| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 570] Názory 571580 z 7994  [Dalších 7414 >>]
12157
21.4.2008 8:37:08
Ifčřo - na střevní neurozu má ještě brzo, neboj. To bude nějaká prima virozka, my měli taky minulý týden 24 hodin 38,6 a klesalo to jen na 3 hodinky. byla šílená a nic jí nebylo jen si stěžovala že ji bolí bříško a hlavička. asi něco lůítá vzduchem. neplaš hned s psychikou.

Soňa měla jednou jedninkrát noční můru a to že má v posteli masožravou rostlinu!! viděla ve včelce máji jak rosnatka chce sežrat Vilíka a sen byl na světě! ať žijí hororovépohádky pro děti.

Dany má normální rýmovatou kašlobicí virozu, bez teplot. Ale nic po něm není, polehává, kašle, leze to z něj i očima. No hromádka neštěstí :-( Hlavně s ním nemůžu moc cvičit když je v tomhle stavu tak se mi dycky rozkašle, to se nedá. Takže takj. On musí posilovat aspoň bříško a záda. Je slaboučký a proto vlastně neleze po 4. Ale má nárok :-) taky ještě trénujeme i jemnou motoriku neb nemá ty ručky tak ohebné jak by měl. Takže k roku dostane vyloženě hračky narehabilitaci jemné motoriky. ale nebojte, jsou to normální miminovské hračky, jen jsme si nechali poradit od odborníků jaké vybrat :)

A že nestíhám, tak to je klasika. Soni kroužky, Dany rehabky a doktory, moje ingliš, o.s. (Míšo!) a DPSka.. v květnu budu dělat 3 zkoušky :)))) zatím na to kašlu, ale v květnu budu šílet :) Nemáme ještě ani zařízenou dovolenou na léto a vidím to tak že letos pojedeme do tramtáry do tramtáry do tramtáryjééééé. Ale hlavně že je to aspoň tak jak to je.

Jak se mu blíží rok tak rekapituluju, Míšo, to je asi normální? ale d se to vydržet.

Ifča+Klárka04+Jonáš07 60542
20.4.2008 22:56:24
jo a domeček už stojí, hrubá stavba hotova, čekáme ted na okna nemužems e shodnout na barvě furt špekujulem.Vyrostlo to za 14 dní je to celkem šrumec
20.4.2008 22:53:36
Tomulinko- tak mmy bydlíme cca 25 km od Vás, Rožnov pod Radhoštěm:-)Jobnášek je právě pulroční.

Lí- nazdárek, žiješ? asi nestíháš což? Co je danymu?
Však chodit někdy bude, neboj, Já už bnyní pozoruju jak je ženské a mužské pohlaví odlišné, J je dravec, vše ho zajímá a už vidím jak leze do všeho štourá a všemu se snaží přijít na kloub snad ne silou, pomoooc~s~

tak po hruzostaršné noci pod vlivem uplnku se Klárky vyklubala teplota 38 přes den, dnes už jen zvyýšená ovšem už druhý den zase nic nejí, večer začala řvát že j bolí břicho ale to má ai z hladu, nevím co s ní je, mám pocit že u ní trošku hapruje psychika mám z toho velké obavy:(
Beruška9 19102
20.4.2008 20:54:39
Taky mám půlročáka a jsem ze Severní Moravy :-D!
Tomulinka 76373
20.4.2008 19:47:07
Lí ---já mám půlroční miminko.
12157
20.4.2008 13:19:58
Zdravíme Vsetín, my jsme též z moravy, ovšem kapku níže, tzv. moravské slovácko :) mám též "miminko", ovšem už skoro roční :)

Tak když srovnám Danyho s průkopníkem Garym a pohodářem pokrokářem Jonáškem a pochodujícím jonyskem tak jsme opět těžce poslední. Ale někdo poslední být musí. dayn má v úterý rok, nechodí, neleze po 4 a´už občas se vyšoupne na 4a houpe se. nicméně je teď marod ta na trénink prdí..

Tomulinka 76373
20.4.2008 7:46:09
Za chvíli vyražíme pryč .Ifčo budu tu večer.
Tomulinka 76373
20.4.2008 7:45:04
Dobré ráno !Ifčo moje holčička se jmenuje Bětuška a mám ještě jedno dítě ---miminko .A jsem ze Vsetína.A ty jsi z kama?:-)~k~
Beruška9 19102
19.4.2008 13:26:30
Ifčo, zítra bude úplněk, jednoznačně to mělo na Klárku po těžkém dni vliv...menší dti a ry dráždivější na úplněk takto reagují a taky některé větší - třebas já spím vždycky blbě a jsem podrážděná :-D
19.4.2008 12:33:37
Míšo- do měsíce snad vyzdravíte, kojenec je borec, my se vesměs placatíme jen zpátečkuje na břiše a pokouší se stavět na kolínka jinak nic, ale je stále happy a to mi stačí:-)~s~
[<<Předchozích 570] Názory 571580 z 7994  [Dalších 7414 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.