| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1360] Názory 13611370 z 7994  [Dalších 6624 >>]
Ronda 3303
15.8.2007 17:26:35
ahoj holky,

zdravim vas po hrozne dlouhe dobe, vcera jsme prileteli z 3tydenni dovci, tak se na me hrnou hromady pradla, ale jsem zas na nejakou dobu nabita cestovanim..:-)
Vsechny deti jsou v pohode, Ellenka uz beha jako diva a tim padem zacala spat celou noc, konecne!!!!
stale ji kojim(je ji 16m)a vubec nevim, kdy to utnu, kluci stale stejni divosi:-)ale chvilema uz si super vyhrajou, jenom porad to prokladaji tema svyma stouchancema.
Musim vas brzy docist, nejak jsem to posledni dobou nestihala, prazdniny tu zacaly az 20.7. pak hned baleni a odjezd, takze ted si vychutname zase letni Londyn, i kdyz nas vcera privital klasicky destem:-)
Doufam, ze jsem neprosvihla zadny prirustek a vsechny jste v poradku!!
zatim ahoj Ronda
12157
15.8.2007 16:09:31
Kačko - mám moc šikovnou holči¨čku .. ale noční plínu odložila teprve nedávno. Nehrotila jsem nic, nikdy bych dítě na močení nebudila.. Přišla na to sama - jen odměnami -sluníčko za suchou noc a zamračené za mokrou. koupila nám babička kalendář suchých nocí :) po ránu za suchou plenku měla jeden čtvereček bílé čokolády.. od té doby co jsme spustili motivační programs e počurala jen jednou a to už je tak 3 měsíce zpět. Stejně jako ty mám doma 3 měsíční miminoo a sama se divím že to sonička zvládla. vůbec jsme to po ní nějak extra nevyžadovala, myslím že příchod mimina do rodiny je dost velká zátěž už sama o sobě. Taky nás čeká školka :o) Fakt si myslím že jelikož je to kluk tak má ještě čas.. do 4 let bcyj to fakt neřešila.

Beruška9 19102
15.8.2007 14:46:23
Oddny, obávám se, že budeme dvě poslední "nedůsledné" :-D matky, ale prožívám to stejně, jako Ty. Dvakrát jsem se snažila Bruníka vzbudit kolem půlnoci, kdy obvykle čůrá a dovést ho na záchod, neprotestoval, ale celou dobu spal, takže to bylo stejně jedno, někdy má ráno plínu suchou, někdy ne. Nehrotím ho, myslím ,že toho na něj je v poslední době dost (školka, moje těhotenství, neustálé komplikace kolem domu atd.). Homeopatka mi navrhovala nějaká homeopatika, která údajně způsobí, že spánek nebude tak moc hluboký a že se mu lépe pozná nutkání na močení. Takže s tím počkám, jestli to nevyřešíme tak do jara (porod, stěhování atd.)
Oddny 15528
15.8.2007 12:35:58
Tak Sváťovka má taky na noc plínu, občas už není ráno použitá, tak ji možná vyřadíme, ale nehodlám to hrotit. Tak má na noc plínu, no a co?
Mimochodem, já bych taky ječela jak siréna, kdyby mě někdo vytáhl v noci z teplý postele, sundal vyhřátý pyžámko a vrznul mi zadek na studenej nočník :-D
Ema58 15165
15.8.2007 8:58:30
Ahoj všem, přejeme krásný zbytek prázdnin a prosíme o radu. Starší Dominik má ještě na noc plínu. Když ho chci v noci posadit na nočník ječí jak siréna a další hodinu ho uspávám. A jelikož mám 3měs. mimino nedá se to zvládnout. Jak to máte u vás. Prosím poraďte.
12157
14.8.2007 15:02:54
Lí? o té nic nevím :o)

byla ale na minidovolence tak prý zatím net nestíhá nebo co?!?

vendy - 34 dnů????? určitě?????? :o)

Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
14.8.2007 12:22:13
No Míšo hlavně že byl oběd dobrý a že jsi se pořáděn nadlábla. Jinak vás to asi zajímat nebude ale Joník ve 3 měsících ma 7 a čtvrt kila e to síla ho nosit:):) A udělal ze mě parádního blázna na prohlídce povídám doktorce že vůbec nechce pást koníky a ona ho otočila a normálně držel hlavu jakokdyby to trénoval týden v kuse tak mi řekla že jií to takto satčí a že pokud mě ne tak mám přehnané nároky a samozřejmě že když ho otočím já tak začne řvát hend a hlavu má zabořenou a ani ťuk:) no hlavně že se před Dr. předvedl kluk šikovná. Jinak MAty je teď na 34 dni na prázdninách u bráchy tak jsme si užila parádní monomatku a ndeska dokonce i bez návštěvy zaměstnání tak jsme převékla peřina a koukala na tv to vám je leháro:):):) jo a dokonce jsme uvařila oběd i se zákuskem:):):):)ale dneska večer za ní jedu a zítra hend odjíždíme na šumavu na chatu na zvířátka jsme zvědavá jezdíme tam každoročně tak doufám, že už si sedne na toho koníka:):)
Holky krásný den
Dlouho jsme neviděla Lí nevíte někdo ěnco???
Beruška9 19102
13.8.2007 16:21:18
Nápodobně, naprosto se mi zhoršila schopnost couvání, kter ábyla už i před těhotenstvím izivá, takže jsem se po 5 neúspěšných pokusech orzhodla parkovat na hlídaném parkovišti, kde jsem nachytala cikánku, jak chce vykrást nicnetušící paní kabelku, tak jsem na ni zařvala...romka mi vynadala do těhotných pi...a ku..., paní mi ani nepoděkovala a vybíračka mýtného na parkovišti tiše přihlížela a při placení mi sdělila, že jde o výpalné a ať tam už nejezdím, že si zapamatujou moje auto...ale jinak oběd s kamarádkou, na který jsem jela býl výborný :-D!
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
13.8.2007 11:06:26
Nazdárek babi, tak vám musím napsat jakej jsem debil. Psamatujete si jak jsme zamkla Matyldu v kočárku v garáži , tak už je to jedna jedna. dneska jsme dorazila před práci zaparkovala a jala jsme se vyndavat kočár z auta když jsme zjistila, že jsem si zamkla auto a když jsem hledala klíče tak jsem je zahlédla n apřední sedačce ano a hádejte koho jsem zamkla v autě no správně JOnatánka. Tak jsme volala M aby mi přivezl náhradní klíče zvedl telefon nemůžu dělám Amniocentézu tak jsem začala hystericky ječet že mě cizí břicho nezajímá a že jsme kráva zamkla jeho syna do auta a nemůžu k němu . Přijel celkem rychle za půl hodiny. Joník na mě koukal za sklem a řehtal se jak blázen a to měl tak hodinu už jíst:) je to prostě moje zlatíčko. No a já jsme prostě debil takže holky klíče od auta vždy u sebe.
Oddny 15528
12.8.2007 12:51:03
Za chvíli někdo příjde s nabídkou kvalitního sexu ... :-D

Jsme doma z dovči, bylo krásně, počasí super, Europa park nezklamal, až na davy lidí a fronty na atrakce, byl úžasný. Stali se z nás zkušení kempeři, co rozloží stan, karimatky, spacáky, stolek, židle a začnou vařit žvanec do deseti minut od příjezdu na plac ;-)
Sváťovka byl nadšen a to tak, že vyžadoval spaní ve stanu i doma ;-)
Závěr jsem si trochu zpestřila zánětem močáku, střihli jsme si jednu cestu do Prahy z chalupy za doktorem a pak jel Sváťa za klukama zpátky a já byla sama doma celou noc a den - to vám bylo divný, barák prázdnej, psi byli taky tam, nemusela jsem vařit (teda kromě urologickýho čaje) prostě jsem se válela, poslouchala hudbu nebo korálkovala. Už dlouho jsem nezažila takovej den, nebejt těch křečí bylo by to naprosto dokonalý ;-)

Jdu dočítat i když kouká, že toho moc není.

[<<Předchozích 1360] Názory 13611370 z 7994  [Dalších 6624 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.