Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Beruška9 | 19102 |
|
|
1.1.2008 16:34:51
Krásný Nový rok všem a hlavně zdraví, málo kašle a hlenů, šikovné děti a prospané noci! M.
|
| Lí | 12157 |
|
|
1.1.2008 10:52:52
Milé květňulky,
přeji vám všem do tohoto nového roku s magickou 8ičkou v letopočtu jen to dobré a hlavně zdraví! Ať se vám splní vaše tajná přání a hvězdy ať jsou vám nakloněny. Přejí Lí, Sonička a Danielek PS: obě děti mají příšerný kašel, chrčí v nich, mají rýmu jako trám a na tohle všechno mají antibiotika. Něco prej lítá ve vzduchu co ty děti klátí jedno po druhém. Tak si ještě tajně přeju pořádnou trřeskutou zimu s kupama sněhu anebo okamžitý nástup teplého jara :o) no prostě hlavně ať ty mrchy bacily a viry vychcípají! Ifčo - Klárka na bruslích zní dobře :o) bude šikupka na sporty, po rodičích. Myslím, že jsi na ni jistě patřičně hrdá. Silvestr - stala se za mne zaprdlá matka, neb tento silvestr byl první který mi připadal směšný a zbytečný - taková "debillní" oslava ... a to jen proto, že jsem se děsila, že mi rachejtle vzbudí mé dva malé marodky (dany usínal s 38,5). No stárnu. Když si představím všechny ty bouřlivé párty které jsem už prožila je t teda pekelná změna. Předsevzetí? No není to ani tak novoroční jako prostě plán.. púřestat v brzku kojit, naučit danyho znovu spát celou noc (neb teď se kojí i 4x za noc), naučit soničku spávat ve školce, chodit do ingliš (v půli ledna začínám kurz).. a občas odložit děti a vyrazit někam sama nebo s M. Chceme začít chodit do tanečních :o) protože jsme oba už zapomněli tančit a to je špatenka vážení! Tuto plesovou sezonu ještě vynecháme a na příští už budeme oslňovat bravurními kreacemi :o)))) Tož tak. Lí |
| Ifča+Klárka04+Jonáš07 | 60542 |
|
|
31.12.2007 21:48:46
Ahojky vespolek,
všem vám tady přeji moc zdraví a hodně lásky v roce 2008. Z akojitelky si už dávám, tož nazdraví!! Míšo- to je škoda, že příspvěk zmizel, tak se nic nedovíme co nového. Klárka byla nadšená ze šech ježíškovských dárečku, nejvíc samozřejěm ty špičaté brusle a helma, to bylo je samé jéé to jsem si přála a když zjistila že ježíše nedonesl lyže i když si je taky přála tak byla trošku zklamaná ale je fajn že snad pochipli že nemuže mít všechno co si přeje brusličky už otestovala, nepadala, hezky na ledě "šlapala" a hlavnně ji to moc baví Klárka přes svátky brala ATB, zas ji zlobilo ucho a od včera zas e pokašlává, to mi teda řekněte kdo tu ení nemocný? je toho všude plno, ach jo, já už s etěším na jaro. Tak hezkého Silvestra, Vendy ta jak ji znám už dávno někde paří a tančí na stole:D |
| Mammita | 25947 |
|
|
31.12.2007 17:18:50
Ahoj holky!
Přeji vám jen to dobré v celém roce 2008, hlavně zdraví a to ostatní už příjde samo. My máme Járu v práci - bude mít fičák :-D. Vy co budete slavit, tak si to užijte :o). |
| Beruška9 | 19102 |
|
|
30.12.2007 21:49:58
Odpoledne jsem napsala dlouhý příspěvek a zmizel ve hvězdách :-(...
Jste dobří s těmi lyžemi a bruslemi, no, my jsme zase nadaní verbálně :-D! Ve školce mají lyžařský výcvik, tak tam Bruna asi zapíšu, protože mně hory letos opravdu nehrozí, jak vylezu ven, oklepu se a je mi blbě... Zítra si to hezky užijte a připijte si i za kojitelky :-D! |
| Mammita | 25947 |
|
|
29.12.2007 10:53:03
Netko, díky!
Maty lyžoval už loni a je to super, jak je šikulka. Já nelyžuju a už se děsím, protože příští rok pošupajdí i Bety, tak mi to nemine. Vendul, ale na bruslích si ho neumím představit. Tuhle bylo namrzlo a on nebyl schopnej ani jít, pořád se válel a chlámal - to nevím jak by to na tom ledě vypadalo. Ifčo, jak Klárka bruslí? |
| Netka Niky05/04+Dany11/09) | 12047 |
|
|
29.12.2007 9:31:37
Ahojky,
tak jsem šťastně dorazili do Jeseníků. Sněhu je tu akorát na pěkné procházky a sjezdovky jsou zasněžené. Nik se strašně těší na lyžování a rozhodli se s M, že mi jako druhé vánoce koupí nové lyže... Momentálně opravuje M PC majiteli chaty a pak vyrážíme. Adélko, podívej se na dámu.cz Jsou tam speciální stránky na domácí pekárny. Vede to M sestra a mají tam perfektní info pro začátečnice i doporučené recepty včetně fotek. My taky od tama čerpáme. Pečení zdar! Holky tak já mizím... |
| Mammita | 25947 |
|
|
28.12.2007 23:08:45
Ahoj holky!
Vendul, tak kalendáře dorazily! Jsou nááádhernýýý!!! Díky, díky, díky. Jony už sedí, jo? :-O To je borec! My byli dva dny na chalupě a bylo to prima, jen ten začátek... Maty se v noci 25.-26. vzbudil na čurání s tím, že nemohl chodit, že ho bolí noha. Myslela jsem si, že si ji přeležel nebo tak něco, tak jsem ho přenesla a spali jsme dál. Ráno se ale probudil, padal, nemohl na ni vůbec došlápnout, brečel a bylo vidět, že ho to fakt, fakt bolí. Strašně jsem se vyděsila, protože měl tu chřipku a já se lekla, jestli mu nezačíná nějaký zánět v kloubu nebo tak něco. Nikde se totiž nebouchl, nic zvláštního ani den před tím, ani v noci do toho probuzení se nestalo. Tak se kluci vypravili na Bulovku na chirurgii. Byli tam strašně milí, dr ho vyšetřila a poslala na RTG. Nikde nic, takže to uzavřeli s tím, že má být v klidu, máme sledovat, jestli se ta bolest nešíří, případně dát nurofen a kdyby něco tak dojet. Usoudili jsem že i tak na chalupu pojedeme, že Maty příjde na jiné myšlenky. Celý den pajdal, navečer se to začalo lepšit, chodil s oporou a druhý den už byl OK. Netuším co to bylo, ale vypadalo to děsivě, zestárla jsem snad o 10 let. Normálně tohle jsou chvíle, kdy si pak dodatečně říkám, že není dobrý do všeho tak vidět. Vytvářím pak hororové scénáře podle toho nejhoršího co jsem kdy kde viděla :-D. Ani jsme dnes nejeli na kontrolu, protože už je úplně OK. Bety už je objednaná na očkování proti pneumokokovi, tak budu o něco klidnější. Holky, Maty byl vždycky pohodář, ale Betka, to je fakt šťastný dítě. Je to taková lumpice, očička jí jen rejdí, je vysmátá, ale zároveň se nedá a jde si tvrdě za svým. Maty už docela často vyslovuje R a Ř, začal správně držet tužku, pere se s Bety o všechno, za což jsem vlastně taky ráda, učí ji samý bejkárny a zároveň napodobuje to jak ji my chválíme, no je to legra. Vystačí si spolu čím dál tím víc. Strašně na sebe žárlí, ale dvakrát tak se brání navzájem a mají se fakt rádi. Jo a je to neskutečný, ale Betka si začíná nosit nočník a často se jí tam i povede vyčurat. Okoukala to od Matyho a chtěla taky, jen nevěděla co a už na to přišla, ale je to ještě prdelka malinká :o). Maty už se těší do školky a já snad ještě víc :-D. Holky, kdo máte domácí pekárnu - dáte mi tipa na něco fakt ozkoušeného, něco co všem moc moc chutná? Receptů mám spoustu, ale chci začít s něčím osvědčeným. Díky. |
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
27.12.2007 11:32:14
Nazdárek ženský koukám že jste si to všichni užívali stejně jako u nás naprostá pohoda Maty neskutečně nadšená a Jony začal sedět úplně sám raději se naučil sedět aby měl o všem přehled a nemusel se hýbat:):) Takže vánoce byly krásné a hlavně všichni pohromadě což bylo to nejkrásnější a to o čem dle mého názoru vánoce jsou. Zítra vyrážíme na hory tak se těším včera Maty byla dokonce bruslit a když jsem jí tam tak viděla jak měsíc po náročné operaci se snaží chodit v bruslích na ledě tak jsem byla tak šťastná:):)
No všechny zdravím a přeji ať si užijete zbytek svátků co nejkrásněji a nejpohodověji |
| Netka Niky05/04+Dany11/09) | 12047 |
|
|
27.12.2007 0:25:07
Lí,
moc pěkné:-) Míšo, no a vám ten váš nádherný dárek závidím. Pevně doufám, že příští rok se ten náš změní z papírové podoby také na velké hmatatelné cosi :-) U nás vánoce proběhly v klidu a pohodě. Stromeček nám naposledy přinesl Ježíšek i s dárky, když byl Nik s babi a dědou venku. Příští rok už to bude velký kluk a bude si stromeček vybírat sám a sám zdobit, aby pomohl Ježíškovi a aby k nám Ježíšek trefil. Dárky měly úspěch. Nejdříve rozbaloval spoustu malých dárečků, ale stále pošilhával po dvou obrovských krabicích. Z první se vyklubal hasičcký vůz, který houká, stříká vodu, vysunuje žebřík.. no nádhera. No a z druhého vykoukl na Nika vysněný tank. Nik se regulérně rozklepal nedočkavostí a křičel TANK TANK. Museli jsme okamžitě nabít baterky a vyzkoušet startování, svícení, otáčení hlavní, střílení kulometu i děla... No a měli jsme od něj pokoj až do 23 hodin, hihi Letos máme Ježíška ve znamení ovladačů, protože od babiček ještě dostal nádherný rypač a ještě buldozer. Ty nám ještě chyběli do sbírky. Moc se nám hodí k tomu velkému jeřábu, co máme v pokojíčku... U babi ještě nechal Ježíšek hasičskou vývabu - helmu s chráničem, hasičák na vodu, baterku, vysílačku a vyprošťovák. Lítal v tom po bytě a na nohy si navlékl úžasné holení chrániče na fotbal... A to nás ještě čeká Slovenský Ježíšek... pevně doufám, že to nebude nic na dálkové ovládání. My s M jsme měli největší radost z lístků na obnovené představení Krysaře! M miluje Landu, takže se strašně moc těšíme. Jinak Nik v noci kašle a dusí se. Přes den je v naprosté pohodě, jen má rýmu. Takže v noci to nevysmrká a dusí se. Stále váhám, zda vůbec pojedeme do těch Jeseníků. Zatím jsme to odložili na pátek a dál se uvidí. Alespoň si v klidu dodělám DPH. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.