Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Oddny | 15528 |
|
|
11.1.2008 0:36:18
Vendy, co myslíš - hned 28.jsem jela do Makra pro další krabice :-)
Dodávka z netu je dosti pomalá, zásobuju se sama ;-) A co čelovka? Už jste jí vyzkoušeli v posteli :-D :-D :-D |
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
10.1.2008 23:23:19
jo Ifčo hezký fotky a Lidko super pf a zabalený děti taky boží:):) To mi připomíná že bych taky měla stáhnout fota ale do dalších vánoc času dost že:):)
Ifčo jak jdou malý brusle zbláznila jsm ese a zapsala Matíka do brusličky a stála na tom jen dvakrát a bez mojí pomoci s emoc nepohnula tak mi zajímá jest-li chodíte pravdielně je vidět nějaký pokrok ?? Oddny a máme nejen stejnou kafemašinu ale i přístup k aj byla jsme teď ve středu a jediný na co jskme se zmohla bylo že jsme si vymyslela že jsme vařila vačeři v macdonaldu a vyjmenovala všechny hamburgry co znám to byl vrchol mé angličtiny po měsíci a půl absence:) |
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
10.1.2008 23:19:20
Jé Oddny ten samí dárek jsme naježila M ( samozřejmě spolku s čelovkou:) a ujíždím též jen tento týden došly kapsle a vypadá to že dodání po internetu bude trvat týdne takže bude trpchu náročný týden bez latté ale je to fakt bomba jak je to rychlý a dobrý:):):)
|
| Oddny | 15528 |
|
|
10.1.2008 23:16:15
Vendy, jste jedničky!!
Holky, nechci nic říkat, ale víte že vypalování DVD je trestný čin? Právně je jedna kopie pro vlastní použití v pořádku, ale psát o tom do veřejný diskuse ... no nevím nevím :-/ Jo a musím se přiznat, že od Vánoc jsem naprostý závislák na latté, naježila se mi "sexmašín" z reklamy DolceGusto a od tý doby piju jen to ;-D A je to fakt - uno duo tré :-) Jajdo, držím palce aby bylo zhoršení sluchu pouze přechodné! Adel - co to bylo za šamana? Nějaká kineziologie? Všem co študujete skládám poklonu, já docházím pouze na angl a v úterý jsem po měsíci volna, kdy jsem na to absolutně nekoukla, jen zírala, jakoužeto řečí na mě ten chlap mluví ;-) Míšo, myslím, že Bruno umí určitě víc než já po Vánocích ;-) |
| Mammita | 25947 |
|
|
10.1.2008 18:45:23
Jajdi, tak to je mi líto. Doufám, že je to přechodné. Budu na Vás myslet.
|
| jajda | 12358 |
|
|
9.1.2008 7:41:49
Ifčo dobrý, já se nedokážu ke cvičení dokopat. Mám dojem, že mé tělo by mi bylo vděčné, ale co dělat, lenost zatím vyhrává :o))
Máte moc pěkné fotečky. Val, Adel máte můj obdiv. Gratuluji k úspěšnému složení zkoušek. Vendy, to je super, že vám kontrola dopadla dobře. Jste šikulky, že to tak hezky zvládáte. Míšo, Gary je pěknej kus chlapa. Ve třech měsících vyřazujete vel. 74 :o) To je Kristýnky aktuální velikost :o) My budeme mít obě dětičky malé a hubené. Milánek hned tak nepřibere a Kristýnka bude mít v roce trojnásobek porodní váhy jen tak tak. My byli včera na ušním. Doktorka mi potvrdila moje tušení. Opravdu se Milánkovi zhoršil sluch :o( Můžu jen doufat, že to je jen dočasné a že to brzy odezní. Říkala, že to může s angínou souviset, tak uvidíme. Dostali jsme nějaký sirup a za 14 dní na kontrolu. Snad pak budeme vědět víc - docela mi to straší. Je to hrozný, když na něj mluvím a on nereaguje :o(( Ale musím ho pochválit, u doktorky se nechal dobrovolně vyšetřit, jen si s ní odmítl povídat. Chtěla po něm, aby opakoval, co mu říká - ha, ha. |
| Ifča+Klárka04+Jonáš07 | 60542 |
|
|
8.1.2008 22:21:29
Adel- šamana závidím, co je to za borec? já věřím, že pokud začnu cvičit aposilovat, že zpevním břicho a záda přestanou bolet.ztaím mám povislou dvaoupatrocou pneumatiku místo břicha, děs
A taky se chystám na 10 lekcí lymfodrenáží, máte někdo s tímto zkušenosti?? |
| Mammita | 25947 |
|
|
8.1.2008 21:24:24
Val, děkuju, Dana to DVD prý má, tak nám ho vypálí. Ale až sem pojedete, tak dej vědět a rádi Vás uvidíme.
Já jsem taky nový člověk. Byla jsem dnes u "šamana", jinak se ani nazvat nedá. Pomohl mi nejen po fyzické, ale i duševní stránce. Zatím to teda moc nevypadá - tělo reaguje a mám zimnici, ale odblokoval mi celé tělo. Měl ze mně fakt radost :-D. Spousta práce mu zřejmě dělá dobře :o). |
| Ifča+Klárka04+Jonáš07 | 60542 |
|
|
8.1.2008 20:57:52
ahoj ženy,
teda já jsem nabitá pozitivní energií, byla jsme dnes cvičit na Body styling, zítra njepsíš nevtanu z postele a budu cítit každý sval v těle, ale ted pohoda. Tímto chválím veřejně manžela jak se postaral o obě děti byt na chvíli, Jonáška dal spinkat, to je tak fajn.... |
| Valeri, Davídek 5/04 | 25085 |
|
|
8.1.2008 13:46:58
Holky, díky za gratulace, ale zatím není k čemu, to nejhorší mám pořád před sebou, pozítří chci jít na test z Vývoje veřejné správy, je toho strašně moc, děsně se to plete a je třeba se celá skripta naučit zpaměti, takže na poprvé to nedám stoprocentně. A a pak mě čeká ještě zkouška z mikroekonomie, a tam si taky moc nevěřím. Něco se určitě naučit dokážu, ale je třeba tomu rozumět, což bude asi problém. A pak ještě udělat práci ze sociologii, ale to nepočítám, to je v pohodě, jen se mi do toho nechce, ale až se na to vrhnu, za jeden večer ji zfouknu. Mimochodem, na ten čtvrtek neumím zatím vůbec nic, nebyla šance se na to ani podívat, včera mi ještě nebylo nic moc a byli jsem celý den s Dádou sami, tak to prostě nešlo. Dnes a zítra si ho vezme babi, tak snad si do té hlavy něco naleju...
Vendy, to je super!!! Adél, držím moc palečky ať už máš zkoušky úspěšně za sebou. Duchy ti můžu vypálit a poslat poštou, nebo možná i zavézt, mamča potřebuje něco v Ikee, tak asi budeme mít cestu vaším směrem. Míšo, kdy se stěhujete do nového? Edgar je pořádnej kus chlapa, ale to není u vás nic divného. :-) Ifčo, Jonášek už je taky pěknej kousek.:-) Byla jsi si zacvičit? já jsem přes vánoce taky přibrala :-((( a mám na sebe vztek |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.