
Baruschka08.03.??????

A jinak budu dneska dost nakukovat, máme v plánu jen poštu a oběd s kolegyněma z práce, takže tu víceméně budu. Slíbila jsme ovšem Anetce Krtečka na PC, když pořád nemáme tu TV, tak uvidíme, jestli na něj dojde, zatím si hraje a nic neříkala:):):)
Léňa, Miky04+Luky07 26532

dobré ránko

31.8.2006 8:35:24
tak jen nakukuju od rodičů

počítač stále nefunkční. Spíš než v opravě je problém v penízkách. Ale blíží se konec měsíce a vypadá to, že jsme finančně v plusu a tak to snad bude opravený ratata. Jen koupit díly, odejít s Mikym z bytu a nechat manžu trápit a vztekat se a bude hotovo :o))

Jinak u nás nic nového. Miky má děsně urážecí období. Nejdříve něco děsně chce a vzteká se. Když mu to pak dáme, tak je uražený a zase se vzteká a ječí, že to nechce. No děs. Oblíknout mu třeba tričko je hodinová vřískající záležitost

Plínky máme stále na noc a stále jsou dost těžké

Spinkáme krásně v nový postýlce. A kupodivu ho ještě z patra nenapadlo ani jednou lézt dolů. Vždy mlátí do zdi a volá maminko dolů a poctivě čeká. A chrupe tam krásně do 8-9hod.

Tak to je asi ve zkratce vše, podnikáme hodně výletů a snažím se co nejvíce zpestřit dny, dokud jsme sami. Od poloviny září mám zase ŠImůnka a tak si užívám poslední dny jen s jedním raubířem :)

Mizim, naši mi nakukujou přes rameno a je to fakt dost nepříjemný....
Trollik, Ajka 3r+ Matýsek 1r. 14004

Re: dobré čtvrteční ránko :-)))

31.8.2006 8:32:53
ahojda taky přeju hezké ránko, nějak jsem se večer zasekla na PC a šla jsem spát hooooodně pozdě,ani nebudu psát v kolik, protože by jste mě tu ukamenovaly:-)))), ale já za ¨nic nemůžu to Baruschka jak mi hodila odkaz na fotomaniaky,tak ted mám problémy odcházet do postele v rozumnou dobu.

Ráno byl budíček 6.30, ale vstávala jsem až v 7.15, no stejně nic moc.

Vergi, já bych nejradši taky Any někam upíchla, nikam nešla a seděla u PC:-))).

Hani chichi, Spýťa stejně asi nakonec zůstane Spýťa, protože i my jsme zvědaví jak se nakonec bude jmenovat.

vergelka, děti 04/04, 11/06 12449

dobré čtvrteční ránko :-)))

31.8.2006 8:08:08
To je pohodička, takhle dočítat. S listopadem to budu mít horší, tam se za večer určitě nakecalo.

Dnes a zítra zase hlídáme Jáju, je naprd, že prší, chtěla jsem jet s nimi na výlet vláčkem, ale nádraží máme dost daleko a DH si vzal auto. Zatím jsou hodní doma, kdyžtak půjdem aspoň na poštu :-((
Zítra si ségra bere na víkend Majdu, měli jsme v plánu pařbu, ale uvidím, jestli raději nebudu odpočívat doma.

Kikušce gratuluji ke zkoušce a doufám, že bude mít brzy více času a napíše co u nich nového.

Vánoční dárky neřeším, jsem lajdák nechávám to na poslední chvíli, ale letos to budu muset kvůli mimča asi stihnout dřív.
Pavli, Majda kuchyňku má od loňských vánoc a je perfektí,vyhraje si skvěle, vyvařuje panenkám a psovi.
Nevím vůbec co koupím, snad lyže a lyžáky, ať může letos trénovat. Určitě zas bude před vánoci spoustu akcí, chce pořád vysavač, tak asi i ten. Jinak jsem viděla ve výprodeji dětský sušák na prádlo a žehlící prkno s žehličkou, lituju, že jsem to nevzala, to by ji určitě bavilo.

Hani, obdivuju tvou trpělivost, ale určitě se to vyplatí, Honzík se určitě brzo přestane počurávat.

Zdravím Pendulku.
Hanka, Honzík 17.4.04 26129

Spýťa...

31.8.2006 1:40:11
když tu tento týden psala Trolli o Spýťovi, tak mne to kapku zarazilo a taktně jsem to přešla(proti gustu....)
No, myslela jsem si, že to prozradila v době, když jsem tu nebyla....
Díky Rendě se mi dnes opravdu ulevilo a už jsem zvědava na odtajnění....:-)))
Hanka, Honzík 17.4.04 26129

Re: Re: rada?

31.8.2006 0:33:37
Pendulko, díky za "účast" v našem problému.....
je fakt, že si taky s tím moc hlavu nelámu, ale přemýšlím, jestli to mám jen tak přecházet... Dneska jsem například i přes protesty dávala celý den Honzíka na nočník (po vyspání, před a po prochajdě apod.) a vycházelo nám to. Dokonce večer i bobiko bylo. Večer zavolala Honzu jeho bývalá kolegyně - naše známá a sousedka, že by potřebovala něco s počítačem. Vzal s sebou z procházky i Honzíka - připomněla jsem mu, že mu musí dát vyčůrat.... asi za 2 hodiny dorazil a známá nesla plačícího mokrého Honzíka(nestihli to...)
Po večeři jsme si dávali ještě meloun - Honzík seděl na židli a já měla pod ní - najednou mi něco teklo na nohy a on byl v pohodě.....:-(((
No,já mám nervy dobré.....

Jinak u nás se spí stále dost.... 2-3 hodiny...
Chodíme spát mezi 21-21.30 a vstávání je mezi 8.30-10.00 (na chatě spíš ta 10hod a spí klidně 2x denně).
No, zítra bude muset jít spát se slepicema - v pátek máme být na zkušební 2hodinovce ve školičce už v 8hod...:-( to chci vidět....
Baruschka 11798

Re: rada?

30.8.2006 23:29:08
Silvo, můj synovec nemluvil do 3 let. Rozmluvil se v podstatě během týdne, když se dostal do dětského kolektivu, kde mu prostě nic jiného nezbylo. Zírali jsme jak puci, jakou má vlastně slovní zásobu, ale doma ho nic nenutilo, všichni jsme přistoupili na jeho hru a ještě jsme dělali tu zásadní chybu, že jsme používali ta jeho nesmyslná slova.

Např. říkal "a" místo děda a ve finále jsme tak dědovi říkali všichni. Správně jsme měli říkat: "ano, to je děda"

On je ale od malička dost perfekcionalista, takže to možná bylo i tím, že než by to řekl špatně, tak radši vůbec. Taky mu pak doktorka zjistila, že má pod jazykem krátkou uzdičku, což mu to mluvení stěžovalo = nemluvil správně = nemluvil vůbec :-) Po naříznutí došlo k obrovskému zlepšení, ale samozřejmě k tomu bylo zapotřebí i spousta logopedických cvičení..

Nedělej si z toho moc velkou hlavu, on se rozmluví, až bude nucený :-) Jen ti přeju, pro tvůj klid, ať je to co nejdřív :-)
Silva, Kája 5,5 a Honzík 2,5r.
  • 

rada?

30.8.2006 22:18:33
Ahoj holky, můj mladší raubíř je šikovný kluk, ale jedno mu přece jenom nejde. Mluvení. Zarazili jsme se u 12 slov-jednotlivě:-(
Máte podobné zkušenosti?
Dík
Silva
Renda, Aneta 4/04 + Nicol 7/07 18451

Re: Re: Re: Hezký večer!

30.8.2006 22:08:46
Tak jsem dočetla zpět a koukám, že tady už se řeší vánoce, holky, vy mě chcete dostat do schýzy, ne?:):):) Já mám ještě léto, vánoce zatím vůbec neřeším. No u nás letos nebudou nic moc, musíme šetřit na byteček, bude doufám co nejdřív po novém roce, i když říkali na jaře, tak uvidíme.

Pendulko, ještě si užívej pohodičky, dokud můžeš a máš fajn, že máš tak šikovnou neteř:) I já pořád závidím Diny Zuzku, teď jsem byla minulý týden u kamarádky, ta má devítiletou holčičku a taky se o Anetku perfektně postarala, dokonce i vyčůrat jí dala:)

No a já jsem naštvaná, Aneta zase usnula před chvílí, takže u nás je úplně jedno, jestli spí nebo nespí po obědě, prostě stejně neusne dřív jak v půl 10, takže zítra pěkně po obědě zapadne, ať mám klid alespoň chvíli:)

Jaffi, to je pěkná pruda s tou cukrárnou, to je blbý, že je nemůžete vyhodit, že alespoň ten majitel něco neřekne. No ale on je asi rád, že tam má zákazníky a je mu jedno, jaké:( No tak snad budete příště úspěšnější.

Trolli, gratuluju k OK kontrole a přeju, ať na toho císaře nedojde a užiješ si mimíska v klidu, bez teplot a bolestí. To jsem teda fakt zvědavá, jak se Spýťa nakonec bude jmenovat:):):)

Pendula 11758

Re: Re: Hezký večer!

30.8.2006 20:59:46
Tak DH je už doma a tachýňka nám poslala čokošku, prý mně a oboum klukům, ale nevím, zda se s M. rozdělím. S ti břišuláčem musím:)
Zdarvím také r¨Rendu.
Čumím na Marečku podejte mi pero a netím:) To je pohoda, to si musím ještě užít..

Trolliku, , snad se císaři vyhneš a budeš mít normální porod. Ale oni po jednom císaři už maj strach, aby jizva nepraskla a tak kuchaji:(
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 122979  [Dalších 122899 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.