| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 480] Názory 481490 z 7994  [Dalších 7504 >>]
Mammita 25947
5.5.2008 20:14:57
Vendul, nevím jak je to tady na poliklinice, ale v Motole dělají popisy snímků rentgenologové. No a pokud to tento lékař neumí a nemá v kompetenci, pak by mi ani neměl říkat, že je ta ruka v pořádku. O nic nejde, všechno je ok, jen mi šlo o princip, chápeš...
A jak bylo v Moskvě? Napiš víc :-)
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
5.5.2008 14:58:07
nazdárek ženský tak su zpět bylo nádherně Moskva je úžasná krásná a veliká a vše tam je veliký. ženský jsou tam krásné akorát najít hezkého chlapa se mi nepodařilo :)
Děti to zvládli parádně a já docela taky:):):)
Big oslavu plánuji na pátek jsem zvědavá co řeknou jednomu dortu:):) jedna půlka bude modrá a jedna růžová:)
Adel a nejde taky o to že rentgenolog není chirug??? no já jen že oni umí fotit a ne diagnostikovat.
Ale je mi tě líto to musí být pakárna jak to malá vůbce zvládá??
Mammita 25947
5.5.2008 11:54:46
Ahoj holky!
Byli jsme na chalupě a bylo to am prima, děti řádily až moc. Až tak, že bety spadla z klouzačky a má naštíplou pažní kost. Rentgenolog mne polácal po rameni se slovy - maminko, je to dobrý, nic tam není. Vzápětí čekajíc na chíře se snímkem jsem se zdravě nasr***, protože jsem to tam viděla. Chirurg po delším zkoumání naštěstí taky - měl kliku, grrr. Dali jí desaulta, ale jen z prubanu, takže tu ruku 1) vytahuje a 2) na ní má hrozné otlaky. Takže zítra jedeme do Krče na dětskou chíru ke kamarádce, aby jí to pořádně fixli, nebo jestli nám doporučí ortézku.
Holky, je to v pr****. Nemít známé a trochu něco nevědět, tak akorát platíme a péče nulová~f~
12157
4.5.2008 10:20:51
ahojky,

no já plánuju jak to vůbec udělám, protože v květnu mám 4 dny přednášek a 3 zkoušky (něco dám až na červen), do toho má dany KO na neonatologii, m jít na KO kyčlí a na sono bříška, máme se soňou preventivku u zubaře, máme 1 oslavu kde musím být 2 dny a k tmomu má sonička na rozeniny tak musím na někdy svolat rodinnou oslavu... letos asi dort koupím, nějaknevím kdy bych pekla.
Ležím doma od středy s poopraveným nehtíkem na noze, mám 3 krásné stehy, nožku nahoře a v sobě spoustu oblbovů od bolesti. M si vzal otcovskou dovolenou, ukázkově pečuje o mě, o děti i domácnost. žasnu jak mu to jde a jsem na něj púatřičně pyšn. Nicméně je mi jasné že následující víkendy buzde muset v práci dohánět co teď doma prodovolenkoval s dětma.
žádné další hlídání nemáme takže si asi budu muset děti brávat na přednášky ssebou :-)))))

Takže rtakový bude náš květen. budeš šíleně nabitý a tuším že uteče ani nebudeme vědět jak. Sonička už hlavní dárek dostala a už na něm umí docela dobře jezdit. Jsem docela ráda že nemusím vymýšlet dárek :-)

Tak nic, letím si hrát se soničkou, M šel pomoci danečkovi pomoct se spaním.. odpoledne zkusím jít ven, už mně to doma nebaví když je za oknem tak krásně.

Tomulinka 76373
3.5.2008 17:53:19
Míšo máš pravdu je květen lásky čas...A naše děti mají narozeniny.Moje Bětuška bude už oslavovat za týden.A co vy ?
Beruška9 19102
3.5.2008 16:50:22
Tak je tu květen, čas narozenin našich miminek :-D, tedy předškoláků...kde je nějaká tabulčička, abychom si orpášily, kdo mé kdy naorzeniny?

Ančovičkám vše nejlepší a kdo je dál?
Ifča+Klárka04+Jonáš07 60542
30.4.2008 21:49:13
Vendy- díky za přání, potěšilo. K osumnáctinám jsme dostala od radka 35 fialových tulipánku, je to nádhera no snažil se a nedehnal to za celý rok co ty kytky dost flákal ;)
Dárek ještě dostanu-domácí espresso už se těším na dobrou kávičku, já piju jen sem tam nejsme nijak na kávě zavislá ale když už piju tak chci dobrou a kvalitní

A kde jste, letáte na koštěti?~j~
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
30.4.2008 10:42:25
Ifčo vše nejlepší k narozeninám:):)
Lidko to je prima že se tu tak yukážeš:):) Boty to bych hnala dál to nemá obdoby.\Jinak kolo neporadím méme po kamarádce a nevím zančku ale až si vzpomenu řeknu:):)
30.4.2008 9:42:18
Lidko- my vybíráme teprve první kolo pro Klárku, taktéž jsm ebezradní zad menší nebo hned rovnou větší, nechám to na Radkovi ovšem jestli to stihne do narozek to nikdo neví

S botičkama to je teda síla, my měli první botičky ESSI u Kláry a byly fajn, díru do podrážky to jsm eještě neslyšela
30.4.2008 9:40:40
ahojky

vstávalo se dobře ale brzo, uááá, už před 6 a všichni, tak js ese v pohodě vypravili do školky, nakoupla a ted odpočívám az chvíli az svyrážím do terénu. Dnes jedu sama s Klárkou vláčkem za kamarádkou teda našim místním vláčkem jen 3 zastávky ale i tak, bude ráda, mají doma králíčka, těší jak ho bud echovata krmit, chudák králík:-D

Golfky nemám, používám stále Harttan trojkolku jak hluboký tak sporták už po Klárce takže max spokojenost

Jonáš se začíná stavět na kolínka a pérovat, nějak brzo na poměry které znám od Klárky, no pomalu se musím cvičit v postřehu a být ve střehu, Rv

Holky, už máte nachystáno koště, letíme, letíme, užijte si to čarodějnice~j~~s~
[<<Předchozích 480] Názory 481490 z 7994  [Dalších 7504 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.