| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 30456  [Dalších 30356 >>]
Federika 14090
12.6.2012 21:49:13
doufám, je totiž už vlastně "starej" zanedbala jsem to,ještě před rokem to oko tupozraký nebylo, možná se to zhoršilo taky školou..
každopádně,on to fakt bere vážně,i to cvičení, tak snad aspoň posun..
Zejtra mám s dětma "volnej" den, jen ty doktory, tak doufám,že nebude pršet...
Okartep.. 25791
12.6.2012 20:58:44
jo, výběr te´d je, jsou i lidi, co si kupujou brýle s obyč sklama jako módní doplněk:)
ta ortoptika prý pomáhá, kdysi to řešily holky na brn. diskusi...
Federika 14090
12.6.2012 20:54:01
jo, my zejtra jdeme na to ortoptický cvičení, s Denisem, poprvé..Nechám se tam taky tím plusoptixem přeměřit, pro představu. teda vím,že minimálně třičtvrtě mi tam změří,ale zajímaly by mě ty cylindry..A jak jsem minulej tejden trávila hodiny v optice, tak jsem si taky nějaký zkoušela a mají fakt docela výběr:-))
Okartep.. 25791
12.6.2012 20:01:57
no to za mně nebylo, takovýhle vymoženosti.. já měla plastáky nebo kováky, jakýkoliv "malý přisednutí" a už byly celý zkřivený či ještě líp, rovnou zlomený.. a jaký jsem měla hezký barvy, hnědou, žlutou:( tak si to holt teď užívám, kupuju si krásný barevný:)
Federika 14090
12.6.2012 19:42:23
ty jo....Optik mi poradil titanfex, na to si můžou i sednout, je to takový ohebný.každej si vybral pouzdro a ubrousek, Denis to má extra v kapse ve školní tašce a Francesca má svý růžový:-) pouzdro s ubrouskem v batžu, ktrej si nosí nahoru do třídy, ve školce, smí sundavat jen na to spaní a učitelky mi slíbily,že dohlídnou.
Tak zatím plánuju čase prostě jedny náhradní.~e~

Brzy půjdeme na přeměření, Denis tam toho má bohužel víc a budou mu přidávat,ty dioptrie.
Okartep.. 25791
12.6.2012 19:19:35
to bych fakt smekla, kdyby vydrželi s jedněma.. nechci tě strašit, ale já měla v oběhu vždycky min. dvoje, spíš bohužel víc.. to nemluvě o aktuálních šesti :)))
Federika 14090
12.6.2012 19:09:26
zatím má každej jedny, mají je plně nově, Francesca je měla poprvé včera večer na očích:-) A dneska měla premiéru ve školce a sundala je fakt jen na spaní!! takže zatím dobrý...
Denis má teda jednu ručičku nějak víc ohnutou, tak musím zajet do tý optiky,asi tam budu pečená vařená a asi fakt bude hlavně on potřebovat náhradní..
Okartep.. 25791
12.6.2012 18:14:41
no musí se na to zvykat, to se jí nedivím, ale sluší jí.. kolikatery brýle budeš každýmu kupovat?

dotykáč tu frčí taky, zatím jí zacpalo pusu půjčování ipadu:)
Federika 14090
11.6.2012 22:17:31
dotykáš Samsung, ohóó~t~
Hele, Denis ho náhodou má, dostala jsem ho zdarma od O2 a nikod ho nepotřeboval. Měl ho od Vánoc asi tak dvakrát u kamaráda, jinak ho vůbec nevyužije, nikam nenosí..
A ještě vám ukážu dnešního čerstvýho dalšího obrýlence,je z toho chudinka zatím trochu nesvá:-)

Meggie 2*07/04 10961
11.6.2012 21:24:56
A hele, tady to žije :-)

Denisovi to sluší i s brejlema!

A Ditušátka bych nepoznala.

Blíží se narozky zdejších srpňat. Na můj dotaz, co by si přáli k narozkám ti dva naši, se mi dostalo odpovědi: dotykáč Samsung.
Nějak nám rostou, co? :-D
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 30456  [Dalších 30356 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.