| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 790] Názory 791800 z 7994  [Dalších 7194 >>]
jajda 12358
7.1.2008 8:08:26
Ifčo, to je prima, že Klárka už umí bruslit. Jo a s tou váhou si nic nedělej. Milánkova váha je 11,5 kg. Kristýnka už má 9 kg, tak ho brzo dožene. Už teď, když se zkouší postavit na nožičky a opře se o Milánka, tak ho povalí :o)

Jinak Milánkovi klesly horečky - po 5 dnech to je úspěch, ale ta angína se mi moc nezdá. Nemá rýmu, kašel, ani ho nebolí v krku. Za to mi přijde, že od té doby co měl horečky hůř slyší. Jsem z toho hotová, už takhle jsem mu musela všechno několikrát opakovat, než něco udělal. Asi vyrazíme na ušní, jen nemám ponětí, jak takovéhle prcky vyšetřují. Pochybuju, že by chtěl spolupracovat :o(

Milánek poslední dobou řeší s kým je a není kamarád. Zatím vede táta, s tím je kamarád vždycky, s Kristýnkou jen někdy - když si chce půjčit její hračky, když je to obráceně, tak kamarádství končí. No a s maminkou kamarád není skoro nikdy :o))

Vendy, jak dopadla Máti kontrola?

Ifča+Klárka04+Jonáš07 60542
6.1.2008 22:37:28
tak jsem si tu dnes pokecala a pujdu zalehnout, Jonášek měl dnes uplně předpisovou noc, usl v 19, pak vstal ve 2,30 nail se a usl a vstával v 6 hodin, vykadil s ez podoby aod té doby se už jen usmíval a usmíval, fakt ho žeruuu :D
6.1.2008 22:35:46
Valeri - jak zkoušky? udělala?

Adel- holčičiky bývají s nočníkováním šikovnější, ale že to Bětka zvládá tak brzo to teda koukám, s ružkama musí být užasná:D
6.1.2008 22:32:48
jo a vendy jak popisuješ výpravu s lyžemi a děckama na svah....právě proto letos ježíšek ty lyže nedonesl, se nebudu přece pachtit na kopci, ještě bych zhubla:D A že byla chuděra zklamaná...
letos se naučí bruslit a příští rok najedeme na lyže.
6.1.2008 22:29:15
ahojky vespolek,

musím s epochlubit že od porodu jsme trošku poprvé dnes sportovala, vyrazili jsm esi celá rodinka na bruslení, Klárka nadšená a bruslení ji moc baví a už ji to jde fakt hezky, jenkdyby ta "pipka" aspon pořádně jedla ona moc nepojí a pak už ke konci má slabé nohy a řve že má hlad, ale nedokáže pochopit, že se musí před výkonem najíst. Mimochdem už trošku přibrala, už má 14kg.
Jonášek vydržel ve vajíčku, je fakt zlatý, hodně se usmívá a nejšastnější je když ho rozbalím a nahatý muže kopat nohama, škoda že není léto...
Na bříšku se mu moc nelíbí,teda trénujeme ale pořád se stáčí na jednu stranu opírá se více o jednu ruku,no říkám že je to jako Klárka přes kopírák
Míšo- jak Garynek? pošleš nějaké foto jak rostete? Hezky jsi napsala svuj porodní příběh.

Vendy- snad kojit do 3 let nebudeš, to by bylo teda fakt něco. Mě je občas ještě pořád líto, že už vlastně nezažiju jaké to je kojit,ale jsou zase duležitější věci na světe..tak at jonatánkovi chutná mrkvička!!Jak Máta po kontrole??

Mammita 25947
6.1.2008 10:45:27
Ahoj holky!
Tak jste si všichni užili Vánoce hezky, děti nadšené, to je dobře.
Vendy, zítra budeme držet paluchy! Matěj má teď taky takový super hlášky ve stylu jako: Bety, ta naše maminka je zlá, viď? Vyměnit mě zatím nechce, ale nepochybuju, ýže na to brzy dojde. Taky Betce všechno bere, ale občas má světlou chvilku a dá jí něco čím mne překvapí, třeba dneska jí půjčil svůj červený hrneček :-O, tak to bych ani nečekala, že se někdy stane. Nesmím po něm něco konkrétního chtít, musí na tyto dobré skutky dojít sám :-D. Jinak pohodička, Máťa je čím dál tím víc samostatná jednotka, začíná mít hodně stavitelské a mašinkové mánie, skládá puzzle, čte si písmenka a čísla, hraje si s písmeny ve slovech... je to prima, hrozně ráda ho pozoruju.
Bety má aktuálně na čele dvě boule, takže vypadá jak čertice a parádně odřený nos.
Stále dva zuby :-D. Vcelku obstojně chodí na nočník, ale moc ji k tomu nemotivuju :-D. Možná, kdybych se na to víc soustředila, mohla by být brzy přes den bez plenek. Ale vzhledem k tomu, že je zima, to ještě nechávám být.
V pátek u nás spala Klárka a bylo to super, děti krásně spolupracovaly a bylo to naprosto v pohodě.
Je tu spousta sněhu, tak konečně vytáhneme boby!
Mějte se hezky!
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
5.1.2008 15:17:18
Míšo moc hezky napsaný takový milý . Super a jak se vám jinak daří kdy že plánujete přestěhování a co nemoce už dobrý. U nás teď nějaká 3 denní chřipka takže Maty nadšená neb jak jsm ejiž psala když je nemocná má povoleno DVD takže nám tu hráli ať žijí duchové a úpopelka pořád dokola:):) Joník ( ten náš:):) zatím drží a jako jediný z rodiny není nachcípaný že b yto kojení nakonec fakt působilo . S jídlem Jonda má trochu jasno víc než já prostě MM a nic jiného ještě jednou za 3 dny dýni ale to je vše :):) takže to vidímn že já zastánce toho že kojit maximálně ale opravdu maximálně do roka budu kojit do 3 let a nebo budu mít doma bohatýra:):):)
Matylda najíždí na další parádní období ne a ne a když nebude po mým tak tě nechci a vyměním moc prima:) ale to znáte všichni že:):-)Jonatánkovi vše pů-jčí ale jakmile se na to Jonísek začne soustředit hend mu to sebere takž eveselo a bude ještě lépe že:).)
Ale jinak pohoda.
Rondo myslela jsme na tebe na horách ještě tak před měsícem jsme v koutku duše nějak uvažovala že by bylo prima mít 3 děti za sebou třeba po 3 letech ale při přípravě odejít já sama s dvouma dětma na svah jsem to zavrhla:): normálně je to 3 minuty od hotelu a mě to trvalo 45 minut a spocená jsme byla jak krtek a když jsme došli na svah už jsme neměla sílu nasazovat lyže:):) No nakonec jsme se vzchopila a Maty začala jezdit jak drak párkrát se jí povedl pluh. Instruktor na ní neměl žádný vliv když jí povídal že musí brzdit tak na něj jen křičela nemusím :):) a jela šůsem dolů dolě spadla na zadek a hurá znovu. na provazu jezdila sama na pomě s taŤkou já měla sebou jen prnko a to jsme spolu ještě nezvládaly:)
v pondělí jedeme do motola na big kontrolu tak jsem zvědavá kdy nám povolí školku.
Beruška9 19102
4.1.2008 13:34:50
Po dlouhé době jsem dala do deníků svůj porodní příběh, který Vám trochu dlužím :-). M.
Ronda 3303
4.1.2008 11:24:46
Ahoj holky,

i my prejeme vsem jen to nejlepsi do roku 2008!!!
Jsme zpatky z cest, vanoce byly naprosto super, hrozne v klidu, stihli jsme betlem a koledy na namesti, vanocni punc,jsem si odpocinula. Videli jsme obe babi a nejake zname. Na chate nas mile prekvapil snih, takze kluci lyzovaly na nedalekem kopci, rada jsem je na 2 hodinky predala do rukou lyzarskych instruktoru:-D ale slo jim to vyborne, i Alexe to chytlo, Danik ten uz je uplne samostatny.
Deti dostaly spoustu darku, pulku jsme tam museli nechat, ale aspon se budou hodit, az zase prijedem.

Nejlepsi zazitek ovsem je z cesty nazpatek. Leteli jsme z Brna...let nam ovsem zrusili kvuli mlze, takze jsme cekali na prebukovani, na pristi den meli volny jenom Krakow, takze jsme sedli do taxiku, jeste vecer prejeli do Ovy na hotel a rano do Krakowa. Tam to melo taky jeste hodinu zpozdeni, ale pak uz jsme leteli. Musim zatukat, ale deti naprosto super, pomahali, vubec se nepostuchovali jako normalne, jsou na cestovani jako delani;-) No a nakonec, aby toho nebylo malo, se nam kluci na chvili ztratili na letisti v Londyne. Bylo to dlouhych 10 minut, jsem trnula hruzou a v hlave mi naskakovali hororovy scenare, ale nastesti jen zabocili na jinou stranu a hned se nasli. Takze jsem jim hned dala kazani, bohuzel s nami prilitlo hodne letadel a bylo moc lidi a my jsme se s m rozdelili, coz byla chyba. No nic, vse dobre dopadlo:-)

Valeri, Davídek 5/04 25085
4.1.2008 1:14:38
Všem přejeme do roku 2008 jen to nejlepší !!! A hlavně hodně zdraví !!!
A děkujeme za došlá přáníčka.

Nestíhám dočíst, jen jsem postřehla nějaké marody, tak přeji co nejrychlejší uzdravaní, my jsme svátky trávili s 40 horečkama, Dáda měl nějakou hnusnou virozu, chřipka to prý nebyla, ale naštěstí už je fit, teď s tím bojuju já, ale zatím se držím, a léčím to Coldrexem. Nejhorší bylo že se mu udělaly afty, nechtěl vůbec pít ani jíst, a pořád si to okusoval, takže ho to bolelo o to víc a o to víc odmítal pití, byla jsem už zoufalá. Nštěstí Dádova nemoc začala až po Štědrém dnu, takže dárčky si užil, byl nadšený že dostal od Ježíška vše co si přál a ještě spoustu dalších věcí, najvětší radost ale měl z velikého oslíka Ijáčka a z letadla.

V sobotu jdu na zkoušku z veřejných financí, ale moc dobře to nevidím. Sice se učím, ale v hlavě mám zmatek a bojím se že se zaseknu a ze sebe nic nevypotím. Už si pomalu vybírám opravný termín.

Adél, postřehla jsem něco o pekárně, to mě zajímá, my jsme jí nadělili mamče, tak se na tebe obrátím pro rady a tipy.

Jdu pokračovat v učení.....diskusi dočtu možná někdy v únoru :-)))
[<<Předchozích 790] Názory 791800 z 7994  [Dalších 7194 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.