| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 440] Názory 441450 z 7994  [Dalších 7544 >>]
Mammita 25947
26.5.2008 9:47:29
Ahoj holky!
Tak Bety má sudanou bandáž!!! Ihned jsem ji vrazila do vany a už je zase dobře ~s~.
Matyho narozeniny byly moc prima. Měli jsme dva dorty, oba jahodové, tak byly děti happy. Maty byl v sedmém nebi z dárků. Kufřík na kolečkách a čelovka vedou ;).
No a já mám z té politiky 1!

Mějte se pěkně.
Netka Niky05/04+Dany11/09) 12047
22.5.2008 4:46:38
Zdravím všechny Květňulky,
plácám se v auditech, takže absolutně nestíhám.

Dneska v noci jsem od salda starých faktur a majetku odběhla domů udělat dort pro Nikýska. Bude mít bílou polevu se spoustou barevných lentilek. My budeme slavit dneska v malém kruhu rodinném a velká oslava proběhne v sobotu.
Kolo a helmu Nikýs už dostal minulý týden, takže to hlavní už má. M pro něj připravil konečně jeho vlastní prut, no a já sehnala vysněné dinosauří vejce a encyklopedii. Ještě další serepetičky dostane od babi a dědy. Nevím přesně co to bude, ale babi se tak uculuje, jako když vykoupili celé hračkářství.

Mějte se všichni krásně!

Netka Niky05/04+Dany11/09) 12047
22.5.2008 4:39:47

VŠECHNO NEJLEPŠÍ A POSLUŠNÉ RODIČOVSTVO

VŠEM KVĚTŇULÁTKŮM

PŘEJE K LETOŠNÍMU VÝROČÍ
LOUPEŽNÍKOVIC RODINKA
12157
21.5.2008 21:58:23
taky přidám perličku.. sonička má anginu :( zítra jdeme k Mudr. M má střevní chřipku.. ještě že máme big byt - snažím se separovat daniela.. neb ten prostě ATB dostat nesmí. má hustý ekzem po ATB co měl minule, další dávka by ho odrovnala.. nechápe prč nemůže za soničkou, furt za ní lozí a já ho neustle odnáším a on nadává..

ZK jsme dnes udělala. děkuju za držení prstů, mám A, dával to plošně.. všem. testík.. byl na nás hodný. ještě že tak! :-)

Zítra začne sońa léčbu, po ATB angina rychle zmizí.. M by měl zítra už snad mít p ostřevní chřipce.. a už bude jen líp a líp!!! má už taky o víkendu konečně být i hezky. slunko to vytahne :-) Ekzem se danymu lepší, už nevypadá tak šíleně.. už je to zase spokojené mimmčo..

Tož tak
Ifča+Klárka04+Jonáš07 60542
21.5.2008 8:12:15
přidám jednu perličku z naroz oslav- Klára si to užila, z kola tak vyprdnutá že ani nejedla a ven šla ještě večer to zkoušet, já už slyšel ajen řev na chodbě no co myslíte uplně vyřízená spadla na schodech na žebra, varzila si nejspíš dech neb po chvilince bezvládně padla hlavou do zábradlí, přišl as řevema boulí na čele, moje nervy!! Kolo zvládne a schody ne:-D Ona neumí nic dělat napul, pokud ji něco baví tak proste "domokra":-)
Ifča+Klárka04+Jonáš07 60542
21.5.2008 8:07:36
ahojek vespolek,
moje rýmička je už Ok ovšem Jonášova moc ne, stále má husté sople a sedí mu to v krku, v noci sice nekašle ale je cítiti jak je zahleněný,

Míšo, co dáváš Edgarkovi na tu rymokašel? A stejně, je borec, takhle brzo se staví, je vidět že každé děcko je jiné, také to pozoruju i když u nás hraje roli i rozdíl pohlaví :-)Jonáš zatím rozsah plazící metr do stran a hlvaně vzad, pérování na kolenou sem tam jinak padá na usta. A nemoc snáší bezvadně to já teda huř.

Lí- snad to bude o Soni jen virozak a nco horšího nebo jen je přetaženáa tohle počasí k tomu,
u nás depkoidně hnusně leje jak z konve nevím čím si zpravit po ránu náladu. Tak se drž a zkoušky na 1 s *
Beruška9 19102
20.5.2008 17:18:23
Lí, vydržaj, na matku to přeci nesedne.

Edgar včera vylezl na 2. schod a dneska se postavil u otevřené myčky na dlažbě. já chci svoje ležící miminko Bruníka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
12157
20.5.2008 16:32:15
Míšo - kašlíček a rýmičenku nezávidím. obvzlášť v miminochlapském podání... hlavbně že jste vypudili rotaviry! kašlíček a rýmečku má teď kde kdo :-( hňus. Drím palce na rozvolnění vakcinace - dobrý nápad!

U nás jakási krize? soňa po školce půl hodiny doma - maminko bolí hlavička?!? sáhnu a co myslíte? měl ho tam.. 38,5. nic jiného jí není. tož čekám co se vyklube? Dany v noci rodil zub.. je venku!aspoň že tak. No a M má střevní chřipku, což je myslím nejvýživnější součást celé domácí situace. Zítra mám dělat tu ZK, místo toho mažu ekzem, vařím čajíčky a pouštím krtky. Modlím se abych nechytla něco z toho co tu lítá vzduchem, pokud možno třebas i všechno dohromady, že?

Beruška9 19102
20.5.2008 15:59:44
Vendy, díky za přivítání...taky mám kašlíček a rýmičku :-D a Edgar to samé, nicméně chlap mimino s rýmičkou je totální prudílek :-D

mmch pojedeme s klukama do Motola do očkovacího centra, aby nám rozpsali vakcíny a předešli tak reakcím, které měl Bruno, takže odkládáme návštěvu Prahy na srpen...

Lí, všechno opravdu nejlepší a užij si Smokie, závidím, stejně tak jako dorce, u mně kojidlové zatím žádná kultura nehrozí...
Tomulinka 76373
20.5.2008 11:21:10
Vendy u nás leje.Oslava narozenin byla skvělá Albi dostala oblečení,pokladnu,pyšového koníka,knížky,puzzle,magnetky princezen a dort Princezna.A jaké jsi dala ty s manželem dárky?R^
[<<Předchozích 440] Názory 441450 z 7994  [Dalších 7544 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.