Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Danula&Klárka&Toník | 19069 |
|
|
20.12.2007 15:14:02
Pravda, pravda, kalendáře jsou krásné, mohu potvrdit. Už jsou zabalené a připravené. Letos poprvé jsem si jeden nechala i pro sebe. Vendy, ber to jako pochvalu :-)))
|
|
|
20.12.2007 15:12:38
Holky, nápodobně.....
Je toho momentálně na mě nějak moc. Manžel rozjíždí se společníky firmu a nějak při začátku nemají finance a ani výplaty. Kdyby někdo potřeboval stavebního inženýra a architektu, dám kontakt :-))). Dárky máme téměř všechny, ale byla to taková "křeč", jsem bez nápadů. Doma je binčák, hračky jsou všude, i když jsem provedla dost velkou redukci. Hračky pro "mimina" putovaly kamarádce, něco pro větší putovalo do popelnice v závislosti na stavu technické způsobilosti. Zítra se jedeme s dětma podívat ke mě do kanceláře, bude pokec a cukroví. Se těším. Tonda má zase rýmu a kašel. V noci špatně spí, přes den je protivnej. Do toho moje absolutně nevánoční nálada, paráda. Čekám, kdy přijde zlom :-). Přeji všem krásné následující dny plné pohody. D |
|
|
20.12.2007 15:12:38
Holky, nápodobně.....
Je toho momentálně na mě nějak moc. Manžel rozjíždí se společníky firmu a nějak při začátku nemají finance a ani výplaty. Kdyby někdo potřeboval stavebního inženýra a architektu, dám kontakt :-))). Dárky máme téměř všechny, ale byla to taková "křeč", jsem bez nápadů. Doma je binčák, hračky jsou všude, i když jsem provedla dost velkou redukci. Hračky pro "mimina" putovaly kamarádce, něco pro větší putovalo do popelnice v závislosti na stavu technické způsobilosti. Zítra se jedeme s dětma podívat ke mě do kanceláře, bude pokec a cukroví. Se těším. Tonda má zase rýmu a kašel. V noci špatně spí, přes den je protivnej. Do toho moje absolutně nevánoční nálada, paráda. Čekám, kdy přijde zlom :-). Přeji všem krásné následující dny plné pohody. D |
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
20.12.2007 15:01:10
Ifčo toje mi líto ta nálada kde vám prosím tě ukrali notebook???
Adel neboj přijdou kalendáře a bude veselo :):):) |
| Ifča+Klárka04+Jonáš07 | 60542 |
|
|
20.12.2007 13:46:33
Ael- jsem na tom uplně stejně, k vánoční náladě mi nepomohlo ani balení dárku, tak jsem aspon utřela prach a rozsvítila si svíčku, ted hledám CD s koledama, už za 4 dny štědrý den a nálada fakt nikde, zvlášt po dnešní "pozitivní" zprávě ...
jdu si uvařit kafe a sežeru celou čokoládu Naštěst jsme zdraví a to je hlavní! ( no ted ráno se K vzbudila s tím že ji bolí ucho, hend jsem ji kápla otobacid a šla do školky tak uviím s jakou přijde) chjo |
| Mammita | 25947 |
|
|
20.12.2007 13:34:00
Ifčo, to je mi moc líto :(.
Nejde mi se vánočně naladit, jsem otrávená, líná a protivná. |
| Ifča+Klárka04+Jonáš07 | 60542 |
|
|
20.12.2007 12:21:39
ahojky holky,
já tu skoro brečím...tak si přdstavte že stejně jako loni nás v tento čas navštívil ježíšk, ale místo ab y donesl ta svina jedna tak nám ukradl-loni radkovo kolo za dost peněz a ted právě volal, že mu někdo ukradl notebook, byly tam všechyn data-mimojiné projekt našeho rod. domečku a rodiné fotky, nehledě na ty pracovní záležitosti, proč je ten ježíšek v Rožnově taková svina svinská??nemám slov.... At žije Ježíšek |
| Ronda | 3303 |
|
|
19.12.2007 23:13:10
Dr. Blazeje bych ignorovala - viz:
http://www.rodina.cz/scripts/fulltext/fulltxt.asp?temaid=1&kat=2&hledatstr=Dr.+Blazej Tady koukam vubec nikdo neni. Holky mam sbaleno, komplet, deti spi, cekam na m a uzivam si ticho:-). Snad se mi podari nakouknout i v Cechach, ale kdyby ne, preju vam vsem krasne vanoce, uzijte si je v klidu a pohode a pokud mozno bez nemoci!! Ronda |
| Lí | 12157 |
|
|
19.12.2007 11:21:25
Dr. Blažej - nechápu?
Lí |
| Dr. Blažej | 63085 |
|
|
19.12.2007 7:37:52
Ztráty a nálezy
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.