| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 990] Názory 9911000 z 31954  [Dalších 30954 >>]
Verísek+VELAMATO 23592

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zuby

19.7.2005 17:40:07
Čímdál víc mě uklidňujete, že jsme tada asi fakt normální...Takže díky, snad i dr. bude téhož názoru. Te´d jsme trénovaly s V. lezení po mém těle, no sranda- fakt dobrý, LENNY, díky za tip, jen klasika- Veru se začala po 3. pokusu vztekat, pak si na mě položila hlavu a začala hrát unavenou a spící, potvůrka!!!To s ní bude život. Asi jsou ti naši svalíčkové fakt lenošivější než ty drobnější, co už běhají na Slovensku o 106 několik týdnů:)))My se teď blížíme 9kg, na ko jdeme za týdne a myslím, že těch 9 bude...
No a mamka dnbes na návštěvě Veru naučila berany, berany duc! Takže aspo%n něco...
Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 14675

Re: Re: Re: zuby

19.7.2005 17:32:10
Ty jo, konečně je tady pořádná bouřka, snad první tenhle rok. Mám otevřená okna, snad mi se nevlítne nějaký blesčík :o)

Verísku, ty jo, s tím ručníkem je to super nápad! A může to vypadat i legračně, jako Verunka na špagátku, viď? Verísku, tak to řekni dr a uvidíš. Třeba tě pošle také k nějaké hodné rehabilitační jako máme my a ta ti na Veru ukáže nějakou taktiku. Ale nemyslím si, že je problém, že se plazí a přitom neleze. Já původně myslela, že ani jedno. Třeba ani nepoleze, dostane se kam chce i plazením. No uvidíte. Držím palce! Nebude to s ní asi jednoduché. Laila když se vzteká, kope nohama. No už jí vidím, jak se mi válí v Tescu na zemi u pokladem a kope nohama, uah :-OOO

Andílku, já jsem se tomu Panadolu nejdříve bránila, ale ty horní jedničky jí daly zabrat, měla dva dny i teplotu, týden nechtěla jíst a tak a tak jsem začala dávat Panadol a také jí moc pomohl! Takže souhlasím a doporučuji! :o)
Ty jo, jinak super houbařský úlovek!

Naďo, vítej zpět! Esterka je teda také pěkná šikula! Gratulace!

Sonko, máš recht!!! :o))

Jani, přesně jak píšeš. Laila má vrozený slabý svalový tonus, takže musí cvičit. Jinak by to bylo ok a neřešila bych to také. V roce budou slabý tonusy i normální tonusy na stejné úrovni :o)))

Michale, Honzík je pěkný řízek :-O

Čekatel na smazání 19487

Re: plazení

19.7.2005 16:02:49
Nám dělá když leží na zádech mosty a tak se odráží jak žába :)
Jana + 4 16678

plazení

19.7.2005 15:25:24
Michale, to jsou na tom s Bětkou podobně (ona má devět kilo, takže je taky drobeček :-). Bětka celý den výská a mrská všemi končetinami, ale posouvá se tak jen, když je na zádech.
Čekatel na smazání 19487

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zuby

19.7.2005 15:06:58
Jani dik, a co teprv kdyz ho mame tahat :))

k te knizce, on ma aktivni vsechny koncetiny ale s tema nohama se mu nedari nejak nastavit aby nastal pohyb.
Jana + 4 16678

Re: Re: Re: Re: Re: Re: úterý

19.7.2005 14:58:21
Michale - např. knížka Prvních šest let ve vývoji a výchově dítěte, str. 76 - "Deset měsíců života je klasická doba lezení. Malý člověk se dostal na všechny čtyři a náležitě jich užívá".
Str. 69 - (Osm měsíců) - "Nyní dokáže překonat i větší vzdálenost tím, že se posouvá po bříšku a že se rukama přitahuje.......pohybový mechanismus, při němž jsou paže aktivní, kdežto nožky zatím víceméně pasivní."
Jana + 4 16678

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zuby

19.7.2005 14:52:34
Michale, gratulujeme. To je macek. S touhla váhou by se mi v jeho věku taky nechtělo nikam lézt :-).
Čekatel na smazání 19487

Re: Re: Re: Re: Re: úterý

19.7.2005 14:51:24
Jani jestli az od desatyho je lezeni tak to je jeste hafo casu.
Čekatel na smazání 19487

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zuby

19.7.2005 14:49:07
Dneska ma malej 8 mesicu, byly s nim u doktorky na kontrole a ma 9,91 kg, meri 72cm a hlavicku ma 47 cm.
Jana + 4 16678

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zuby

19.7.2005 14:36:37
KačkoM, když už cituju Matějčka, tak je prý jedno, jestli dítě leze dozadu nebo dopředu, je to stejný, obojím trénuje totéž.
[<<Předchozích 990] Názory 9911000 z 31954  [Dalších 30954 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.