| Carnae, Simon 04, Nela 06 | 6229 |
|
|
Re: ..30.8.2006 11:39:10
dovcu bez zastupu, jo? to je teda docela drsny, tak bez proste k nekomu sama, uz to trva trochu dlouho, tim spis, jestli mate jet pryc
my jsme byli u zastupa Dr. Elana na obilnaku a byl vybornej! |
| ...! | 10047 |
|
|
Re: Re: ..30.8.2006 11:35:24
tak vám musím napsat, jak jsem dopadla u zástupu za naší dr.:
volám tam, že má malá 3 dny horečky a nemůžu je srazit, jestli opravdu zastupuje a jestli můžeme dojít. "od kdy má ty horečky? - už tři dny, od pondělí - no tak to nejsou tři dny, to je druhý den, to o nic nejde - paní dr., nám se to ale nedaří srážet - to je brzo, počkejte do zítra - jenže my to nemůžeme srazit a já myslím, že v takovém případě by měl někdo to dítě prohlídnout - no ale vždyť 2 dny zvýšená teplota nic není - ale já vám říkám, že to není zvýšená teplota, ale horečka. Ona má i 39,8 přes den - no, tak to jí něco dejte - ježiši, vy myslíte, že jsem to dítě nechala bez léčby? - no to asi ano, když voláte, že tu horečku pořád má - já volám, protože ji má, i když srážíme - má po 6h nurofen a mezitím po 3h panadol a stále je vysoká - no tak jí něco dejte - vždyť říkám, že dávám - no tak co po nás chcete? můžeme to začít řešit až po 3 dnech, tak si zavolejte v pátek - načež jsem jí poděkovala za případnou ochotu a práskla jí telefonem... mrcha.... uf.. jsem si ulevila |
| ...! | 10047 |
|
|
Re: ..30.8.2006 10:45:08
urá, tak nám dorazil Nextík... krásnej, bomba...
Rybko, botky jsou ve skutečnosti ještě krásnější než na obrázku, neváhej ani minutu.. vyndala jsem vnitřní stélku, tak u velikosti 8 je přesně 16.5 cm dlouhá, tzn. Nat zbývá nadměrek v současnosti přesně 1,1 cm - takže na zimu akorát - a ani nemusíme mít 4 fusky:) |
| ...! | 10047 |
|
|
..30.8.2006 10:27:23
Nazdárek..
tak jsme to včera zvládli, sice se kupující nakonec ukázali v takovém světle, že se mi chtělo vrhnout, ale hlavní je, že je to všechno hotový a do 14dnů máme penízky. Teď zas musím přemýšlet, kam je na půl roku uložit, aby se trochu víc okotily než na mém slavném sporožirovém kontě:) Nat pořád horečky kolem 40ky, přes den to trochu sleze, v noci vaří - dr. má týden dovču bez zástupu. Nevíte, jak je to s Nurofenem? dávám ho už třetí den a je tam psáno, že dýl ne.. tak nevím, co s ní - v pátek máme jet na dovču:( Dituš dík, dorazil ve chvíli, kdy jsme nasedali do auta, že už musíme odjet i bez něj:) - máš ještě emila.. |
| Federika | 14090 |
|
|
Re: Re: Re: Prosbička na Prahu30.8.2006 10:09:32
ahoj, hlásím se jen rychle, žijeme, pořád docela fofr, tady to jen dobalujeme a nebudu mít do poloviny září připojení...
Denis bude očkovanej proti pneumokoku, pořád se mu opakujou ty záněty ucha. Sousedi si byli u nás stěžovat, kvůli tý žumpě, tak jsem se neudržela a řekl jsem jim, že jsem sice původně plánovala přijít se přivítat s chlebem a solí, nicméně hovna dorazily dřív, že je mi to líto... Dvojitý trika-jen jsem letmo zahlídla: mám jednobarevný trika s dlouhým rukávem z HM jsou z takový ty silnější měkký bavlny a přes to dávám Denisovi trička z léta, je to i praktický,. zamaže to, natáhnu přes tojiný tričko a navíc doděláme letní trika, který teď doma nosit nemůže, je nějak zima.. Carna, všechno nejlepší, krásný vstup do nového desetiletí, doufám, že jsem to nepopletla... |
| Datlice Klárka7/04aFilda 9/00 | 7987 |
|
|
Re: Re: Prosbička na Prahu29.8.2006 21:37:01
Lindi čekám,jak se mi paní ozve s odpovědí.Pak tady znovu napíšu,co a jak.
Děkuju za nabídku |
| Lindík +Ela09/04 +Martin06/06 | 15875 |
|
|
Masule,29.8.2006 21:29:51
ja se ti zitra u nas v tchibu po tech kalhotach podivam.
|
| Lindík +Ela09/04 +Martin06/06 | 15875 |
|
|
Re: Prosbička na Prahu29.8.2006 21:28:16
Datli, kde ta pani bydli? Ja bych se tam zasla kouknout, ale nevim, zda bude v mych silach jet nekam pres celou Prahu. Kdyby to bylo pobliz, tak ti rada pomuzu.
|
| Tuleník (2*6/04+1*2/07) | 13879 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...29.8.2006 20:07:39
aha.. tak ten nám nechodí.. do Hypy máme docela daleko... al tohle by stálo za úvahu - chceme je koupit i do centra (i když na ně jsme už vyfasovali grant :o)))
|
| Datlice Klárka7/04aFilda 9/00 | 7987 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...29.8.2006 20:05:06
leták ve schránce
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.