| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 780] Názory 781790 z 7994  [Dalších 7204 >>]
Beruška9 19102
7.1.2008 23:37:59
Vendy, mám z Vás obrovskou radost!
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
7.1.2008 22:37:42
Ifčo cvičíme dýchání do břicha a do bránice, mačkání bodů a dýchání do balonku ( mačkání bodů měkkýma balonkama)a nafukování věcí a rozfoukávání větrníků vše kde se pořádně procvičí dýchání - jsou to věci které si běžně neuvědomíš:)
Holky studentky držím pěsti na zkoušky a vy co jste nemocné tak ať jste brzy fit:):):)
Mammita 25947
7.1.2008 20:11:42
Vendul, tak to je skvělá zpráva! A kdy budete moct do školky?
Valeri, gratuluji, jsi dobrá. Máš učení, myslím, o hodně víc než já. Moc se zatím neučím, něco mám hotové, tak to je pohoda a čekají mi ještě dvě zkoušky. Filosofii - nemám šanci se ty bláboly naučit. To bycxh to musela nadřít zpaměti a za to mi to nestojí, když nám tímto semestrem končí...
Horší je sociologie. Ten dr co to přednáší si opravdu zakládá na tom, aby jeho studenti uměli a nikomu nic jen tak nedá. Chce přesné citace a toho učení je opravdu požehnaně. Naštěstí tomu docela rozumím, jen kdyby toho nebylo tolik... Snad to zvládnu aspoň napodruhé :-D.
Míši, přeji ať už se z toho vyhrabete a ať se Vám v novém domě choroby vyhýbají.
Holky, my to DVD Ať žijí duchové nějak projeli - nemohla byste mi to některá vypálit? Prosím...
Ifčo, prostě máš teď vyšíí výdej energie. Já jsem schopná zbouchnout denně tabulku čokolády :o).
Peče se mi dýňový chlebík, mňam.
Ifča+Klárka04+Jonáš07 60542
7.1.2008 13:56:30
Vendy- gartuluji Mátě že už je skoro fit, možná že právě ty záchvaty vzteku budou tím pravým cvičením, ne? :D
Jak se cvičí taková bránice?
7.1.2008 13:53:14
teda Míšo- 8kg je dobrých, já tipuju přes 6, i tak mám co dělat vytáhnout ho i snákupem do 4 patra a když on se tak rád chová a nosí....
Dnes asi vyrazím chtě nechtě na bodyform cvičení, jinak z těch zad zešílím
Jonášek ted vyrustá z velikost 62 a zjištuji že mu nemám co oblíct.po KLárce nic nezdědí holt ružova nebude to prave a body vše s krátkým....

A kdy budete v domečku, já myslele že ho přivezou a hned postaví během chvilky a stěhujete se
Řádí chřipky, je to děs, bojím se bojím

venku je nádherně , vycházkovala jsme si v poklidném tempu přes dvě hodiny, místo oběda Margotku, bože to co se nou je že furt cpu sladké?? takže ted už jen kefír, oškrábu si mrkev a musím počakat do večeře. Musím shodit ale nevím jak, prostě žeru jak urvaná
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
7.1.2008 13:45:36
holky info z kontroly levá bránice se začíná trochu hýbat takže cvičit a bude to určitě úplně O.K. a jinak vše super můžeme jí normáůlně zatěžovat ( né extrémně :) což mi nevysvětlila ptal se M jest-li jí něco můžou udělat jjeí hysterické záchvaty tak se smála že ne a to si myslím že je ta největší nejextrémnější zátěž:):):) vydržet půl hodiny ječet že něco nehce je dle mého horší než sjet kopec dolů na lyžích:):):)
Vidět nás chtějí až za rok takže holky vypadá to že je vše v pořádsku jak já mám radost:):):) No tak jsme se musela pochlubit a přeji krásný den
Jo a Jonda včera poprvé zdlábnul něco jiného než dýni že by se taky umoudřil a začal už nromálně papat??? no uvidíme jak dál:):):)
Beruška9 19102
7.1.2008 12:01:53
Oddny, ale byly tam jenom 2 :-D a to ,že edaktorka musela napsat že RL je rodný list, to mi přišlo už moc...díky všem za pochvalu, chtěla jsem aby to trochu vyznělo i jako návod jak na to...

Valerie, gratuluji ke zkoušce!

Ifčo, Gary roste jako z vody, právě vyřazji velikost 74, má ve 3 měsících 8 kg, je větší, než byl Bruno :-O!

Dnešní noc byla moc prima, Bruno blibl, Gary se 3x pokadil, myslím, že budeme z těch viroz venku, až když se dostaneme do domu...

Bruno teda ještě nerozděluje, spíše vyjmenovává, s kým se ve školce kamarádí...
Valeri, Davídek 5/04 25085
7.1.2008 11:43:10
Holky, já tu zkoušku udělala!!!! a na dvojku, hurá!!!!! a hned jak jsem dorazila domů tak jsem ulehla s horečkou, ale dneska už je mi trochu líp, tak se chci učit na test, na který chci jít ve čtvrtek. Ale ten vidím fakt bledě, sice jdu teprve na první pokus, ale na poprvé to udělali jen dva lidi.

Vendy, ať dopadne kontrola dobře. Ať žijí duchové je ted naše nejoblíbenější, jak byl Dáda nemocný, jeli u nás od rána do večera, už jsem myslela že se z toho zcvoknu.

Jajdo, určitě na ušní jděte, pokud máš na mysli vyšetření sluchu, tak se to tuším dělá tak že se nasadí sluchátka, do nich se cosi pouští a současně se snímají odezvy, nic to není. Držím palce ať je vše ok.

Ifčo, bruslení závidím, taky bych si ráda zabruslila, bavilo mě to, ale bruslení je jedna z věcí na které musím definitivně zapomenout, kdybych upadla, nebylo by to dobré. Ale zítra jede M Dádovi pro brusličky a budou chodit spolu, tak jsem na ně zvědavá. Dáda je do toho nadšenej.

Oddny 15528
7.1.2008 10:23:48
Ahoj v Novém roce!

Koukám, že kromě nemocí to všude proběhlo v pohodě, no jako u nás, letos bylo těch darů nějako dosti, přestože jsme vyhlásili embargo na velké dary ani jedni prarodiče se neudrželi a ve Sváťovkově pokoji už není skoro kam plivnout pro letadlovou loď, hrad, další ponk s nářadím nebo Humera na ovládání ;-)
Silvestr taky prospal, přestože mu pod oknem soused vystřeloval ty hvízdavé rachejtle, tak chrněl jak dudek. Bohužel Barnabáš už od odpoledne začal jančit a večer byl úplně nepříčetnej, zahrabával se pod koberec, lezl pod stůl nebo do vany, šíleně se klepal, nejedl nepil nevnímal - no děsběs. Nakonec jsme ho zavřeli dole v kuchyni, stáhli venkovní žaluzie a brácha mu pustil Queeny, takže tolik neslyšel rachejtle a trochu se uklidnil. Pořád zvažuju, že ho nadopujeme,jenže to taky není bez problémů, no tak mám zase rok na rozmyšlenou. Korině rány nevadí, ta je zase vystresovaná z Bárnyho, ale o půlnoci s náma jde na terasu sledovat ohňostroj úplně v klidu, holt voříšek ;-)

Koukám, jak máte sportovní dítka - lyže, brusle - no v únoru jedem na hory, tak zkusíme Sv.dát taky lyže na nohy, uvidíme. Každopádně spoléhám na půjčovny, lyže nekupuju ani sobě ;-)
Brusle lední, tak k těm mám velký respekt od mala, kdy jsem byla svědkem ujetí jednoho prstu mého kamaráda, brr, radši kolečkové ;-)

Vendy, držím palce na kontrolu!

Míšo, porodní příběh dobrý, ale nejvíc mě rozesmála nutnost poznámek redakce k Tvému stylu, resp.vysvětlivky pro nás laiky ;-D

Jinak "kamarád-nekamarád" "tebe nechci, nechte mě bejt" "tady se zavřu ve svým pokojíčku" máme taky, předpokládám, že je to normální vývoj ;-)

7.1.2008 8:27:10
Jajdi- pokud se ti mezdá ouško tak raději na ušní běžte, vyštření zvládnete, budeš držet Milánka na klíně , sestra přidrží, ono to vyšetření samtné nebolí ba nopak je celkem příjemné, takové teplé světýlko se tam "strká" teda pokud zrovna v uchu není zánět. Klárce píchali ucho jen 1x ale na vyštření už byla několikrát a vubec nebrečí zjsitila že není proč a taky jsme ji říkala že je tam mladý šikovný pan doktor tak to tam v čekárně nahlas troubila- snad nás neslyšel:D

Klárka má ze školky zvyk, že ukazuje palcem bud nahoru nebo dolu jakože kamoším nebo nekamoším, u nás to samé, maminka v oblibě jak kdy, palec dlu mám vždy když se ji snažím dát léky a nebo dělta s ní zrovna to co se ji nechce,tatínek je holt na legrácky tak mu palec dolu nehrozí tak často.
taky ji říkám, že pokud s ebude u jídla loudat a dělat blbiny, že Jonášek ji brzo předběhne a všechno ji sní, naštětsí hrozně ráda závodí tak dnes jsmeji řekla že předběhneme tatínka tak byla oblečená a nachystaná na odchod do školky v mžiku.těšila se tak uvidíme odpoledne s jakou přijde.

Joa uvidíme taky někdy tvoje dětičky? kristýnku jsem ještě neviděla.Vlož nějaké foto prosím
[<<Předchozích 780] Názory 781790 z 7994  [Dalších 7204 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.