| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1040] Názory 10411050 z 31954  [Dalších 30904 >>]
Verísek+VELAMATO 23592

Re: Re: Hezký večer

17.7.2005 21:58:10
Tak nás skolila chřipajzna už úplně všechny, jsme tady jak lazaret. Mě už podruhé, Veru je na tom teď z nás nejlíp, ale zase odmítá spát a děsně řve a vzteká se, no super...Já sotva lezu, manžel na tom není o moc líp. Ach jo.
Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 11599

Re: Hezký večer

17.7.2005 20:58:26
Ja krome davam cerstvy salat hodne do michaneho zeleninoveho salatu-misto hlavkoveho.Nakrajim spenat,pridam rajcata,cibuli,papriku atd.Nebo je taky moc dobry cerstvy pokrajeny s cervymi jahodami na platky a kozim syrem....
Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 14675

Plazítko

17.7.2005 20:58:05
Ahoj holky! Tak máme doma plazítko :o)) Hurá! Po všech cvičeních a rehabilitacích se už posouvá dopředu. Není to lezení, ale plazení, ale i tak z toho mám radost. Včera to bylo o 2cm, dnes už o půl metru. Takže mi to brzy začne :o))

Verísku, to je tedy něco, taková náhoda! To ti asi teď bude pěkně ležet v hlavě, co :o)

Míšo, to je hrůza, že se to nelepší.
Jani, také!

Laďko, kluci si to museli fakt užít! Super!
Jana + 4 16678

Hezký večer

17.7.2005 20:33:50
Ahoj všichni, jak se máte? My se hezky, ale půjdu spát, pořád mám teplotu a Bětušce rostou zuby, tak se pořád budí. No a tatínka máme v práci :-(

Laďka+2 25367

Re: Špenát

17.7.2005 20:31:30
Ahoj holky, tak zdravím po tří denní odmlce. Vidím, že řešíte špenát. Já ho vždycky otrhám a omyju, povařím a pak s trochou vody rozmixuju a buď vařím nebo zamrazím. Nikdy jsem to ještě nedělala na kousky jen např. nasekany, nevím jestli by mě to chutnalo. A jiank vařím klasicky, osolím, mlíko, česnek, jíšku, vajíčko a dobrou chuť.

Davídek byl v pátek s bráchou na koupališti. Brácha říkal, že byl hrozně hodnej. Jen se mu vykadil na deku a musela ho paní z vedlejší deky upozornit(brácha jen zíral, co taková malá prcinka dokáže vyprodukovat) a pak ho 2xpočůral. Jinak byli oba moc spokojení. Myslela jsem, že po tak náročným dnu večer padne a bude chrápat, ale spletla jsem se. Do 22.00 byl hore. Byli jsme na chaloupce, v sobotu jsme se známýma grilovali, Davča tam měl 13 měsíčního kamaráda Honzíka, koupali se spolu v bazénku a hráli si. Byla to parádička. Dneska jsme se vrátili, jen vyperem a navaříme a v úterý asi pojedeme zase zpátky. Jinak už se dokážeme postavit i u rovné zdi nebo u dveří. Padat už umí na zadeček, ale pořád si nechce sám v prostoru sednou, ale nějak to neřeším, až bude chtít, tak si sedne.
Sonka + Linda + Max 31894

Špenát

17.7.2005 8:51:54
jak ho vařim já. Zapečený se sýrem.
Omytý nakrájím na pulcentimetrove proužky,dám povařit nez se to rozvaří si nakrájím cibuli najemno.Na oleji smažím do ruzova.Az zruzoví přidám si tři lžicky sladke mleté papriky ,a oddelam z ohne.Toto přidam spolu s česnekem ,solí a celým vajíčkem do toho špenátu.
Jo ješte do te vody na začátku vaření šp.dávam trochu mlíka.
Do zapekací misky dám vrstvu cca.2cm špenatu na to vlstvu plátkoveho nebo strouhaneho sýru,další špenat a nakonec zase sýr.Celé zapeču v troubě 20-30minut.
Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 11599

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hezký večer

17.7.2005 2:42:45
Lenny zazitek s kaprem musel byt super.
Koupaku se neboj,Laila uz je velika.

Gothic Valerik je trida.Uzij si dovcu.

U nas porad nic moc.Manzel spal dneska dopoledne,ja mela mit "sichtu" odpoledne,ale dopadlo to jako vzdy.Nejdriv se prisel ptat,jestli uz Natalka nema hlad,ze nejak fnuka-to byla unavena;a pak se zase prisla podivat Verunka,protoze tatinek asi nedaval pozor,co Verunka dela:).No takze pokazdy,kdyz jsem zabrala,tak jsem byla zase vzhuru:(.Porad je mi zle od zaludku a zase se mi vraci ten kasel:(.

Natalka si dneska ze ctyrech sedla.Pohupuje se moc hezky na kolinkach;zatim nelezeme;myslim,ze behem tydne,dvou....
Verísek+VELAMATO 23592

Re: Re: Re: Re: Re: Re: hezký večer

16.7.2005 23:22:08
Jenom pro doplnění- Kuba je z Kladna a dělá v Praze tj. s HB nemá prakticky už nic společného, jen tady projížděl...Po x dnech, kdy jsme zalezlá s chřipajznou doma a pak náhodou vylezu na zahrádku u hospůdky, kam norm. nechodím...No, prostě náhody...
Verísek+VELAMATO 23592

Re: Re: Re: Re: Re: hezký večer

16.7.2005 23:20:11
Ahojky, tak koukám, že se všichni odjíždíte dovolenkovat, tak si to moc užijte...
My dnes konečně vyrazily ven- teda já s Verunkou a mojí ségrou a co se nestalo...Sedíme na zahrádce u jedné hospůdky na náměstí a najednou se objeví KUBA!a míří hned ke mně- ten Dr. chirurg, ják jsem vám sem o něm psala na téma jak jsme se seznámili s manželi a kod za to mohl...Tak ten Kuba, který za to mohl a který je už 3 roky v Praze v Motole,kde operuje srdíčka malým miminkům...Ty 3 roky jsme ho neviděla...Moje platonická láska, kvůli které jsem šla na akci chirurgů a on tam nebyl, protože sloužil a tam potkala manžela... Nikdy bych nevěřila, že ho ještě někdy uvidím...No, bylo to hodně dobrý, neb Veru držela ségra na klíně a já s ním dobu povídala- vzpomínali jsme na to jak jsme spolu operovali a jaký měli sny a jestli se nám už splnily... a až pak teprve pochopil, že Veru je už moje miminko a ne ségry...Podle ségry ho to hodně zaskočilo...nikdy bych nevěřila, že ho ještě někdy potkám...Ale říct mu, že manžela resp. i Verunku mám díky němu, jsem neuměla. Tak třeba někdy příště...Ten život je ale nevyzpytatelnej...
Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 14675

Re: Re: Re: Re: hezký večer

16.7.2005 22:14:41
Kate, moc si to užijte i vy, koukám, že tu bude teď pusto a prázdno.

Jani, vítejte zpátky, koukám, že teď ty virózy nějak řádí. Snad jste si to jinak užili, vypadá to, že jo!
[<<Předchozích 1040] Názory 10411050 z 31954  [Dalších 30904 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.