| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 510] Názory 511520 z 7994  [Dalších 7474 >>]
12157
27.4.2008 8:57:59
Adél - držím palec :)

Teda holky tady to zas žije, no ne? že by blížící se narozky? Soník je jasná, dostala kolečkové brusle :) už má styl ale ještě ne rychlost, musí se otrkat bo se bojí.Je smířena s tím že k narozkám už jen dort.

To mě čekají zkoušky květen/červen a nějak nevím jka to zvládnu, skoro každý přednášející hce ještě seminární práci :( a některé jsou bohužel neopsatelné a nestažitelné z netu a nedají se ani vygooglovat .. to jako že se fakt musí vypracovat :( no já si to představovala jak hurvínek válku a realita je halt jiná. Takymáme v květnu rodinné i nrodinné oslavy. To bude správná divočina ten měsíc.

Míšo - co nový dům, už plně zabydlen? Garymu už je doufám líp. Laryngitida je mrcha.

Ifčo - tay si myslím že budeš nadmíru spokojená v novém domě, v novém prostoru.. výběh pro děti. připravuje sebe i klárku na ty pozitivnější věci. Koneckobnců se nebudete stěhovat zase tak daleko ~s~

Oddny - co špěrky, neotevřeš si manufakturu? šmíruju občas galerii a koukám že už ani není co přidávat, všechno prodané ještě dřív než to hodíš na net.. měla bys navýšit výrobu :) No avůbec, Svátík v květnu 4.. chystáš se do rachoty?

Holky mějte se hezky, jáse pozvolna zbrchávám z nějaké protivné střevní virozy. zatím se zdá že to děti nechytly..

Oddny 15528
26.4.2008 23:14:51
Tak ten otazník tam neměl být, myšleno jako věta oznamovací ;)
Beruška9 19102
26.4.2008 23:13:45
Adel, mám ze zkoušení vývojovky několik těžkých klaibrů, které jsem se dozvídala, byla to celkem zábava to zkoušet R^~k~
Oddny 15528
26.4.2008 22:54:35
Adel, budu držet palce?
Oddny 15528
26.4.2008 22:48:12
Hmm, tak to jsem už dlouho nezažila, abych po pár dnech musela listovat o 2 stránky dozadu :-D
Víc než chat mi to připomíná výslech ... no nic.

Ifčo, teď máte hrubou stavbu a na podzim už bydlet?? :-O Já jsem pořád jaksi zaostalá ve starém stylu stavebnictví ;-) Nás už čekaj jenom přestavby a opravy, i když to je někdy horší.
Mammita 25947
26.4.2008 22:28:51
Míšo, dík.
Se mi do toho nechce, mám pocit, že to umím a to je teda kakra blbý znamení.
Beruška9 19102
26.4.2008 22:18:15
Adel, chat :-D:-D:-D:-D:-DR^R^R^R^R^
držím palce na vývojku, to je moje srdeční záležitost...
Mammita 25947
26.4.2008 22:03:48
Betka říká Tondovi Ťutík. Ťutík má o 3kg míň, tak se vždycky směju, že jsou jak Růžičková se Zindulkou v tom seriálu Vlak dětství a naděje, jak mu tam Růžičková říkala "Srágorko". Teď tomu dala Bety s Ťutíkem korunku.
:-D:-D:-D
tak a jdu se učit, pa
Mammita 25947
26.4.2008 21:54:58
:-D:-D:-D
naše veřejná diskuze se přetransformovala na chat?~j~
Ifčo, to je škoda, že to vidíš s novým bydlením tak černě??? Neblázni, bude to super, seznámíš se s novými lidmi, staří přátelé zůstanou, budete mít domeček a děti na čerstvém vzduchu. To by se mi líbilo!
Držte mi paluchy, zítra mám zkoušku z vývojové psychologie, tak snad to zvládnu ~j~. A ještě víc Járovi, ten se bude potit s Matesem v Kozelné školce, chichi, dobře mu tak:-D;).
Tomulinka 76373
25.4.2008 20:49:25
A jak se tvé děti jmenují?
[<<Předchozích 510] Názory 511520 z 7994  [Dalších 7474 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.