| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 63763  [Dalších 63623 >>]
Lindík +Ela09/04 +Martin06/06 15875

Re: Ahoj...

30.8.2006 17:19:23
Veru, za chvilku vyrazime s detma do Kauflandu, tak ti ho vezmu, kdyz bude. Vecer napisu.

Oki, mas dobry, ze mas znamou doktorku, ktera ma prehled o schopnych pediatrech. Ja bych byt tebou dojizdela, jestli ti sedla a mas z ni dobry pocit. U nas to neni nic extra a o nikom lepsim bohuzel nevim..
...! 10047

Re: Re: Re: Ahoj...

30.8.2006 17:06:01
Vypadá líp, ale to bylo včera odpo taky, už jsem se radovala, že bude dobrá a v noci měla 39,8. Teď čubrní na tabísky a krámuje byt. Já za ní chodím furt jak policajt, uklízím, ale není to vidět:(

Hele, už jsem zapomněla, tak to nepřipomínej:)
Vercza 8885

Re: Re: Ahoj...

30.8.2006 17:01:29
No Oki, příznám se, že Tebe bych nehnala absolutně nikam! Jednak máš nemocnou malou a navíc... víš jak to se mnou dopadlo minule... jsem hvězda no... :((((( Ještě teď je mi trapně... :(((((

Třeba se to povede, třeba ne. Neskočím z okna, třeba se mi ho povede koupit i jinde, ale trochu bojím, že ne. Ale to je jedno, budu doufat, ale když to nevyjde, nedá se nic dělat... ;)

Jak to vlastně s malou vypadá? Je to lepší? Bych ji ráda viděla, chudinku malou, ona muší být určitě strašně krásná i když je nemocná... ;) Pohlaď ji a opusej...
...! 10047

Re: Re: Re: Ahoj...

30.8.2006 16:41:30
tuli, ty mně tak sejříš... jací zanedbaní chudáčci? tak vypadám spíš já...
...! 10047

Re: Re: Ahoj...

30.8.2006 16:36:10
jinak já bych ti to koupila, ale v pátek jedu pryč a zítra si s ní radši nikam netroufnu
...! 10047

Re: Ahoj...

30.8.2006 16:35:30
Veru, zkušenost z Brna - nejvíc zboží zůstává v Kauflandu. Globus je taky celkem ok, Spar ve Vaňkovce toho má míň, ale jde to. Podle mně tchibo prodejna v tescu je ztracená....
Vercza 8885

Ahoj...

30.8.2006 16:33:11
Fedi - jsem ráda, že žiješ, po tom Tvým posledním příspěvku jsem byla ještě pár dní špatná... :( Myslím na Vás, snad bude brzy klid... nebo aspoň trochu větší klid... ;)

Oki - vstávaj mi na hlavě vlasy hrůzou, dobře, že jste byli u jiné dr., na Tvým místě bych neváhala, už dávno jsem si odvykla dělat doktorům blbce, když se neuměj chovat, jen proto, že je mám blíž bydlišti... ;/ Líbni malou pusenku, ať je jí brzo líp! :*

Carnae - všechno nejlepší! Opožděně, ale přece... ;)

A teď jedna prosba... Já dnes měla jet do Tchiba, ale bohužel. Kámošce, co jsme chtěly jet spolu onemocnělo dítko, tak jsme to vzdaly. A sama jsem do Brna s malou radši nechtěla kdyby něco... Holky, nebudete mít někdo teď cestu? Potřebovala bych koupit to pončo (v nabídce ode dneška) a bojím se, že přes ten svůj pupek asi nic jinýho během podzimu (a snad i zimy) neobleču, abych vypadala jak člověk. Nechce se mi kupovat spešl těhu bundu za tři litry, aby trochu vypadala nebo nějakou obyč bundu/kabát vel.XXXXXL, abych ji pak mohla zrovna vyhodit nebo na MB čekat, až si někdo všimne. Ani nemluvím o tom, jak bych v ní vypadala... :(

Přiznám se, že pojedu v sobotu nach Brünn znovu, ale nevím, jestli už pončo nebude pryč. Schválně... kdo tam občas nakupujete nebo máte lepší přehled... Doplňují průběžně zboží nebo je to jako v Lidlu? Tzn. "hned teď nebo nikdy"? ;)
Dituška+Lily09+Péťa04+Tom94 16615

Re: Re: Tak to je dobře OKi...

30.8.2006 16:10:50
ten příruční stolek je fakt pěkný, takový sametový :o))

Oki, to je dobře, že to tak dopadlo. snad vám bude brzo líp :o))

my taky potřebujeme oblíknout na zimu. jen nevím kde a kdy :o( nějak nezvládáme. příští týden začne škola, tak snad to bude lepší. Tom ve škole a já snad budu mít čas něco dělat. jak je hnusně a Tom je doma, dělají pěkný blbosti. pořád lítají a skáčou po sobě a lezou a Péta pak spadne a brečí :o( a já mu pořád říkám, nelítejte, hrajte si z autama, nebo si prohlížejte knížky. ale nic platný. jsou jak utržený ze řetězu.
Tuleník (2*6/04+1*2/07) 13879

Re: Re: Re: Tak to je dobře OKi...

30.8.2006 16:09:07
Oki..ať tu mrchu chorobu brzo a v pohodě zvládnete... jsem ráda, žes našla vyhovující doktorku.. to bývá občas problém..
Tuleník (2*6/04+1*2/07) 13879

Re: Re: Re: Tak to je dobře OKi...

30.8.2006 16:08:07
na fleky kašlu... když mají být za zanedbané chudáčky, tak ať jim tu pověst nekazí oblečení :o)))
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 63763  [Dalších 63623 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.