Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Andílek, Verunka 18.11.04 | 16125 |
|
|
Re: Re: Re: zuby19.7.2005 10:41:03
Ahojky,
tak se po víkendu - měli jsme ho trocho prodloužený - z chalupy jsme se vrátili dneska ráno - přidávám k těm, co mají dětičky plazící se dopředu. Verunka v neděli začala provádět něco mezi lezením a plazením, odpichuje se o špičky a o lokýtky a posunuje se dopředu, klidně i 2 metry. Jinak zoubky nahoře nám taky prosvítají, ale už dlouho, tak před 14 dny to Veru zlobilo, že jsem čekala, že je bude mít brzo venku, ale pak se to nějak zastavilo a zůstalo jen u toho prosvítání. A prosvítají jí jak horní jedničky, tak rovnou i dvojky. Když jí lezly dolní jedničky a bolelo jí to, dávala jsem jí na to Panadol Baby sirup a moc jí to pomohlo. Je na něm napsáno, že uleví při bolesti od zoubků, fakt rychle zabere, takže jen doporučuju. Jo, a Verunka při posazení začala krásně sedět sama, je úplně narovnaná, už se ani vepředu neopírá o ručičky. Takže u našeho lenouška za víkend opravdu pěkný pokrok. a všechno z ničeho nic najednou, takže Verísku - vydrž, však ona tě Verunka jednoho dne taky pěkně překvapí. Všem, co jsou na dovolené přeju, ať si to užijou, marůdkům rychlé uzdravení. A pro houbaře - opravdu rostou, my jsme o víkendu našli 102 pravých hříbků. |
| Čekatel na smazání | 19487 |
|
|
Re: Re: Re: zuby19.7.2005 10:33:36
Ahoj vsem,
Lenny diky za navod jak zkouset lezeni jak prijdu domu to zkusime :) Hlavne lakani na jidlo by melo mit uspech, je na vsechno co rodice strkaji do pusy :) Jinak se chci zeptat jestli je tu jeste nekdo komu dite umi maximalne se pretocit na brisko a neumi se vratit zpet, neumi lezt po ctyrech....? |
| Aďuška+Miška 04+Patrik 07 | 13434 |
|
|
Re: Re: zuby19.7.2005 9:30:23
Verisek,s tou netrpezlivostou u Verunky by som si tazku hlavu nerobila,Miska je to iste.U nas sa ziadne paci paci a podobne veci netrenuju,lebo zacne priserne zurit.To iste pri roznych cviceniach a vsetkom,co by som chcela s drocbom robit.Ona bude robit iba to co chce a basta!
|
| Aďuška+Miška 04+Patrik 07 | 13434 |
|
|
Re: zuby19.7.2005 9:26:50
Ahoj holky,
zbezne som preletela par poslednych prispevkov,Miska tu chodi -a sakra,odmontovala dalsiu chrannu sprostost z rohu :-( - tak sa neviem sustredit. Vidim,ze Verisek ma zase trable,chuda,ti si to teda uzivas.Snad uz je to posledne a potom uz vas obidu vsetky problemy.S Verunkou sa fakt netrap,ako ti pise Lenny,ja by som na chvilku brala take babo ako mas.Sice sa tesim kazdemu Miskinmu pokroku,ale zase na druhej strane-stale v strehu.......Teraz vytiahla nabijacky na telefony,vyhadzuje z polic diskety,DVD,kazety,dokonca uz aj policu vybrala,velke encyklopedie su pre nu hracka.Balkon nesmiem nechat otvoreny ani chvilku - ak nechcem prist o dieta,ked vesam pradlo mam ho po celom byte.Vcera si dala do pusy jednu svoju ponozku,isla po 4,nozickou tahala za sebou moje nohavicky :-).Fiha,nejako sa rozpisujem,to len aby Verisek videla,ze nema za cim banovat.Kupanie je tiez problem,furt chce ujst z vane,kupeme zasadne postojacky par tyzdnov,vsetko mi vyhadzuje von,vratane mydla....Tak si vychutnavaj svoj poklad. :-) Lenny,my sme Miske kupili detsku zubnu kefku,dostane ju obcas do ruky,hlavne po jedle a obhryza si tie stetinky,potom jej ju este oplachnem a necham tak cca 10 minut. Ak som nieco zabudla,objavi sa to v dalsom prispevku :-). |
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
Re: Re: zuby19.7.2005 9:14:05
Jinak u nás co se chřipky týče je líp, manža nakonec vyjel i na ten kurz golfu, který si zaplatil...Tak doufám, že nepřijede horší...Jen ty záda pořád děsně bolí, vůbec nemám pocit, že by mi to nějak moc pomohlo. ach jo, zta chvíli mi al epřijede mamka, tak budu mít od Veru chvilku postaráno:)))
|
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
Re: zuby19.7.2005 9:12:28
LENNY? díky, snad máš pravdu, i tak si ale myslím, že jsem nějak pozadu a že to asi u dr. příští týden na kontrole uslyšíme...Včera jsme trénovaly- opět vztekání, nebaví jí to, snad největší a jediný trochu úspěch mělo, když jsme ji pod bříškem zavěsila do stočeného ručníku a jako ji tak nadnášela a uměle udržovala na kolínkách a ona se snažila tak nějak lézt...Tak dnes budeme opakovat, ale nějak tuším, že zase skončíme u vztekání...Je hrozně paličatá, dělá jen to, co sama chce a u ničeho dlouho nevydrží...
ZOUBKY- já myslím, že tady někdo psal( mylsím Lenka z B), že otírat vlhkým hadříkem. Jsous nad i nějaké gelíčky( určitě je má Weleda) na zoubky místo pasty a kartáčku a od 1roku začít trénovat s kartáčkem- spíš formou hry s rodičem, který si taky čistí zuby. V 1 roce by taky měla být 1. prohlídka u zubaře... |
| Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 | 14675 |
|
|
zuby19.7.2005 8:28:35
Holky, děláte něco mrňouskům se zoubkama? Mám na mysli nějak čistíte hadříkem nebo tak? My už máme 4, za chvíli 6 a tak je čas začít, ne? Ale jak??
|
| Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 | 14675 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Šesti-zubka19.7.2005 8:26:14
Dobré ráno,
tak konečně dnes snad nebude pařák. Už bylo na čase. Laila včera usnula až ve 22:30 a vstávala v 6h ráno. Ona teď totiž vynechala jeden odpolední spánek, ale nevydrží to a usne na půl hodinu v 18h večer a spí do 19h. No to je jasné, že se jí pak nechce hned zase spát. Musíme to nějak změnit. Aduško, Myška je moc šikovná, hlavně to jak už hodně mluví. U nás je to spíš de de de, di di di a ja ja. Ja ja bude asi Laila, si myslím. Mama jsem od ní zatím neslyšela. Tata říkala, ale už to zapomněla. Jinak tedy koukám, jak pěkně přibrala, přes 7kg, to je pro ní výkon, viď? Super! Dovolená byla super, byli jsme na řeckém ostrově - Zakynthosu. Na http://rodina.cz/laila máme fotky z dovolené, i fotky Laily od narození. Kdo chce, může si zažádat o přítele :o) Verísku, to je dobře, že jsi šla nakonec k dr. Bude to už lepší, uvidíš. S tím, že Veru neleze se netrap. Víš, že dobře sedí a to znamená, že svaly má v pořádku. Jen je prostě líná. Možná bude rovnou chodit, jsou i takové případy! Mě to trápilo moc, protože vím, že Laila má vrozený slabý svalový tonus, takže šlo o to, aby hodně cvičila a posilovala. Nevěděla jsem, jestli bude schopná ty svalečky natolik posílit, aby to vzládla do 9. měsíce nebo třeba až v roce. Veru je po téhle stránce v pořádku, tak se není proč trápit, vážně! Sonko, Maxík je pěkný chlap! :o) Děláte mi chutě na houby. Kdyby ještě byly, o víkendu vyrazíme, ale to už asi bude po té chvilkové sezóně. Cáco, super! Pozdravuj Fífu a zase se ozvi. |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Hlaseni z dovoleny :o)18.7.2005 21:44:17
Verísku, drž se!!
Sonko, gratulujeme, Maxík je macek. Pořád sem ještě nejdou vkládat fotky, tak pokud se chcete juknout na fotky z tábora, už je většina na http://rodina.cz/luhanci Album z tábora je veřejné, časem dodám fotky i do soukromého alba, přátele samozřejmě rády poskytnu :-). V soukromém je zatím jen jak tatínek kojí :-) Mějte se hezky, pořád mám teplotu, tak jdu spát. Dobrou |
| Cacanda+Filip 11/04+Klára 3/08 | 19700 |
|
|
Hlaseni z dovoleny :o)18.7.2005 20:58:27
Ahooooj, hlasime se z Turnova... mame se tu zatim krasne, pocasi doted bylo taky super. Ale pry se to ma nejak zhorsovat. Fifina je dobrej, jen trosku hur spinka, ale da se to prezit. Dneska dostal poprve jogurt - Aktivii. Moc mu chutnal :o) Ale jemu chutna fakt asi vsechno...
Jo jinak tady taky zacal regulerne lezt po 4 (jako po kolinkach) a dokonce se o me i postavi. Ale zatim jen o me na zemi, kdyz sedim vedle nej. V postylce nebo u nabytku na to zatim neprisel. Tak papa, jsem v netovy kavarne, tak se nemuzu moc soustredit. Ozvu se, az prijedeme! |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.