| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 122979  [Dalších 122889 >>]
Pendula 11758

Re: Hezký večer!

30.8.2006 20:45:59
Ahoj Jaffi:))

Určo to ti důchodci dělaj schválně, to je jistý:)
Pendula 11758

Re: Re: Re: tak

30.8.2006 20:43:21
Musím pochválit neteř, odpolko hlídala M. a já spala. Ona se cítila důležitě qa já byla v pohodě:) Tak závidím Diny. Neteř je stejně stará jak Zuzanka.

Bez holinek si to teda také nedovedu představit. Sice je nenosí nijak moc, ale jak je šťastný, když dupe v kalužích:) O to ho nemůžu připravit:) A já jsem zas klidnější, než kdyby si ničil normální botky. A budou je kluci dětit. I teď chodí v nějakých starých od kámošky.

Co to je za módu, že Ti dubňáčci po obědě nespí?!!!
Jaffi, V 4/04 + V 3/08 13491

Kuk!

30.8.2006 20:30:04
Ahoj Rendo, ahoj Pendul!

No co to je dneska za den?! Vojta sice po O spal, ale krátce! Pak jsme šli do cukrošky a bylo tam dost plno. Hlavně proto, že v cukrárně s dětským koutkem (jediné široko daleko) seděly dvě důchodkyně u jednoho stolu a u druhého (dost velkého) dvě ženský před důchodem. To teda fakt nechápu. Cukráren tu máme dost, ale pro děti fakt jen tuhle jednu a jim to nebylo ani trochu blbý. Docela dost maminek odešlo. :o(((
Pendula 11758

Hezký večer!

30.8.2006 20:21:52
M. včera ani dnes nespal po obědě:( Doufám, že to bylo tím, že tu byla neteř a jemu přišlo škoda času spát.
Zas ale usnul před osmou , což je super a já si to náležitě užívám.
Manža teprve přijede, tak si dáme Lambrusco, máme v ledničce.

Hanko, m. byl na tom s nočníkem dost podobně a pak to nějak šlo samo. Na zadek bych mu nedávala, to ne. A na spaní máme plenky také a dost těžké. Ale je to rozdíl ta spotřeba.jen 2 plenky denně:)

V domku nám dnes namontovali okna a dveře na terasu:-)
Renda, Aneta 4/04 + Nicol 7/07 18451

Re: Re: Re: tak

30.8.2006 20:18:16
Ahojda, tak já koukám, co se děje a ono se nic neděje:)

My jsme si den dneska pěkně užily, asi 4 hodiny jsme seděly s kámoškou v Človíčkově a děti si hrály, úplně jsme zapomněly na oběd, takže jsme obědvaly asi v půl třetí, Anetka ani nešla spát po obědě. No ale že by se to nějak projevilo, to ne, ještě tu strašákuje:) A pak jsme ještě jely ke druhé kámošce dát Oriflame a tam si Anetka taky pohrála, má o rok starší holčičku. Akorát jsme tam zapomněly bačkorky, te´d mi psala SMS:(

Akorát jsem si myslela, že jsem ztratila klíč od auta, protože jsem ho nemohla najít no a hádejte, byl samo v kabelce, jen ji mám moc kapsovitou:) No to jsem si vyslechla od DH, protože jemu jsem samo volala jako prvnímu, já blbec:):):)

Jooo a víte, kdo mi dneska volal? Kikuška:) prý jestli jsme v Plzni:):):) Nemá teď čas ani moc na PC, má tam kamarádku ze Slovenska, ale říkala, že zářiového srazu se zúčastní ráda:) Akorát mě teď napadá, že já tubka se jí zapomněla zeptat, jak jí dopadly ty zkoušky:(

Jdu zahnat opici, pak ještě budu, jestli neusnu, jsem dneska nějaká hotová.
Baruschka 11798

Re: Re: tak

30.8.2006 16:56:10
Hm..u nás se taky pořád ještě spí, už na ní asi vlítnu
Rybka, kluci 2/00, 4/04, 8/07 5257

Re: tak

30.8.2006 16:42:20
no už se probudil a snědl polévku. docela pozdní oběd dneska! ale to nevadí.

takže po obědě bude už jen večeře!***

halo kde jste kdo??!!

tak

30.8.2006 16:24:41
Artík pořád ještě spinká!!

Bořek svačí žlutý meloun, ale moc mu nejede, už nemá žádnou chuť, polovinu z toho asi arturovi rozmačkám a sní to zamíchané v přesnídávce!

teda mě je děsná zima!

Re: Re: no

30.8.2006 15:45:27
a kuchyňku by taky chtěli,,ale do té se mi nechce....překáželo by to a jsou to kluci, tak já nevím.

Re: no

30.8.2006 15:44:22
hm ale ten koberec je dobrej nápad! to by se klukům určo líbilo!
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 122979  [Dalších 122889 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.