| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 410] Názory 411420 z 7994  [Dalších 7574 >>]
Ifča+Klárka04+Jonáš07 60542
12.6.2008 14:12:19
Tomulinko- no jistě někde na lepším:-)
Tomulinka 76373
12.6.2008 8:11:01
Dobré ráno Holky!Kde jste?
Mammita 25947
7.6.2008 22:04:31
Vendul, Ty jsi byla vždycky hodně akční. Já bych to co Ty asi nezvládala.
Mno a jako důkaz toho, že to není úplně OK, jsem teď jednu zkoušku nezvládla. Pan profesor nebyl dobře naladěný, mně tam jedna otázka fakt nesedla a zbytek nebyl úplně dokonalý a navíc se ho snažilo pár studentů oblafnout (což ho totálně vytočilo), takže jdu znovu;((. Dneska to byl tqaky mazec a výsledek bude až na konci měsíce a případné opravky v září :-©:-©:-©.
Ve čtvrtek mám další a pak opravná za včerejšek - ta bude 21.6., ufuf.
Tomulinka 76373
6.6.2008 8:18:39
Ahoj Vendy!Posílala jsem ti dotky mých dětí?
A mám ti poslat na mail?A ty jedeš do Itálie na dovolenou?Možná pojedem také na nějakou dovolenou ,ale spíš až v srpnu.
Beruška9 19102
5.6.2008 14:30:43
vendy, já bych neměla na to, nechat sebe a děti převálcovat naprosto zbytečným medicinským systémem. Bruno měla dneska CRP 5, tedy naprostou normu, od neděle to kleslo z původních 107, které tak vyděsily paní doktorku a bez hospitlaizace. myslím, že kdyby byl hospitlaizovaný, tak se z toho nevylíže doteď. Ale to je samozřejmě jen a jen můj osobní názor.

Užij si dovču, zní to skvěle. My vyrážíme poslední týden v červnu na rodinný pobyt do Bešeňoví, no, kam jinam :-D!
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
4.6.2008 22:18:48
ty krabe Míšo jsi dobrá jak si stojíš za svým fakt to obdivuji já bych na to neměla.
A Adel jak prosím vysvětli mi kdy se učíš já nemám čas ani se pořádně vyspat asi dělám někde chybu:)
Jinak v pátek dojíždíme na dovolenku do Italy domluvila jsme si dokonce hlídájní obou dětí na pátek abych mohla v klidu zabalit a nemusela řešit že mi někdo něco vyndavá zpátky někdo se s někým dohaduje že je něco jeho a někecá mi do toho:).):) Jedeme na 14 dní do Lignano objednaná vilka na pláži jeden 5 rodin s dětmi , tatínek nás tam odveze pak jede na týden an jachtu pánskou jízdu a pak se na další týden k nám zase připojí ,tak mám slíbený týden v září na dámskou jízdu tak na tu se fakt těším:):):)
No tak to od nás papapR^
Mammita 25947
4.6.2008 10:05:57
sice tu vůůůbec nemám být, mám se učit, ale nějak nejsem schopná...
Míšo, líbí se mi názor té Tvé kamarádky R^. Ráda bych se dožila toho, že se zdravotníci začnou celospolečensky uznávat dle svých zásluh, budou i takto ohodnoceni a tím se otevře naprosto rovný partnerský vztah. Systém rodinných lékařů mi příjde naprosto idální. Bohužel se obávám, že na to všechno naše generace a možná ani generace našich dětí není připrvavená.
Beruška9 19102
2.6.2008 18:23:26
http://mrowetz.blog.respekt.cz/c/37700/Zapal-plic-tentokrat-bez-reverzu.html
Mammita 25947
31.5.2008 11:37:24
Ifčo, díky!
Taky chválím všecny fotečky. Úplně mi to leká jak ty děti rostou. Nechápu kde ty roky berou, když já pořád mládnu???~k~
Holky, tak se tu musím taky pochlubit, bo Maty už jezdí bez koleček i bez držení!!!
Včera jsme byli na dni dětí, tak tam soutěžil, lezl po stromech a Bety taky řádila - prvně v životě celý den nespala. Normálně si totiž aspoň dvě hodinky dáchne :-D.

Holky, přibyla mi ještě jedna zkouška, takže 5.,6.a7.6. jedu nonstop. Jestli tohle zvládnu... Jsem už teď lehce vyšinutá~j~. Ale překvapivě mi to stále baví:-D;)
Ifča+Klárka04+Jonáš07 60542
30.5.2008 21:42:49
Adel- máš krásné děti, dortík se ti povedl hlavně vypadal chutně a jedleR^
[<<Předchozích 410] Názory 411420 z 7994  [Dalších 7574 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.