| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 760] Názory 761770 z 7994  [Dalších 7224 >>]
Beruška9 19102
14.1.2008 14:03:47
Top jsou mi novoty :-O!

Tak jsem zapsala Bruna ve školce do lyžování, budou mít lekci jednou týdne, dopoledne, doufám, že ho naučí lyžovat a já pak s ním budu už jen sjíždět svahy :-D, teda pokud nebudu pořád co 2 hodiny kojit :-D!
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
14.1.2008 13:11:48
holky hlásí se hrdá matky Maty už sama sjede malý kopec ale úplně sama pochopila již princip pluhy tak teď už jen jezdit a jezdit a budeme mít Šárku Záhorskou:(:) jsm ní tak pyšná že to zvládá:) M jí dokonce vzla na kotvu jela jako jeho parťák já se na to nemohla koukat jak jí kotva visela za zády vypadli jen jednou a stejně do toho podruhý . Na pomě už jezdí sama. NO ta jsme to tu musela zahltit řečma jak je moje dítě nejlepší :):)
Oddyn v pátek už mi dorazila zásoba z internetu ale já hned odjížděla na Šumavu normálně jsme měla chuť tahnout sebou i dolce gusto ale bylo mi to zakázáno:).):)
Takže až ndenší ráno jsme is udělal radost a to vám byl hned hez den i když dnešní noc byla strašná s Jonym každé dvě hodiny něco chtěl a anevěděl co:) doufám, že to bylo zase kvůli nějakému úplňku či co. a to přišla ve 3 i Maty že se bojí v postelki takže veselo ale to latte po ráno hmm.
No tak všem krásný den
Mammita 25947
13.1.2008 19:46:42
néééé! Oddny, tak tak jsme to fakt nemyslela. Mám dlouhodobě roblémy se zády a celkově mi to tělo nějak neposlouchá. Akorát mi ten pán dostal, když mi pomohl i na duši, to jsme nečekala :o).
Oddny 15528
13.1.2008 16:08:05
Tak to je přesně on ;-)

Adel mě ta kineziologie naskočila při tvým slově "odblokoval", neboť to až přečasto používá jedna známá, která si o sobě myslí, že je kinezioložka ;-) I díky ní se na toto odvětví dívám .. no jak to říci .. shovívavě ;-)
Mammita 25947
12.1.2008 21:21:22
no tak ten šaman byl v uvozovkách :o). Je to masér, umí napravovat. Například mi srovnal překřížené břišní vazy, které bolely a já si myslela, že je to jizva po SC. Mno a pak jsme si trošku povídali, protože poznal můj problém a "navedl" mě na jinou cestu. Prostě to už teď vidím jinak a není to už problém.
Ifčo, taky po něm koukám, ale nemám ho kam dát :o). Jinak je to tohle:
http://www.bilezbozi.cz/espressa/krups-kp-2000-nescafe-dolce-gusto
Ifča+Klárka04+Jonáš07 60542
12.1.2008 20:33:18
ahoj

holky hodte mi sem prosím fotku nebo odkaz an ten váš super kapučínopřístroj
já už po něčem takovém toužím snad sto let a pořád ho nemám...třeba bych si ho mohla přát k narozkám
Díky
Oddny 15528
12.1.2008 19:39:27
Vendy, kapsle mají i v Globusu ;-)
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
11.1.2008 9:42:36
Oddny tak makro to jsi nemohla napsat dřív no hned dneska tam jedu:):)
12157
11.1.2008 9:02:25
milé dámy,

mě s tou aktivitou pěkně štvete :)

Já necvičím, inbgliš jsme neviděla snad 1,5 roku, nebruslíme... hmhm!

Adél - šaman? tzo je takový ten indiánskýž šarlatán? kde se vzal ve stověžatce? jsme nějak mimo. Popiš pls jak z tebe vyhnal ďábla :o) taky bych potřebovala odblokovat celou Lí :o)

Ifčo - kurník ty zas budeš v létě do plavek šik! budu mít depky že jsme necvičila asi :o) ale když píšeš jak je po cvičení sqěle tak se osypávám, protože ,ně po cvičení býává naumření :o) ihned a druhý den kompletně totálně :o)

Ingliš - no jsme pekelně zvědavá jak púochodím v ingliš, tady u nás otevřeli bomba super extra dokonalé centrum pro matky na mateřské, je tam plno kurzů a ke všemu je hlídání dětí za dvacku :o) tak jsme se přihlásila na ingliš. je tam ale i spousta jiných zajímavých věcí, jako třeba břišní tance, kurz kreatzivního psaní, divadelní kroužek.. no jsem zvědavá jaké to bude. jsem se odvážně přihlásila do pokročilých, asi budu mít deprese :o)))) mají tam kurz nazvyný "pro chronické začátečníky" - to jsem asi měla jít spíš tam :o))) Jio a učí to chlap! prej je mladý.. hm!

mánie - u nás vládne mánie "je statisticky dokázáno..." Jsem koupila z netu princové jsou na draka a už z toho olézám :O) ddalší vede Ať žijí duchhové (tímto děkuju vendy za príma typ - odnaučilo nás to krtkománii, no hurá! fakt bylo na čase). Kouzelné je když je sama v pokojíčku a ozývá se jen - dunky žalky a co já?!? :o)

Jajdi - já měla jen blbý zánět dutin a skoro jsem neslyšela. Tak šíleně mi zaléhalo v uších. jak jsou trošku nachcípaní tak to je hned, uvidíš že je to jen ta angína. opravdu.

laté - závidím, jsme málem poslintala klávesnici jen to čtu! :o) Vendy, Oddny - díky za dobrý typ na dárek :o) pro mě od kohokoli.

Míšo - už jste z toho venku? My snad jo. Děti OK? já trochu ještě rýmu, M ještě trochu kašle, ale on jak do toho astmatu chytne zánět ta jke to dycinky na dýl.

Ingliš for mrňata - sonička včera dostala vysvědčení v HD a je nesmírně pyšná, měli jsme tam krásnou párty :o) tatínkovi pak doma anglicky popsala obrázky zu vysvědčewní čímž ho přesvěčila že do toho jdeme zase. Musíme totiž koupit nové vyukové materiály a M se mírně protočily panenky nad tou sumou. Ale sonina angličtina ho přesvěčila. mám z ní radost. Taky už vím že dany půjde d září taky. I kdyby z toho měl ještě kulové věřím že mu to v budoucnu pomůže.

Přeju krásný den

Beruška9 19102
11.1.2008 1:04:09
tak my čelovku užíváme jen ke čtení pohádek a ke svícení nebohému kojenci do oka :-D! Dobrou!
[<<Předchozích 760] Názory 761770 z 7994  [Dalších 7224 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.