| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1710] Názory 17111720 z 7994  [Dalších 6274 >>]
Danula&Klárka&Toník 19069
25.4.2007 18:40:52
Ať je všechno brzy za vámi a jste všichni společně doma.
D a spol.

Tak jsem dokojila, Toník už definitivně odmítá. V práci jsem si "odpočinula". Děti s babičkou jsou sehraná trojka, takže všechno v pohodě. Jsem ráda.
12157
25.4.2007 18:16:34
ahojky holky,

děkujeme všem za podporu. Hlavně velký dík patří Vendy a Míši.

je to hrozně těžké a přiznám se, že to moc dobře nezvládám. ale daneček je živý a to je hlavní. Bude vpořádku. Jen mu nějaký čas potrvá než bude moci být s námi doma a než bude prostě řádně fungovat. Lékařům na JIP v ZL plně důvvěřuji a vím, že ho uzdraví. Ale ten pohled na něj ten nedokážu unést... držte nám paslec. Děkuju.

Ifča+Klárka 24967
25.4.2007 15:21:41
pardon myslím zadkem a ne hlavou mimi bude koncem října
Ifča+Klárka 24967
25.4.2007 15:17:51
ještě jsme zapomněla. máme za sebou zápis do MŚ, Klárka je přijata od září, zezačátku ji budu nechávat jen 4 hodiny denně, pak prý není problém kdykoliv nechávat celodenně.Snad to nějak skloubíme ke spokojenosti všem (mimi bude až koncem září)
ahoj, jdeme na hřiště za kamarády.
Užívejte sluníčka
Ifča+Klárka 24967
25.4.2007 15:06:04
ahojky,
dnes jsem byla v poradně bohužel i s Klárkou, ale bylo to fajn, dostala od sestřičky obrázek a omalovánku a od Dr dokonce bonbon, myslím, že se bude příště těšit.Při vstupu do ordinace prvně pohlédne na "kozu" a říká.. to jetakové lužko..dr odpovídá..no ty ho ještě dlouho potřebovat nebudeš.tak byla i trochu legrace. Vše je prý zatím OK,nevolnosti na ustupu, kilo nahoře, akorát mě znepokujje bříško jak mi hrozně rychle vyrostlo ale je to + nezpevněné břicho a k tomu pneumatika.

Adel- to je mi líto, že marodíte, zkus dávat bětce lepicol, je to pro děti od 4 měsícu tady je odkaz http://www.aspczech.cz/page/1765.lepicol-pro-deti

Míšo- Danielek má zánět čeho? Pozdravuj je od nás a Prahu si užijte
Mammita 25947
25.4.2007 12:40:46
Vendul, děkuju. Dvacatero je opravdu vyýstižné, znám ho už déle, naše dětská dr ho má v čekárně.
Pořád zvracím, je to hrůza. Bětka "jen" průjmuje, ale už jsme musela dvakrát převléct postýlku, protože je durch nejen pyžamko, ale i spací pytel a prostěradlo. Pračka jede o 106.
Snažím se do ní nacpat to ORS, ale je to fujtajbl, tak to jde ztuha.
Lí, držíme palce, hlavně Danielkovi.
Beruška9 19102
25.4.2007 11:41:15
Vendy, tak to je opravdu velmi trefné...

Včera jsem dorazila z hor, byla jsem tam pracovně a zítra se těším ,až vyrazím do Prahy - těšíme se! Venku je krásně.

Lí chlapeček má trochu potíže, zánět, je bohužel v inkubátoru, Lí potřebuje hodně síly, ale věřím, že ona to zvládne, držím jí palce!
Ronda 3303
25.4.2007 11:36:28

Li, moc gratuluju, Danik si pospisil, preju mu hodne zdravi a tobe hodne spanku:-)tesim se na fotecku. psala jsem sms, doslo to?

Vendy, super body!
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
25.4.2007 11:16:44
Dvacatero vzkazů rodičům od jejich dětí

Nerozmazlujte mě. Vím dobře, že bych neměl(a) dostat vše, oč si řek­nu - já vás jen zkouším.
Nebojte se být přísní a pevní. Mám to raději, cítím se tak bezpečněji.
Nedovolte, abych si vytvořil(a) špatné návyky. Musím spoléhat na vás, že je včas odhalíte.
Nedělejte ze mě menšího (menší) než jsem. Nutí mě to, abych se choval(a) nesmyslně jako "velký" ("velká").
Nehubujte, nenadávejte a nedomlouvejte mi na veřejnosti. Daleko víc na mne zapůsobí, když se mnou promluvíte v klidu a soukromí.
Nevnucujte mi, že mé chyby jsou těžké hříchy. Nabourává to můj smysl pro hodnoty.
Nedejte se příliš vyvést z míry, když řeknu, že vás nemám rád(a). Nejste to vy, koho nenávidím, ale vaše moc, která mě ohrožuje.
Nechraňte mě před všemi následky mého jednání. Potřebuju se ně­kdy naučit snášet obtíže a bolest.
Nevěnujte přehnanou pozornost mým drobným poraněním a bolíst­kám. Dokážu se s nimi vyrovnat.
Nesekýrujte mě. Musel(a) bych se bránit tím, že budu "hluchý" (,,hluchá") a budu dělat mrtvého brouka.
Nedávejte ukvapené sliby. Pamatujte si, že se cítím mizerně, když se sliby nedodržují.
Nezapomínejte, že se nedokážu vždycky vyjádřit tak, jak bych chtěl(a). Nejsem proto někdy zcela přesný (přesná) a nebývá mi rozumět.
Nepokoušejte nadměrně mou poctivost. Dostanu strach a pak lžu.
Nebuďte nedůslední. To mě úplně mate.
Neříkejte mi, že mě nemáte rádi, i když někdy dělám příšerné věci.
Neříkejte, že mé obavy a strach jsou hlouposti. Pro mne jsou hrozivě skutečné a hodně pro mne znamená, že se mi snažíte porozumět.
Nesnažte se mi namluvit, že jste dokonalí a bezchybní. Hrozně mě šokuje, když zjistím, že to tak není.
Nikdy si nemyslete, že je pod vaši důstojnost se mi omluvit. Po upřímné omluvě se můj vztah k vám stává ještě vřelejší.
Nezapomínejte na to, jak rychle dospívám. Je to určitě těžké, držet se mnou krok, ale snažte se prosím.
Nezapomeňte, že nemůžu dobře vyrůstat bez spousty lásky a laska­vého porozumění, ale to vám nemusím říkat, že ne?
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
25.4.2007 11:08:44
holky dostala jsme parádní body od Matějíčka vzkaz dětí rodičům moc se mi to líbí tak kdo chcete mrkněte do deníku.
Adel to je mi líto že průjmíkujete ale bude lépe neboj ,ještě smectu
[<<Předchozích 1710] Názory 17111720 z 7994  [Dalších 6274 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.