Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Netka Niky05/04+Dany11/09) | 12047 |
|
|
17.1.2008 12:15:25
Ještě perlička.
Nik už má jasno do budoucna v dárkách. K narozeninám touží konečně po kole s helmou a tyčí na tátovo kolo. Teď k tomu přidal kalkulačku od Fisher Price, do které se zamiloval na návštěvě u Lidky. Hned druhý den si ji našel na čáryfukovi a ukazoval mi ji se slovy, že ji mám hned objednat. ještě, že si ji neumí objednat sám! No a Ježíškovi už maluje lyže, helmu a halvně "vytyčovače". To jsou prosím hůlky. O tom, že by chtěl bráchu pro toho tanka, co dostal letos, už ani nemluvím. No rozhodně nemáme problém jako Vendy, že nevíme, co mu koupit. Myslím, že Nik vždy jasně specifikuje svá přání i do budoucna ![]() |
|
|
17.1.2008 12:06:39
Ahojky květňulky,
tak přes nás prosvištěla střevní chřipka. V Jeseníkách Nik, po cestě domů to chytlo mne. Naštěstí jsem to ustála jen "brkáním", ale cesta nám trvala 7 hodin. Při řízení a jedné mezizastávce to nebylo vůbec nic příjemného. No a doma to padlo na M. Naštěstí za jeden den jsme všichni měli pokoj. Jak jsem se dočetla, tak tady to řádilo taky a v horší míře. Takže všem přejeme zdravé klima v bříšku! V Jeseníkách jsme se měli parádně. Domluvila jsem tam klukům, že až začnou v březnu uzávěrky, tak je tam odlifruju na 14 dní. Nik se vyřádí na sněhu a já budu mít klid na práci. Co se týče kafé laté, tak my tedy tu supráckou mašinku nemáme, ale v na baru v Jeseníkách mějí něco podobného. Dělali tam mocacino, capucino, horkou čoko a taky laté. Mimo jiné jsem tam ulítávala na dle definice majitele chaty "mochito bez". Přeloženo bez máty. Nik má tři super hlášky: 1) Při oblíkání jsem mu přes punčocháče dávala ponožky. Nik mi říká: "Maminko, ty ponožky nepotřebuji, protože punčocháče jsou dostatečně výživný." 2) Přišli jsme z lyžování a M Nika při svékání škádlil. Nik se na mne otočil a vážně mi pověděl: "Maminko, zpacifikuj si tatínka!" Já málem spadla smíchy do skříně, kam jsem uklízela věci. 3) Nik s M před spaním blbli a pusinkovali se. Na dobrou noc M pak Nikýs popřál: "Dobrou noc ty jeden pusinkovej žebrači." |
|
|
17.1.2008 11:54:42
Vendy,
za tu krásu ta trocha snahy při parkování stojí. No né ![]() |
| Lí | 12157 |
|
|
17.1.2008 9:47:10
teda vendíku! ten váš ježíšek má docela vkus, i když ted nevím zda bych mu to "zpoždění" odpustila a takhle pozdě mu dárek nehodila na hlavu :) ale mašinka na laté je stejně lepší :o)))) Tu aspoň nemusíš nikde pracně parkovat
Lí ![]() |
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
16.1.2008 22:45:18
holky jak se již stává zvykem chodím se sem jen chlubit takže se musím pochlubit že jsme dostal opožděný dárek k vánocům:) a už jsem prostě velká holka co má velké auto a mám tuarega krásného modrého jediná nevýhoda neumím s ním parkjovat což je docela honička když dělám v centru kde je to fakt hodně naprd s parkovacími místy:) ale co by člověk neuděll pro image, že.):)
|
| Ronda | 3303 |
|
|
15.1.2008 11:36:32
Ahoj holky,
tak vas zdravim po tyddenni chripce, kterou jsme si zrejme dovezli z Ceska, padla jsem dokonce i ja s 39horeckou a lezela 2 dny, to nepamatuju snad 10 let M musel objednavat jidlo z restaurace, protoze jsem absolutne nebyla schopna provozu, brrr ale vsechno uz je za nami, nejlehci prubeh mela Elli, prikladam to jeste stalemu kojeni, tak prece jenom to neni tak marny. Tak doufam, ze v nemocech mame tento rok vybrano:))Jinak Alex nastoupil do skolky, uz tam byl 2 dny a tukam, zatim dobry, vcera ukapla jedna slza pri louceni, ale nese to statecne, tak uvidime, jak to pujde dal. Oni tady chodi uz i do skolky v uniforme, tak to se mu samozrejme libi, ze uz ji ma jako Denda a ma taky dobrou ucitelku, coz je hodne dulezity. Ted jeste vyrizuju zapis pro Danika do ceske skoly, tim ze ma v cr trvale bydliste, tak tam vlastne musi byt prihlaseny ve skole a budeme jezdit jednou za cas na prezkouseni ze zakladnich predmetu, tak to bude taky legrace. Mluvila jsem po telefonu s reditelkou, znela rozumne a rikala, ze uz tam par takovych deti taky maji, tak jsem zvedava, jak to bude probihat a hlavne taky jak to budeme zvladat s ucenim. Bude nas to aspon trochu tlacit do cestiny, musime proste zvladnout 2 jazyky. S tim kafem mi tu delate chute, koukala jsem na tu masinu a vesmes vyborne ohlasy, ovsem nevim,jak bych vozila ty kapsle, podivam se, jestli to nemaji nahodou i tady, to kapuco doma me laka:)) ![]() |
| Ifča+Klárka04+Jonáš07 | 60542 |
|
|
15.1.2008 9:20:58
Odny- Klárka dopila svou poslední dávku sunaru asi před měsícem.Ale díky za nabídku
![]() |
| Oddny | 15528 |
|
|
14.1.2008 21:27:21
Holky, dělala jsem debordelizaci a přišla na to, že mám ještě jeden pytlík Sunaru, neotevřený expirace 11/2008. Je to ten oranžový od 12.měsíce s příchutí vanilky, jeden 400g pytel. Tak kdyby se někomu hodil, je volně k mání
![]() |
| Ifča+Klárka04+Jonáš07 | 60542 |
|
|
14.1.2008 20:29:42
danulo- děti si "užily" chudáci, tady taky řádí virozy a chřipky- sraní, blití a vysoké teploty, bojim bojim
Zítra jde Klárka na první vakcínu klíštata Jonášek dnes slavil 3 měsíce, míra 61 a váha 6,160, docela cvalíček, ale zlatý, usměv od ucga k uchu a prostě v pohodě. A udělal svuj rekord, spal poprvé celou noc, teda usl ve 20 hod a probudil s epřed 6 ráno, já myslele že se budík zbláznil:D Obvykle vstává 1x za noc kolem 2-4 jak kdy. |
| Danula&Klárka&Toník | 19069 |
|
|
14.1.2008 17:42:34
tak se zase hlásíme. Měli jsme marodný týden. Tonda dostal nějakou střevní virozu, takže měl děsnej průjem asi 8 dnů, od něj to chytla i Klárka, která k tomu měla dva dny horečku, ale zase měla průjem jen dva dny. Dospělým se viroza naštěstí vyhla. Tonda moc nejedl, takže to teď začal dohánět. Ráno se budí a děsně vyje, dokud nedostane hrnek mlíka. Pak průběžně vyje přes celý den kromě chvil, kdy spí
.Mám zaděláno na buchty, hotovou makovou nádivku, tak jsem zvědavá na výsledek. Je to můj první pokus o domácí buchty .Jinak u nás nic nového. Práce momentálně není, takže jsem matka na plný úvazek. Tonda začíná trochu mluvit, Klárka mele pořád a začínám se dost často slyšet....Někdy mi to není příjemné .Oddny, Vendy - kávovar tiše závidím..... Ale zase, kdybych měla takovou kavárnu doma, tak zúž bych neměla důvod k mým občasným výletům na kávu s Adélou (chodíme do Tchiba) a seděla bych doma .Přejeme všem hezké dny a zdravíčko. D |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.