| Alecram , Ada a Domča | 19997 | 
| 
 | 
 21.8.2009 13:48:13 
Máte už vymyšlené dárky? Tedy jde mi o nějaký jeden hlavní, který prostě Adu uchvátí. Jasně že dostane nějaký oblečení a omalovánky, ale chci jí dát něco z čeho bude skákat radostí a my radostí slzet  
  Teď mě napadá, že pořád chce psa nebo koně, takže to bohužel opravdu nedostane ![]()  | 
| 
 | 
 21.8.2009 13:46:32 
Krásná rodinka !!!! 
  Tu dovču Vám docela závidím, s Domčou to je docela těžký, takže třeba za rok taky vyrazíme. Momentálně jsem grogy, protože Domča zase 3 noci po sobě vyřvává. Kdyby tady byly staré příspěvky tak bych si tam šla přečíst jak to bylo v tuhle dobu s Adou, ale myslím, že to samý. Ach jo, kdy už bude konečně v noci spát. Ada začala spát líp cca ve 2 letech, takže si to s Domčou ještě tak 4 měsíce budu užívat a pak pevně věřím začne taky pořádně spát.  | 
| Carnae, Simon 04, Nela 06 | 6229 | 
| 
 | 
 18.8.2009 21:10:21 
narozeninovy jeste porad nemame, tak aspon dovca 
![]() velkej bracha ![]() ![]() ![]()  | 
| Jaňulík a Lucka 9/04+Bára10/08 | 17377 | 
| 
 | 
 17.8.2009 21:47:15 
Tak  předně  gratulace  k  novým  přírůstkům.  At  jsou  děti  hlavcně  zdravé  a holčičky  vám  rostou  oběma  do  krásy 
 Máte  holky  můj  obdiv.Zuzi, tak do třetic e holčička paráda, my napotřetí radši chlapečka zkoušet nebudem. Simonkovi dodatečně vše nej. Letí to letí. Bátra už má 10 měsíců, sedí, stojí, leze, tape za něčím a nejraději by už běhala, vyleze nahoru po klouzavé straně n a klouzačku, prostě kaskadér. neustále s e vzteká a řve, nic s e nezměnilo, což je něco na moje nervy. le jinak vypadá na pohled jako anděl. ![]()  | 
| 
 | 
 17.8.2009 21:39:30 
koukam, jakou uz mas znacku :D 
 | 
| 
 | 
 17.8.2009 21:27:20 
Tak jedna aktuální fotka Adi, ikdyž není narozeninová. 
![]()  | 
| 
 | 
 17.8.2009 18:03:21 
Zuzko, to je drobeček. Moc krásná !!! 
Hani, Ada je teda větší, ale maratonec bude taky. Běhá pořád a utahá i starší děti.  | 
| Zuzka4M | 14793 | 
| 
 | 
 17.8.2009 16:56:28 
Ahojky, 
moc děkuju za gratulace  . V sobotu nás pustili z porodnice. Tak vám sem dám alespoň jednu fotečku. ![]() Carnae Šimonkovi dodatečně všechno nejlepší. Strašně se mi to teď vracelo. Před pěti lety jsem taky léto trávila s pupkem. Strašně rychle to uteklo. Ten nápad s infem je príma, takže mi se přidáme na začátku září  . | 
| 
 | 
 17.8.2009 16:33:11 
diky! nojo, my uz to mame za sebou a Kubik Kobliha slavi dneska. Tezko se tomu veri, ze uz je jim 5, dneska jsme zvladli i poradnu a dostali dalsi ocko, to bylo teda trochu prekvapeni :D 
fotky z oslavy nam museji nejdriv dodat dedove, nemam ani jednu. jinak teda stav v 5ti letech je 104cm/15kg (a jen doufam, ze v rustovce nameri to stejne), roste z nej maratonec, behani miluje nade vse, nejlip kolecka na hristi! ale mozek mu jede taky pekne a pusa jeste vic :D a ja nastupuju pristi tyden do prace. po 5,5 letech to bude velice prijemna zmena, ale uz abych zacala trenovat vstavani, ufuf.  | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.