| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 7994  [Dalších 7514 >>]
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
11.5.2008 15:10:38
Tak nejdřív všem maminkám vše nej k dnešnímu svátku je to takový hezký svátek fakt se mi líbí:)
Jinak dodatečně děkujeme všem za přání a přejeme taky vše nej spoluoslavencům.
Tak u nás byla odlava již 9.5. TAKY MOHLI VŠICHNI. jako pech,že Maty dostala teplotu ,ale jakmile jsem jí řekla, že to přesuneme, tak byla strašná hysterie strašně se na to těšila přišlo spoustu kámošů , měla nafouknuto 50 balónků s heliem nakonec dorazilo 35 lidí a byla úplně nadšená to Jondovi to bylo dost šumák jen ty balonky ho bavily a pak taky tramopolina ta tolik že tam normálně kolem 5 usnul vedle všech skákajících dětí. Dort měli společnej půl modrej a půl růžovej , Jonda odmítl se ho dotknout asi se mu nelíbil natož ho ochutnat:):):)Maty byla nadšená že má víc svíček na své půlce:):).)Bylo to strašně krásné vyšlo parádně počasí , Maty to zvládla i s teplotou nejvíc se jí líbilo když si mohla balonky pustit a odpolouvali k měsíčku večer:) , Jony byl úžasnej a propo včera jsme stříhali do hola malého chlapečka:):):) takže je z něj pořádnej chlap:):)
No a od 10 hodin jsme seděli sami s M u venkovního krbu do 1 do rána prokaceli každou minutku a oslalivili jsme narozeniny našich dětí spolu a bylo to strašně romantické a fajn.( se slovy když jsme je dělali spolu dělali jsme je taky sami tak teď si to slavíme taky sami:)
Až bude čas stáhnu fotky a dám nebojte ale znáte mi na všechno mám spoustu času A kdyby jste viděli kolik tu máme těch barbinek tak padnete:):) Jinak Jony dostal parádní auto na ven něco jako tatru ale jako bagr a je z toho úplně hotovej pak taky dostal skvělej dárek takový dřevěný montovací autíčko s kladívkem šroubovákem a nás nenapadlo nic lepšího než ukázat, že do toho autíčka se tím kladívkem dá bušit, bohužel není možné mu vysvtělit, že jen do tohoto autíčka lze kladívkem bušit takže už jedno plastové vzalo za své a na palci já mám štěnici a na jedné skříni je protlačenina:):):)
No hlavně že to nemá zatím ještě jiné zdravotní následky:)
Holky zatím se loučím a užívejte si volno a krásné počasí
Tak to byl slovní průjem jak za starejch časů viď Netko:):).)
12157
8.5.2008 8:17:55
Myslím že to míšino válení je maximálně zasloužené :-) a doufám že si to užívá!

Oddny - no já nemusel akrmit stádo kobyl, po mě jen skkaly děti :-) Zatím mi krásně hnisá šití, takže mm nějakou mast a mažu a pajdám v žabkách po venku. do školky a ze školky, víc nedám. A to musím zítra řídit :) ale to by mělo doufám být uplně v poho.

Venku tak krásně.. to je paráda to jaro. Doufám že si to užíváte jajk se patří. Já teda místo výletování zamířím s dětma na nejbližší hřiště :-)

Adél - s rukou m teda běty trable :-( kdy jí to sundají? Co tvá studia? zkouškové se blíží..

Oddny 15528
7.5.2008 19:57:21
Tak Míša už se válí někde na pláži ... ;-)

Lí, paleček je pěknej parchant, zatím jsem měla celkem 3x nehet kompletně dole a jednou napůl, bolí to jako svině a chodit nemůžeš - soucítím s tebou. A to jsi určitě jako já nechodila v sandálech sypat krmení stádu poblázněnch kobyl :-D

Dítě kašle jak o život, hlavně v noci, do toho manžel chrápe, tak mám silný spánkový deficit :-(
Tomulinka 76373
7.5.2008 13:50:32
Ahoj holky!Jak se máte ?Já uklízím .A zítra si udělame výlet do ZOO.
Mammita 25947
7.5.2008 10:45:35
Vendul, to zní báječně. Myslím, že bude moje sestra měnit šatník, protože jí to nedá ~j~.
Tak jsme byli ještě v pondělí odp na převazu a už je to zavázané dle mých představ. Bety je strašně statečná. Ztrácí stabilitu a víc padá, má to těžký, ale drží se.
Co je teda blbý, že do ní mají děti tendenci strkat, takže chca nechca :-D to nakonec vždycky dopadne tak, že maminky vysvětlují jaká je Bety chudinka s ručičkou a že na ní mají být jejich děti hodné a opatrné a do toho Bety řve jako tur. Určo se teď víc bojí, protože ví, že padá, chuděrka. Je to mazec.
12157
6.5.2008 7:50:43
Vendíku - Moskva zní dobře! závidím :-) a udivuje mě ta čistota. tak nějak mám ten východ zafixovaný jako rudou špínu :-( škoda že v nás ta totalita zanechala tolik předsudků. Když přemýšlím kam bychchtěla mrknout tak mám moskvu někde hooodně daleko a jak tě tak čtu tak je to pekelná škoda! Taže tímto Moskvu posunuju v žebříščku výše... Jak jsi se domluvila? rusky? anglicky? já už rusky snad ani neumím.

A co mi bylo? nic moc, jen neptrná oprava nehtíku na noze, něco odřízly, něco sešili... mám 3 štychy, hračkááá.. ale bohužel mi to celé hnisá takže tak. Když jsem hopkala z chirdy tak jsem byla kongoš co nebude potřebvat pomoci :-) na Dr. hlášku - když to budetet mít dole bude vás to bolet a může vám rupnout šití - jsme se jen pousmála a řekla si - jo, ten jeden den to vydržím :-) :-) :-) Mno dyž odezněla injekce tak jsem nestíhala kulit očka. Jsem asi máčka nebo co :-( fakt cíťa. O nic nejde, jen mrňavá věc tam někde dole na noze a já simuluju 4 denní pracovněmateřskou neschopnost :-) (komentáře M si umíte přčedstavit, že jo?)

Tož tak. Ale už hopkám i o venku a je mi hej.

Aníku? Kačí? Rondi? Pastelko? holčiny, kde je vám konec? a co třebs taková Arna? JJ, až budu pracovat taky sem už jen málokdy mrknu. ale když mají ten květen a narozky, písněte aspoň co dítka..

Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
5.5.2008 22:34:24
Nazdárek kam tedy letíš Míšo a to letíš sama s oběmi dětmi???
Lí kurňa co ti bylo???
Adel no hlavně že se na to přišlo.
Moskva je nádherné obrovská najdete v ní vše, vše je strašně bolšoje pro mě až moc, všude kde jsem byla bylo neskutečně čisto ať to bylo před památkami nebo v metru nebo v hotelu nebo na ARbatu fakt všude pořád čisto. Rusky jsou nádherné ,oblečené dle posledního trendu chodí na vysokých podpatkách čímž mě tedy totálně štvaly neb mě bolely nohy i v teniskách. Galerie Puškina byla nejhezčí výstava francouzských malířů jaké jsem kdy viděla. Romatika byla úžasné ale opravdu to neznamená, že pokaždé když někam letíme si přivezeme suvenýr v podobě dalšího prcka:) ( to platí jen mimo Evropu hihihi)to už by jsme mělu z Zurichu:):):)
Fakt stojí zato vidět Moskvu že jo Anjíku:):) je fakt hezká
12157
5.5.2008 22:10:45
Míšo - přeju šťastný odlet a pobyt a všechno to kolem!! ať přijedete zdraví a zrelaxovaní.

12157
5.5.2008 22:09:39
Míšo - přesné, jsem odpočatá! sice to celou dobu bolelo jako kráva a já se cpala kde čím jen abych to cítila míň, jsme 2 noci nespala bolestí - fakt žůžo. ale!!! jsem odpočatá a natěšená na mateřskou, už mi chyběly ty obyčejné starposti takže si to teď moc užívám :-) bodlo mi to. ale stehy mi hnisají takže nic moc :-( No uvidíme ve středu. mám jít tahat stehy. máčím se v hypermanganu..
Beruška9 19102
5.5.2008 21:39:57
Tak zatím to vypadá, že zítra odletíme, s dětmi jsem si už odvykla cokoliv plánovat déle než-li na hodinu...:-)

Adelo, velká většina zdravotníků má tendenci se mocnářsky vyjadřovat k věcem, ke kterým nejosu kompetentní, bohužel...

Vendy, taky jsem zvědavá na Moskevské zážitky....doufám, že jste si přivezli malého Moskvánka :-)...

Lí, to budeš odpočatá z toho palcového rauše :-)...
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 7994  [Dalších 7514 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.