Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
20.5.2008 10:37:21
Adel no já mám tedy rýmu a kašlíček ale to je v klidu:):):)
Ty jo holky já vás obdivuju ještě studovat kdy to zvládáte nechápu. Tomulinko jaká byla oslava co malá dostala??? Fotky prostě bohužel ještě nemám prostě není čas je stahnout. Jo a mám kluka JOnatana a holčičku Matyldu ale už jsme to tu psala ale chápu že je toho asi hodně :):):).) |
| Mammita | 25947 |
|
|
20.5.2008 9:07:10
Vendul, týden bez nemoci??? Co to je?
Když už ne děti, tak aspoň já. Nejlép je na tom teď Bety, napsali nám na imunologii Imunor, tak ho dostává a snad už zabírá??Lí, držím palce. Mě čeká teď v neděli, takže to bude po těch oslavách mazec. Mno a pak 6., 7. a 12.6. A jestli něco nepo..., tak pak už prázdniny ![]() |
| Tomulinka | 76373 |
|
|
20.5.2008 8:18:49
Vendy ty máš chlapečka a holčíčku?
|
| Tomulinka | 76373 |
|
|
20.5.2008 8:17:43
Dobré ráno!Vendy pošleš mi ty fotky s narozenin malé nebo nějaké vložíš do diskuse?
|
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
20.5.2008 8:09:27
milá Lí taky ti dodatečně přeji hlavně hodně zdravíčka a štěstíčka a ať ti vše vyjde podle tvých představ.
U nás zatím pohoda vypadá že bychom mohli mít zase týden bez nemoci:) všechny zdravím hlavně Míšu z dovolený:):).):) |
| Lí | 12157 |
|
|
19.5.2008 19:39:14
díky :) dnes moc neslavím, ve středu dělám ZK tak bdu slavit až pak. ve čtvrtek si dám relax.. v pátek jdu na Smokie a v sobotu mme grilovací bečku u známého na chalupě.. snad se něco nepokazí, preventivně se těším jen tak opatzrně :)
|
| Mammita | 25947 |
|
|
19.5.2008 9:43:10
všechno nejlepší k narozeninám, hlavně zdraví a štěstí celé rodince přejeme!
A všem květnovým miminkům přejeme jen to dobré! Holky, strašně to letí. Betka mi snad roste před očima, nad Matym stále jen žasnu... achjo.Tak my budeme mít dvě oslavy. V pátek pro kamarády a v sobotu rodinnou s babičkama. Maty toho dostane taky docela dost. Helmu na kolo, lego, kufr na kolečkách, frajerskou peněženku a čelovku pro sebe i pro Betku (Oddny ).Je tu hnusně, ale to asi všude, že? Mějte se pěkně. |
| Lí | 12157 |
|
|
18.5.2008 8:05:07
Oddny - já nedávno viděla jeho koncert na CT 2 a něco takového jsem ještě neviděla. je to génius! jak dokáže ovládat všechny zvukyvnitřní, vnější.. sám zvldá obstarat docela slušnou kapelu. Jsme na to koukala dlouho do noci a mrzelo mě, že je M na pivku a že to nemůže koukat se m,nou protože to fakt bylo něco pro ucho i oko. Takže závidím dvvojnásob neb vím o co jde.
Naše oslava narozenin byla myslím príma. Ve čtvrtek sjme vzali soňku na bowling a smažák a prochajdu v kruhu úzkém, včera proběhla dortová oslava v kruhu širokémsoňka jako správná hoolka nejvíc ocenila šatičky, prstýnek, sponečky, gumičky a prostě takové ty holčičí cerepetičky.. se načančala a fakt jí to seklo. Dort měla s beruškama, ovšem všichni s enejdříve ptali co je to za muchomůrky, tak jí trochu tu radost kazili.. ale pak už se tomu smála taky. dostala už jen drobnosti (knížky, omalovánky, brejličky, kloboučky...), neb brusle a chrániče co chtěla k narozeninám už má koupené dýl. no byla spokojená.. ještě v pondělí příjdou na dort její kamarádi a pak už bude doslaveno. no upřímně - mně už těch oslav příjde na jedny malé 4té narozeniny docela dost ![]() Jinak tradičně nestíhám a už se děsně těším na léto :) Lí |
| Ifča+Klárka04+Jonáš07 | 60542 |
|
|
17.5.2008 20:51:33
oddny- tak takový zážitek silně závidím!!!ten nevímjaksejmenuje se jmenuje Ondřej Ruml a naprosto skvělý, my mu fandíme
![]() tak Klárka právě odpadla po oslavě, babička s dědou přivezli dort, foto vložím posléze, dostala nové kolo, aktivní panenku, a večerníčkuv kufřík s DVD, a taky sít na kterou si bude věšet obrázky, a víte co ji udělalo obrovskou radost? kalhotky boxerky s krtem, jsou užasné a normálně v nich vypadá sexy a pochvaluje si jak s eji nic nezařezává do zadku ![]() Kolo byla hend venku testovat a odpadla zcela a uplně KO ale happy. |
| Oddny | 15528 |
|
|
16.5.2008 22:46:03
Ještě vám musím napsat o včerejším úžasném kulturním zážitku. Byla jsem s manželi na McFerrinovi, bylo to naprosto úchvatné a strhující, naprostá bomba. Celou hodinu a půl v kuse zpíval, improvizoval no nádhera.
Pokud se někdo nechytá, tak je to černoch s rozsahem 4 oktáv, co napsal Dont worry, be happy, a zpívá bez kapely, bo si všechny doprovodné zvuky dokáže vyloudit sám, nebo bubnováním na části vlastního těla ;-) Pokud někdo sleduje Xfaktor, tak ten hubenej kluk (nevímjaksejmenuje) zpíval od něj tu písničku a prý je to jeho idol. Byli jsme z toho všichni tři úplně hotoví ;-) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.