| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 63763  [Dalších 63503 >>]
Dituška+Lily09+Péťa04+Tom94 16615

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oslava

28.8.2006 14:54:08
holky moc hezký fotečky. oslavenečkům vše nej........ :o))

miminečku z listopadu držíme pěstičky.
Meggí, co holčička z dvojčátek už je doma?

Datli, na těch tchibo oblečkách jsou reflexní pruhy. budu muset kopit holinky. tak koupím nějaký barevný a trochu to oživím a bude. v tom Lidlu nemám moc úspěch. a z botkama jsem nebyla moc spokojená.
...! 10047

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oslava

28.8.2006 14:51:39
Kouli myslím věšteckou:)
Já tu tchibo soupravu brala i kvůli zimě - podvleču to a bude to mít i jako rezervu na sníh. Pravda, na zahradě růžovou barvu udržíš hodně špatně - pokud je dítě čunče jako Nat... Tu lidlovou soupravu jsme neměli, tak porovnat nemůžu..
Datlice Klárka7/04aFilda 9/00 7987

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oslava

28.8.2006 14:47:01
aha,kapíto.
ale nekapíto co to je mít kouli.Jako přístup k informacím?
Já včera očučávala ty tchibo soupravy a nakonec nevybrala.možná je kvalitnější jak lídlovka,ale na Lídlovce se mi líbí ty pestré barvy,že dítě vidíš i na sto honů,což na tmavěmodré není tak dobře znát a ta růžová kombinace...jak dlouho by vydržela růžová,když by byla užívaná na zahradě?
No a jestli Lídl nic nebude mít,zkusím zajít do toho frcu v Ostravě,co v něm MartinaD nakupuje.Je kousek od našich.
A navíc ta Lídlovka je Kláře docela pěkně volná,takže do jara mě nic až tak netlačí.Jen mi chybí hodně obyčejné šusťákové kaťata na písek a zahradu,prostě na venek na hnus fus.
...! 10047

Re: Re: Re: Re: Re: Re: oslava

28.8.2006 14:42:12
teď mně napadá, jestli myslíš ty soupravy, cojsou teď, tak na webu tchiba je vždy leták na daný týden, pak leták na příští týden a na jeho konci upoutávka na další týden, tzn. tak poznáš, co bude v nabídce za 3 týdny.. dřív to asi nikdo nevěděl - snad jen pokud má kouli:)
...! 10047

Re: Re: Re: Re: Re: Re: oslava

28.8.2006 14:40:53
Datli, netuším:) kolem toho tchiba to byl spíš dohad, že vždy během podzimu to nasadí a co se týče Lidlu, tak ten taky podle sezon obměňuje sortiment, tak se to dá očekávat...
Datlice Klárka7/04aFilda 9/00 7987

Re: Re: Re: Re: Re: oslava

28.8.2006 14:39:28
to se dá u tak maličkýho miminečka čekat....ale ať to dopadne co nejlíp!

Oki-netušíš odkud měly holky informaci skoro měsíc dopředu,že v Tchibu budou zas ty pogumované soupravy?A netušíš,jestli i Lídl něco takového nechystá?
Carnae, Simon 04, Nela 06 6229

Re: Re: Re: Re: oslava

28.8.2006 14:35:13
malej bartik je na JIP na dejchaku, vic nevime
Naďa, Niki 08/04,Adámek04/08 38679

Re: Re: Re: oslava

28.8.2006 14:33:12
Carnae,krásný fotky a moc Vám to všem sekne,milá rodinka.Simík je hezkej blonďáček:-)))
a co to mimi? Je to v pořádku? (myslím to narozené listopaďátko)

jiank holínky v Lidlu okamžitě prý vyprodané,říkala mi to kámoška,že jí tam šla tchýně v 7.05 a hrozná rvačka.Ale jsou pěkný,to jo.
...! 10047

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ..

28.8.2006 14:31:50
a nechceš si tam nejdřív zavolat, než tam jet? tam se skoro nedá zaparkovat:(
Naďa, Niki 08/04,Adámek04/08 38679

Re: Re: oslava

28.8.2006 14:29:54
Ahoj!
tak už máme hlavní oslavy též za sebou,uf, docela síla.V sobotu byla velká rodinná,včera známý s dětičkama,to bylo vzrůšo.Včera tu bylo 5 a zvládli jsem to nad očekávání v pohodě,žádná kalamita,hezky si hrály. Největší úspěch měly u Niki balonky,frkačky a trumpety! To bylo něco,jako na nádraží:-)))Docela jsem zavzpomínala na dětský léta s frkačkama:-)))
Z dárků měl největší úspěch tygr,který vrčí,pak lego,housekna co dělá kravál jako na pouti a magnetické puzzle,to jsem zírala,jak jí to baví a skládá pěkně.
Fotky už jsou v PC,tak je dneska snad nacpu do albíčka,pokud zas nepojede net jako šnek.
Nikís spí a odpol máme poslední oslávku,přijede tchán s neteří a dětma a pak už chci mít klíííd!
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 63763  [Dalších 63503 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.