| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1740] Názory 17411750 z 7994  [Dalších 6244 >>]
Ronda 3303
19.4.2007 15:04:13
Vendy, naprosto krasny, je z vas citit pohoda a tobe to moc slusi:-)kdy ze mas TP?

Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
19.4.2007 13:52:55
tak je tam fotka z focení tak čekám kritiku:):):)
Ronda 3303
18.4.2007 18:11:37
ahoj vsem,

tak se hlasim po nasem vylete v Cesku, bylo to nabity a rozmanity a skvele jsme si to uzili. Byla jsem nejdriv 4 dny u nasich, pak jsme jeli na 4 dny na chatu, kde jsme se videli i s druhou babi a znamyma a prozili velikonoce a nakonec jsme stravili 4 dny v Tatrach, kde byl jeste super snih, takze jsme si jeste vsechny dny zalyzovali a stihli i Tatralandii. Moje zlata mamka byla s nama, takze jsme se vyborne uzily. Klukum se ani nechtelo od babi zpatky. Jsem zase na nejakou dobu nabita zazitkama z cestovani!

Dneska jsem dovybalila posledni kousky a uz bych zase nekam jela:-) mojeho m driv cestovani moc nebralo....az ted co mame 3 deti tomu prisel na chut, aspon ze tak:-)

Vendy, ja jsem mela uplne stejny pocity i pri Ellen....

Tak se zase loucim, Ellen se naucila splhat na vsechno mozny, vyleze vsechny schody, nemuzu ji spustit ani na vterinu z oci...

Beruška9 19102
18.4.2007 16:01:51
Vendy, tak Bruník má přesně stejné reakce a ještě by křičel, že je musí maminka pohaldit :-D!

Ifčo, na UTZ jsem byla ve 12 tt a vše bylo ok, teď jsem v 16 tt a na žádný se nechystám...

Jajdo, tak nakonec jedeme na 14 dní do Trogiru, vše je podle mých představ, akorát jsme chtěla Omiš, ale ten už prostě nebyl....
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
18.4.2007 10:46:56
Nazdárek zdravím stále 2v1 už mi to samozřejmě nebaví valit se s tím pupkem,ale zase si stále nedovedu představit jaký to bude až bude Jono venku:):)A ještě ke všemu se normálně začínám bát porodu no snad je to normální období a přejde to:)
Jinak Maty je teď v klidu a v pohodě jen je prostě veliký cíťa byli jsme v cirkuse a nebylo to nic pro ní když šaškové padali a kopali se do zadkua všechny děti se smáli tak Maty na ně křičela a plakala že je to musí bolet. Jakmile přišel chlapík s bičem tak zakryla oči a vůbec nekoukala no holt cirkus nebude naše hobby:(:(
Tak to jen na okraj a přeji všem krásný den.
Ifča+Klárka 24967
16.4.2007 20:50:35
ahojky

jajdo-jak je u vás? už jste zdraví? To musí být šílené nemocné takto malé miminko, snad už je líp.Já si taky myslím, že kojení zas až tak moc souvislot s imunitou nemá, znám spoustu dětí co bylo dlouh kojených, mají za sebou už několikero ATB, ekzemy apod.Spíš jde o vrozené dispozice, geny apod.

Míšo-posledně jsi cosi psala o domečku, stavíte, rekonstruujete?Snad sis užila klid na lužku.jak se daří miminku, už jsi byla na UTZ a vše v pořádku?

Kačab- s bráchou spolu ladíte

Dnes jsme byli poprvé s Klárkou cvičit na Sokolovně, houpání na kruzích bylo bezva a nemohli jsme ji z nich dostat.Je docela vzpurná, jak není po jejím tak se vzteká, snad z toho brzo vyroste a pochopí........

Pár dní je mi lépe i večery jsem ustála, snad to tímto nezakřiknu.Dnes jsem si dala po 2 měsíční pauze své první kafe, docela mi chutnalo ovšem bylo mi z něj divně, takže v pravidelném pití kávy nebudu pokračovat.
Za poslední týden mi šíleně narostlo bříško,no a když k tomu připočtu stávající špek... dnes mě odhalila sousedka která doposud nic netušila, takže už těhot před nikým neutajím.Ale ani nechci tajit.

Ráno se pokusíme vypravit v 8 hod na vláčkovýlet spojený s nákupem botiček,cukrárnou a zmrzlinou, Klárka se moc těší, snad to stihneme.

Všem hezký večer, I+K
jajda 12358
13.4.2007 17:48:32
Tak jsme dnes byli u doktorů znova. Milánek nakazil Kristýnku, je mi jí líto. Je to hrozný, když má takový mrně kašel a ucpanej nosánek. A pak, že kojené děti jsou vůči nemocem imunní :o(

Adel, díky moc za tip na kolo, doma to ještě prodebatujeme a uvidíme. Vypadá moc dobře.

Lí, Sonička určitě zvládne příchod miminka v pohodě. Já si nějak nespojuju Mildovo vztekání s příchodem Kristýnky. On byl vzteklinka vždycky, jen teď to nějak hůř snáším, když je toho moc najednou.

Míšo neriskuj a odpočívej :o) Taky jsme plánovali dovolenou na léto, ale tuším, že dopadnem podobně jako ty.

Mammita 25947
13.4.2007 9:42:37
Lí, sama Ti k tomu ještě moc neřeknu, mám za sebou první lekci, která byla zaměřená spíše na komunikaci se staršími dětmi a dospělými, tedy na ty naše prďoly těžko aplikovatelné. Jde hlavně o komunikační postupy, kdy jde o to, aby lidé volili nekonfliktní formy komunikace, aby si byli rovnocennými partnery.
Původně to bylo zaměřené spíše na pedagogy a teď je to pro širokou veřejnost.
Víc se můžeš podívat tady:
http://www.zkola.cz/zkedu/predskolou/respektovat/prehledplanovanychkurzu/22694.aspx
Beruška9 19102
12.4.2007 19:04:16
Lí, to byl vtip na téma jak Bruník řádil :-D! Bruník velmi rád chodí s tatínkem na ryby a vydrží tam spolu několik hodin, akorát Bruník pořád reklamuje: "Tatynek musi koupit Bunikovi malou uďu." konec citátu :-D! Mám dilema, zítra se mám setkat s kamarádkou, se kterou jsem se dlouho neviděla, ale její děti byly ve školce v kontaktu s neštovicemi...tak nevím...chjo. Taky jsem dneska byla naivně koupit zájezd do Chorvatska, to co jsem měla vybrané je UŽ PRODANÉ :-(!
Danula&Klárka&Toník 19069
12.4.2007 18:40:50
všechny. Nějak nestíhám... Velikonoce jsou za námi a léto před námi. Dnes bylo krásně, celé odpoledne jsme byli venku s malými přestávkami na krmení Toníka. Klárka řádila v 17 mi usnula u talíře v židli. Tak jsem ji přesunula na gauč a spí. Za chvilku ji vzbudím a provedeme očistu - je hrozně špinavá z venku.
O velikonocích jsme byli v Teplé. Babička si užila, Klárka taky. Měla upletenou pomlázku, vykoledovala si něco málo od babičky a ode mně. A taky dostala od koledníků. Malovala vajíčka voskem, líbilo se jí to. Já měla sebou práci, takže H večer odcházel na pivo a já usedela k PC. Toník se začal plazit a dnes i "povídat" - ráno to bylo tatatatatatata.
Také jsem dnes potkala ředitelku místní MŠ - je to špatné. Berou 4 děti a má tři předškoláky, které musí vzít. Takže nic moc.... Je mi z toho nějak smutno. Klárka se do školky těší a já už bych ji taky ráda na chvilku "předala" někomu jinému.
Mějte se krásně a uživejte sluníčka. D
[<<Předchozích 1740] Názory 17411750 z 7994  [Dalších 6244 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.