| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1050] Názory 10511060 z 31954  [Dalších 30894 >>]
*Kate 12933

Re: Re: Re: hezký večer

16.7.2005 22:08:32
Nazdárek,

teda my máme věcí!!!! to je prostě neskutečné. Nakonec asi nebudem moct vzít tu ohrádku na spaní, protože se prostě nevejde.

Gothic, pápá, Jano, vítej zpátky, to byla pro Bětušku určitě obrovská stimulace, tolik dětí okolo. S tou virózou je to děs, člověk nemá pokoj ani v létě, právě naopak.

Lenny, zážitek s rybou nemá chybu! Ten koupák zkus, sama si sice moc nezaplaveš, ale v brouzdališti si užijete. A ať se vám líbí v ZOO!

Paffi, no jo, můžeš ho spařit, otrhat teda stonky, a malinko podusit. Nebo je výborný syrový do salátu.

Holky, tak ahooooj, přihlásím se asi až za 2 týdny. Doufám, že se do té doby nezačně Štěpánka stavět, teď se situace docela příjemně stabilizovala, tak bych ráda, ať to ještě vydrží takhle.
Jana + 4 16678

Re: Re: hezký večer

16.7.2005 21:33:32
Ahoj, přečtu si všechno časem a fotky se asi vkládat stejně nedají, že? Tak se jen hlásím, že jsme v pořádku, doma, tábor byl krásný, ale taky mě a postupně všechny dospělé kolila viroza, hned jak jsme přijeli tam, jsem měla 38,5. Už je mi fajn, jen jsem děsně unavená, takže se jdeme najíst a spinkat, ozvu se časem. Bětuška zvládala fantasticky, navíc se naučila otáčet na bříško, říkat máma a dělat pá, pá. A taky mi utekla z matrace - najednou spokojeně seděla na zemi :-). Je to šikulka, mám z ní radost, bylo kolem ní pořád dvacet dětí a přesto byla v pohodě.
Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 14675

Re: hezký večer

16.7.2005 21:28:38
Paffi, nevím :o/ Já vždy dělala jen ten zmražený. Ale v restauraci jsem jedla ten živý a nebyl nějak moc nasekaný, bylo to v celku. Tak možná jen vyprat a rovnou připravovat jako běžný špenát.
Paffi a Ríša11/04 17114

hezký večer

16.7.2005 21:14:43
Holky moc hezkou dovolenou a pěkně si to užijte....

Holky nevíte jak se dělá " živý špenát "??????Právě jsem ho dostala od známého ze zahrádky a nikdy jsem ho nedělala......

Re: Re: Re: Re: Re: Krosna

16.7.2005 21:09:53
Gothic!!!!! Já myslela, že už jste pryč, proto jsem ani nepřála.
Takže samozřejmě i vám......

Staršně mooooooc si to užijte, šťastnou cestu a hodně foťte! Kdy se vracíte??

Leri je hrozně šikovný, za chvíli bude běhat po bytě :o)
Gothic 22573

Re: Re: Re: Re: Krosna

16.7.2005 20:51:19
Ahojky, uz sme pobaleni na dovcu, vyrazame asi za hodinku.
Dnes sa mi Leri postavil sam v priestore a aj to par krat zopakoval :-O)
A taktiez stoji sam bez drzania a hra, sa. No cisty blazon, nasi z neho boli uplne mimo, co stvara. Takze uz nepomoze ho premiestnit dakam, kde sa nema o co postavit. To si na dovci uzijeme :-))
Tak sa tu majte pekne budete mi chybat, neviem ako to prezijem bez internetu tyzden. Asi moja zavislost dostane zabrat.

Re: Re: Re: Krosna

16.7.2005 20:31:50
Cáco, moc si to užijte!!!! Pak budeš vyprávět!

Re: Re: Krosna

16.7.2005 20:30:51
Ahoj! Nikdo tu moc dnes koukám nebyl. Kate, to jsi odvážná, že ses takhle vydala na koupák. Já to mám 10min chůze z domova, chodím každý den okolo na procházky a ještě jsem tam nezašla. No tak o tom také popřemýšlím. Ve všední den tam nikdo není. Tam je dobré, že jsou tři bazény, z toho jeden brouzdáček pro mimi a tam jsou okolo velikánské stromy, takže se dá pěkně do stínu. No jo, dobrý nápad. V úterý mám být teplo, tak půjdu.

Dnes jsme se byli projít kolem řeky a najednou jsem viděla rybáře jak něco tahá. No zvědavka jsem čekala kousek od něj a bylo vidět jak se dře, že je to pěkný kus. Pak se mě ptal jestli už vidím, kde je konec a jestli vidím tu rybu. Tak jsem začala "pomáhat" :o) s navigací. No dopadlo to tak, že já držela prut, můj manžel dostal do ruky podběrák a společně s tím pánem jsme vytáhli 7kg kapra! Super zážitek!

Zítra jdeme na 9h ráno do ZOO, to tam ještě nebude tolik lidí a nebude takové vedro. Už se těším.

Je super, že je už u Verísků lépe! A co Míša?
*Kate 12933

Re: Krosna

16.7.2005 15:00:02
Nazdárek,

tak snad už se vám to u Verísků i Míšů zlepšuje ... Tfuj tfuj.

Cacando, hezkou dofču!

My vyrážíme zítra ... už mě chytá horečka, balení nesnáším, tep se mi zvyšuje, ruce se třesou ... kombíka nakonec nekupujem, tak to musíme všecko vrazit do feliny.

Včera jsem teda vyrazila na procházku někdy po čtvrté a teprve venku jsem se rozhodla, že půjdem na koupák. Bylo to docela dobré, Štěpánka byla nadšená z toho šrumotu, ale já jsem byla pak úplně hotová, furt jsem ji musela mít na rukách, protože s kočárkem se k bazénům nesmí, a to spadla lžička je taky dost náročné cvičení. Sama už tam teda nepůjdu.

Tak zatím.
Verísek+VELAMATO 23592

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krosna

16.7.2005 12:47:04
Tak fotky krosničky sem fakt dát nejde, bohužel...

KAJDO, ty smažený houby bych si taky dala:)))Mňam, miluju je.

MÍŠO, tak se držte, my válčíme dál, ale už je o trošku líp. Veru už byla ráno bez teploty, já už nelítám tak často. Nejhorší je ta rýmička Veru a odsávání...NAvíc se v noci pořád budí, takže se nikdo nevyspíme.

CACANDO, hezkou dámskou dovču:)))Ať máte hezký počasí.

Já tady mám dnes ještě ségru do večera, takže taky tak nějak dámské dny...

[<<Předchozích 1050] Názory 10511060 z 31954  [Dalších 30894 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.