| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 720] Názory 721730 z 7994  [Dalších 7264 >>]
Netka Niky05/04+Dany11/09) 12047
28.1.2008 11:40:28
Ahojky Květňulky,
tak jsem zase v práci a děěěěěěsněěěěě se mi nechce makat. V pátek jsme měli DPH a vůbec jsme díky nemožným klientům nestíhali. Dokonce jsem 3 hotová přiznání musela předělávat! No a večer pak můj hodný M vyrazil na noční poštu, kde stál 3,5 hodiny. Ty pošťácký tydýti zase nechali otevřené jen jedno noční okénko a ještě tam vyplňovali daňové složenky.

Tak jsem si postěžovala a hurá na přiznání ze silniční daně.

Vendy,
asi neznám v našem okolí rodinu, kde by se ten "bříškový" virus nepřehnal. Máme to spočítané, že se vždycky celá rodina vystřídá po 2 dnech. U nás to byl Nik ve čtvrtek, já v sobotu a M v pondělí. Tak ať to máte brzy za sebou!

Míšo,
už jste ty čipmánky viděli? Nik je pohádkovej nebo filmovej. nedělá mu problém vydržet v kině respektive dívat se na celou pohádku na DVD. Tihle potvoráci se mu hrozně líbili už proto, že dělali hroznej svinčík a byli zmlsaní, hihi
Odkaz je na jejich oficiálních stránkách. Hry jsou tam pěkné a jednoduché.
http://www.alvinandthechipmunksmovie.com/

Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
28.1.2008 8:36:33
Holky studentyk jset borkyně moc gratuluju a hlavně aťto nadšení vydrží až do konce:):)
U nás teď byl Jonís memocnej nějakej rotavir takže chudinka blil jak Alík a kadil jak blázen, al euž je to lepší ale nemůžu se od něj vůbec hnout tak jsme zvědavá jest-li je to separační krize nebo jen návyk z nemoce:)
Maty snad už půjde příšětí týden do školky.
Beruška9 19102
27.1.2008 23:13:36
Netko, hoď sem, prosím, odkaz na veverky, díky.
27.1.2008 22:37:29
Jinak jsme v kině viděli ten film s veverkami tuším Alvin a CHipmunkové. Bylo to super, Nik se docela řehnil. Na netu jsem našli také několik her, takže u nás bodujou veverky, hihi

27.1.2008 22:20:58
Všem studentkám gratuluji k úspšnému zakončení prvního semestru!
K oslavě se zapozřejmě přidávám. Co nejdříve to půjde, prosím. Za chvilku budu mít uzávěrky a nehnu se ani na krok.

Vendy,
ty krásné sáňky pro mimíse jsme s M obdivovali v Jeseníkách. Přišlo mi to hrozně praktické a rozhodně bezpečnější pro mimi než sáňky. Vždycky na těch úzkých silničkách v Jeseníkách šílím z těch rodičů, co po krajnici táhnou za sebou sáně nebo boby s děckama..
Jo a bezva pojízdnej koberec, hihi Nik ze začátku jezdil na vleku, kde se jen chytil rukou a pak hnedka na talíři na pomě.
Valeri, Davídek 5/04 25085
27.1.2008 17:52:43
Jsi skvělá!!!!!!!!!! gratuluji!!!
brzy se uzdrav, ať můžeme slavit :-)

a kdo se přidá?

holky, děkuji za gratulace :-)
Mammita 25947
26.1.2008 19:29:39
Tak holky,
až doberu ATB, tak můžeme vyrazit slavit, bo mám sociologii splněnou, a to velmi dobře :-D.
Já jsem tááák šťastná :-D:-D:-D.
*Lidka* + 3 11796
25.1.2008 12:54:31
Ahoj, kamarádka má zajímavé stránky o komunikaci s nemluvňaty, my už docela mluvíme, ale třeba by to někoho z vás mohlo zajímat www.znakovanismiminky.cz

Jinak se máme fajn, děti jsou docela hodné i když kvůli neustálému střídání nemocí moc nechodíme mezi lidi. Danča bedlivě pozoruje svého velkého bratra a snaží se ho ve všem kopírovat. Zatím stále trvá na tom že bude čůrat vestoje jako on, a když ne tak radši vůbec :-)

Val, gratuluju ke zkouškám, jsem připravena jít to oslavit, stačí říct :-)
Mammita 25947
24.1.2008 10:54:13
Val, jsi jednička R^
Se mnou to vypadá bledě a právě jsem u dr vyfásla ATB, bo mám čepy na mandlích a taky pěkně vynadáno~j~. No asi si to zasloužím, fakt bych potřebovala trochu zvolnit. Nějak ale nemám co vypustit :-D.
Jestli tu socku v sobotu dám, tak budu pašák, ale myslím, že mi to tentokrát neprojde :(
12157
24.1.2008 10:08:49
Valeri - obrovitánská gratulace ahluboké uznání. já bych na to teď už neměla. sice mám diplom, notně ale zaprášený a když tak na sebe koukám tak ho asi brzo pujdu vrátit, a přibalím i maturitní vysvědčení :)

Mně čeká od podzima DPSka a za 14 dnů ingliš kurzík. No to bude srandáááá. Do toho to naše slavné o.s. :) NO makám makám!

Jo a ke zdravotní stránce - hehehe, už mám další antibiotika, tentokrát jsem uplně ztratzila hlas, vylítly mi teploty a bylo opět jasno. holky, pošlete k nám třeskutý mráz,. nebo jaro. ale tohle počasí už fakt néééé!!!

[<<Předchozích 720] Názory 721730 z 7994  [Dalších 7264 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.