| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 730] Názory 731740 z 7994  [Dalších 7254 >>]
Valeri, Davídek 5/04 25085
23.1.2008 19:50:44
Ivčo, přeji ať se brzy uzdravíte!

Vendy, gratuluji k tanku :-). A z těch tanečků si nic nedělej, holt jste narazili na nějakou krávu. My jsme takhle přestali chodit na Yamahu, místní lektorka to nějak nezvládala. Začali jsme chodit v září, ale paní co to vedla nás tak otrávila že jsme se na to vykašlali, a s námi i spousta dalších maminek.

Míšo, to se ti cesta teda vyplatila....

Lí, neboj Dany věčně ležet nebude :-),užívej si to, taky jsem se kdysi strachovala že se Dáda snad nerozhýbe a jak bych teď byla ráda, kdyby byl aspoň občas v klidu....

Holky, já už můžu klíďo slavit, tak teď ještě Adéla a můžem se domluvit na nějaké společné akci.
Valeri, Davídek 5/04 25085
23.1.2008 19:24:15
Holky tak se vám musím pochlubit, že jsem odpoledne udělala poslední zkoušku a dnešním dnem jsem úspěšně zakončila 1. semestr!!!!!
Tak jsem šťastná jak blecha.Ale musím přiznat že to bylo dneska fakt strašný,zatím ze všeho nejhorší, dělala jsem zkoušku z mikroekonomie, učila se několik dní ve dne v noci, a přece jen z dvaceti otázek uměla jen 18, no a jakou myslíte že jsem si vytáhla otázku? Samozřejmě že tu co jsem vůbec neuměla, no z chlupatý deky by to lezlo líp, ale dal mi nakonec 2 mínus, taky hlavně díky zápočtové práci, se kterou jsem si fakt vyhrála a měla jí perfektní. Ale docela mě to mrzí, protože vytáhnout si cokoliv jiného dopadla bych mnohem líp a hlavně bych si nepřipadala jako blbec. Ale hlavně že mám hotovo.

Adél,
drž se!!!!!!!!! A gratuluji k úspěšné zkoušce!!! Na tu další tuším že jdeš v sobotu, budu na tebe myslet!!!!
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
22.1.2008 22:30:12
Míšo a pojedet do Alp:):) My jedem koncem března do Itálie jak já se těším :):)
22.1.2008 22:29:23
holky tady to zase nějak vázne.
Musím přiznat že jsem dneska poprvé zažila tem pocit zhrzené matky.
Byly jsme s Maty na tanečkách od 3 let a po hodině kdy mi přišlo že Maty to zvládá levou zadní / spíš než tanečky to byl výrazový divadelní tanec, tancovali jak dělají zvířata a vít atd./ a přišlo mi že slyší rytmus a td. Tak mi učitelka řekla že ještě na to nemá že je na to malá no je pravda že ldyby mi řekla že Maty na to nemá tak jí asi fakt řeknu že je kr..../ jest- li jí to nezkazil brácha neb když začal hrát pán na klavír tak začal zpívat ale jedinej:):).)
No Matyldě jsme slíbila že najdeme jiné tanečky takže mám teď o zábavu postaráno
Oddny už jsme zkusila i čokoládu ale latte stále vede dneska jsme si dopo v Ikee koupila 6 nových skleniček na latta i sdlouhýma lžičkama:).).-) fakt je to závislost
Beruška9 19102
22.1.2008 21:38:26
Vendy, dost dobré, takže můžeme vyrazit do Alp :-D!
22.1.2008 7:04:22
Míšo sáňky jsou tyto je to pálka ale na sněhu jsou k nezaplacení:)
http://hrackykacky.cz/sanky-kocarek-miminko-snow-baby-dream-p-567.html
Beruška9 19102
22.1.2008 0:34:35
Ifčo, uzdravte se!

Vendy, ten sáňkovací kočár je odkud?
Ifča+Klárka04+Jonáš07 60542
21.1.2008 20:04:09
ahojky holky,
zdravím všechny, jsme mimo eralitu , u nás je lazaret, Klárce píchali ouško má zánět nosohltanu a Jonášek je na tom ted nejhuř od pátku kašle a v noci s edusí, dnes jsme byla s oběma dětma na poclech u Dr tak Klárce snad zaberou ATB bere Klacidale Jonášek má chycené prudušky tak jestli se do dvou dnu nezlepší bude brát ATB no co už hlavěn at s emu uleví, i peřs to jak mu je zle tak se tu na nás usmívá je to zlatíčk moje, a korunu jsm evšemu nasadila já včera rýma tekoucí jak z kohoutku tak snasd s eneucpu a ted večer jsme začala ještě kašlat a dusit se taky, ráno letím k DR pro ATB tohle už ení legrace já matka musím být přece fit, nechci si ztěžovat ale už jsme si i pobrečele, máme to tu zavirováno komplet, všichni marodi, koho známe i neznáme, snad už nás vysvobodí jen sníh a velký mráz.
jsem KO jdu do psotele za miláčkama, stejěn nespím to znáte.
Budte zdraví všichni jinak je vše podružné
20.1.2008 22:53:23
holky něco málo fotek jsme hodila na rajče tak kdo bude mít chuť
http://matyjony.rajce.idnes.cz/
Beruška9 19102
20.1.2008 22:40:47
Hm, takže cesta k soudu mně stála přesně 30ti násobek výdělku za to jednání :-(, grrrrrrrr, není nad nečekané výdaje!

Vendy, Gary je neskutečný, váží skoro 9 kg, točí se na všechny strany a regulerně leze nohama, ruce ještě ne, takže jej často najd uzaprkovaného hlavou mezi polštářeme a kvílícího, že chce vysvobodit, právě vyřazuji velikost 80, ale ty byly fakt hodně sražené praním :-D!
[<<Předchozích 730] Názory 731740 z 7994  [Dalších 7254 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.