Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
22.12.2007 20:35:00
Holky tak jsme mrtvá včera byl sice super mejdan i s M tanečky jak za mlada dokonce byla i zvedačka z hříšného tance a bez úrazu ale návrat v 5 ráno v 11.30 rodinný oběd ve 14 živý betlém v ZOO v 16 návštěva a teď jdu spinkat. Jonískovi jsme celou dobu domlouvala že maminka potřebuje alespoň 6 hodin v kuse trochu dospat tak jsme zvědavá. Jo mejdany v ttu chvíli parády ale ty následky achi ouvej:):) Jsme zvědavá kdy zabalím dárky a připravím štedrovečerní tabui por 16 lidí:):) Bude sranda až to nestihnu a lidi tady budou sedět u opečené housky do polívky:):)
No nic ať žijou vánoční večírky před vánocy:)¨)) Míšo děkuji moc za dárky super věc:) Jsem moc ráda že všem kalendáře dorazily včas kromě Adel ale fakt nevím proč zrovna k tobě pošta nedorazila kdy měla:):) no nic snad udělají radost i na Nový rok. |
| Ifča+Klárka04+Jonáš07 | 60542 |
|
|
22.12.2007 14:04:15
ahojky,
posílám všem přání všeho dobrého a pevné zdaví do roku 2008 Asi už nebudu stíhat nic na PC natož PFka, Klárka je marod, zase uši, ale nepíchali ji jen to má v začátku. Je hodně unavená a já taky Zítra jdeme pro kapra, uklohním salát, postavíme stroma vánoce mohou začít, já se už těším an ten štědrý den, náladu sice moc nemám ale ono to přijde. |
| Ronda | 3303 |
|
|
21.12.2007 13:44:10
Vendy,
kalendare uz jsou zabaleny, diky, jsou krasny, jeste dnes uvidim prvni reakce, protoze s nasima mame jeziska uz dneska vecer, dam vedet:-) Vanocni naladu mam, vsechno je letos nejak v pohode, jeste navic jsem za chvili objednana ke kadernikovi, nasi zatim vezmou deti na prochazku a vecer mame darky....posilam vanocni naladu vsem:-DDD |
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
21.12.2007 12:11:52
Holky strašně mi mrzí že některým kalendáře dorazily a některým ne divný je že Ostrava a Zlín dorazilo v pohodě a Praha problém, tak snad to ještě klapne dneska to zaurgovat .
Jinak u nás vánoční nálada pohoda jen ten bordle nevím kdy uklidím neb když ho začnu uklízet tak udělám ještě větší tím že chci třídit:):)a nebo nastoupí Maty s pomocí a to je konec:):) no snad to do pondělí nějak zvládneme spoustu času:):).) |
| Lí | 12157 |
|
|
21.12.2007 8:37:14
Liudko - tak tohle je sen našeho tatínka.. už se těší až budou děti tak velké aby nám mohli chodit se džbánem pro pivo :o))) U vás vidím tak yuž školíte.
TZak jsem nakonec do půlnoci balila dárky. Docela přemýšlím jak takovou kupui věcí pod ten smrk narvem aniž by to soňa postřehla. je toho letos dost. samé maličkosti a prkotiny + úžasné kalendáře :o) a famozní korálky :o)) M včera zahlásil že on bude dárky a strom kupovat 23tího - asi ho baví adrenalinové sporty? Já bych 23 do superhyper nevlezla. No co už.. vůle vaše pane veliteli, vůle vaše :o))) Mějte s ehezky, jdu odvést soničku do školky, my totiž do 8mi spali! Lí |
| *Lidka* + 3 | 11796 |
|
|
20.12.2007 22:10:00
Ahoj, tak mi to nedá, já docela vánoční náladu mám a jsem v klidu. Asi tím, že nechodím do práce jako většina tady, ani nestuduju ani nevyzvedávám ze školky, dárky jsem nakoupila po netu, úklid počká, cukroví a kapra obstará babička... Tonda nadšeně zpívá koledy (protože jsou ve zpěvníku čísla) a je schopný celý den sedět u stolu a stříhat letáky. Stávkuje jen se svlíkáním - včera ležel v předsíni v bundě hodinu a půl...a pak tam usnul :-) Danča ještě nezačla vzdorovat a tak ochotně pomáhá a spolupracuje, často udělá věci i za Tondu. M. dnes přitáhl nákup, Danča ho hned vybalovala, začla nošením lahví s pivem manželovi až na gauč, co víc si přát :-) Tak ať vánoční pohoda brzo dorazí i k vám!
|
| Lí | 12157 |
|
|
20.12.2007 20:49:29
Hlásím se k těm co nemají předvánoční náladu, měla bych jít balit dárky ale ani to se mi nechce. Dpma brajgl, všichni jsme furt napůl nachcípaní, M je dnes v brbně, zítra na 2 dny praha. Doufám že nezapomene 24tého přijet domů... nemám výzdobu, stromeček, věnec.. a hlavně ani nemám chuť nic dělat. měla bychse dokopat k tomu balení.. aspoň teda. Ani koledy nezabírají.
Ifčo - to je ale hodně blbý vánoční zvyk to kradení... vřím že to není tradice a příští vánoce už vás to mine. Míšo - s dětma jak vidím to máš veselé. Tak ať jste na svátky všichni zdraví. Garyn je borec, dany se prvně otočil v 7mi měsících!!! vrrrrrrrrr! mě deptáš teda. vendy - kalednáře parádička! krásné. málem sjem je našim dala už dnes :o))) jak jsem se chtěla pochlubit :o) No nic. asi si dám sprchu a usnu a nechám si zdát o balení dárků? lÍ |
| Oddny | 15528 |
|
|
20.12.2007 20:17:38
Vendy, kalendáře jsou opravdu úžasné!
Já jsem se už naladila, neb mám super dárek pro Svst - lístek na Bobbyho McFerrina - bude sice až v květnu, ale už měli skoro vyprodáno. Jestli znáte písničku Dont worry, be happy tak to je její autor ;-) Ifčo, to je pech, se nedivím že nemáš náladu. Hodně sil. Adel, díky ;-) Danulo, my už máme díkybohu postaveno, za chvíli začneme opravovat, až se to začne hroutit ;-) Míšo, to je k nas..í ale zase jste si mohli na Brunovi ohřívat večeři, při té teplotě 98,5 :-D Gary bude čilouš, žádnej ležící sumista. Shledávám, že mít první dítě čilé a druhé sumistu je lepčí ;-) |
| Beruška9 | 19102 |
|
|
20.12.2007 18:41:04
Kalendláře jsou opravdu úžasné a korálky jakbysmet :-)!
Podařilo se mi uspat obě příšery. Bruno vydržel ve školce přesně týden, v úterý jej dovezli spícího, prý byl tak hodný, že ho nepoznávali. Teplotu měl 98,5 :-(...takže máme do ledna se školkou utrum, asi mně omyje! Myslela jsem, že nemám vánoční náladu, protože nechodím ven, ale vidím, že jste na tom podobně :-)! Gary se včera poprvé otočil ze zad na břicho, to zvládnul Bruno snad někdy až po půl roce... |
| Mammita | 25947 |
|
|
20.12.2007 16:59:14
To je fakt!
Poslední dny mi zvedají náladu mé roztržité objednávky u Oddny a ta krása co mi od ní chodí! Vendul, těším se moc! Už teď lituju, že jsem neobjednala o jeden navíc! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.