| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 430] Názory 431440 z 7994  [Dalších 7554 >>]
Ifča+Klárka04+Jonáš07 60542
28.5.2008 14:54:29
mno jinka s Jonášek se táhne nachlazení už třetí týden, a když jsme si myslela že už bude fit, dostal horečky 39 už druhý den, ani po lécích nelezou dolu pod 38, Dr dnes vyloučila uši i zánět močáku tak jen zánět nosohltanu, a fásl ATB, choudě moje malé.
Ifča+Klárka04+Jonáš07 60542
28.5.2008 14:52:28
ahojky,

Adel- to je fajn že už má Bety sádru dole, jak to zvládala holka jedna šikovná?

chválím též všechny malé cyklisty a cyklistky a též jednu velkouR^:-)
já kolo ještě ani neoprášila za sklepa.
Klárce to jde taky bezva, al ezatím s kolečky neb má za sebou teprve pár prvních jízd, ale myslím, že je zdatná a bdue brzo bez koleček, není kam spěchat hlavní je ted at se naučí rozjíždět, zastavovat a hlavně brzdit.Pokud jedu s kočárema ona na kole nemám šanci ji dohonit, zvlášt na rovině v parku

Vendy- super fotečky, některé se mi mooc líbí, a prosím tě chystám se pořádat také dětskou oslavu, ale takovou pidi v porovnání s tou Vaší dvojitou, jak jste upevnili yt balonky do země??!!! Prosím o radu jak na to
Tomulinka 76373
28.5.2008 7:30:31
Ahoj Vendy !Fotky na tvém blogu jsou nádherné .Ale která ,jsi ty na fotkách.Ta černovlasá na mikádo?
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
27.5.2008 22:42:17
holky kdo máte zájem tak na rajčeti jsou fotky z oslavy narozenin mých dětí:)
http://matyjony.rajce.idnes.cz/
12157
26.5.2008 22:17:01
Milé dámy,

tak soničk abud emít postranní kolečka asi ještě dlouho, ona na sebe byla dycinky opatrná :-) ale pro mě je úspěch už to že jezdí, nebo že jezdí na těch bruslích, sice pomalu ale jezdí. Je úžasně šikovná a umí zase jiné věci :-) například umí už moc hezky zabavit Danyho - to j asi pro mě teď nejlepší věc :-)

Zkusím vložit čtyřleté foto do deníku, uvidíme.

Jinak Smokie byli naprosto jedineční. tak jak jsem měla obavy že bude třebas blbá akustika, belbé nazvučení, nebudou umět zpívat (což se občas ukáže až naživo).. tak to bylo tak těžce profesionální a bylo to všechno tak na 200%.. prostě super. jsem nadšená po všech stránkách. Prostě lepší jak na starých deskách. I když už to není uplně originál složení kapely tak jsou prostě jedineční... prostě jsem měla slzy nadšení nakrajíčku a ještě teď mi ta muzzika hraje v těle :-) Pak jsem druhý den vstala, jela do pivovaru, koupila bečkua jela oslavit s přáteli své loňské 30tiny.. pilo se, grilovlo, kecalo, zpívalo.. a bylo to jako za starcýh časů. bylo mi moc dobře a halvně to všechno tak nějak dobře vyšlo.. dfoufám žýe mi ta energie vydrží hodně dlouho :-)

Dany se doma pak úžasně mazlil (prej bylo ty dva dny mamamamamamamama... ) a soňka ač na ATB si užila hezký víkend u babi. Už jí nic není, jakož i M už je redy a hezky zvládl jedno/obě děti zatímco jejich nezodpovědníá matka tak různě jezdila a pařila..

takže tak od nás :-)

Mammita 25947
26.5.2008 15:59:07
Nooo, tak ale Maty ještě sám nejel, musel ho ještě Jára držet.
Holky, Bety je tak blažená. Byla po dlouhé době venku na motorce. Oba jsou venku na motorkách poslušní, ale i tak je to teda adrenalin ~j~
Kačabáci (L&N&H) 15801
26.5.2008 14:39:38
Ahooj,
Linda také už jezdí na kole bez postranních koleček, začala asi před měsíce v sobotu a představte si, že druhý den v neděli píchla, taktéž jí dělá brždění problémy a zabrzdila v trnce a píchla o trn :D. Já měla tento víkend cyklo bez dětí na Živohošti v okolí Slap, pěkně mě bolí pr...delka.

Holky, mějte se krááásně! Občas čtu
~j~
26.5.2008 11:52:07
no vidíš takže Maty taky už jezdí :):) to je super Tylda se vůbec nebojí přes výmoly a přes obrubník jen to brždění to se bojí tak prostě vystoupí:):):)to chce teď už jen tréninik a ošahat si to:)
Mammita 25947
26.5.2008 10:58:06
Vendul, to je náhoda! Maty včera taky vyrazil prvně bez koleček! My jsme mu teda dali pryč i šlapky, ale to nechtěl, že chce šlapat, takže Jára taky makal v předklonu :-D. Jsem docela zvědavá jak se maty pochlapí. Jinak jak dostal tu novou helmu, tak jsem zapmněla podotknout, že už nám není dětká, takže už má normálně dospěláckou na obvod 52-57cm ~f~
26.5.2008 10:42:17
tak se jdu chlubit od včerejškajezdí Maty na kole bez koleček mísato brždění seskauje a nasedat ještě nezvládá ale od toh má matku která si celoiu sobotu a neděli dala takovou kondičku že hodina squashe je proti tomu lehká procházka:):)
Jony je pašák miluje písek o víkendu jsme ho už podruhé ostříhali nebmu to nějak moc rychle roste je to sranda moc stříhat celou hlavu:):):)
No nic to jsme se chtěl ajen pochlubit.
Pa a všem přeji prima den
[<<Předchozích 430] Názory 431440 z 7994  [Dalších 7554 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.