Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Čekatel na smazání | 19487 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krosna15.7.2005 15:01:16
Taky vam decka pri spani v noci prozivaji sny? Nam jednou pobreciva, nebo se naopak smeje....
|
| *Kate | 12933 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krosna15.7.2005 14:57:02
Verísku, tak se holky rychle dejte dohromady! chudinky, co to jen může být? možná fakt nějaká viróza, moje matka měla nějakou nedávno a říkala, že děs. A toho, že nemůžete ven, nelitujte, kdo by teď chodil do takového vedra? My taky čekáme doma na pozdnější odpoledne, pak teprve vyrazíme. Tak ať se o vás hezky postarají a ty odpočívej, odpočívej. JO - a Štěpánce není nic a stejně se zas budila každou hodinu, ua.
|
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krosna15.7.2005 14:54:01
Verisku tak at se vylecite co nejdriv, pocasi bohuzel k tomu moc prat nebude :((
|
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krosna15.7.2005 14:52:22
Kate jj na nejaky vyletky je fajn, rozhodne nemusis tahat sebou kocarek :) Ty akorat budes tahat batuzek s plinkama a jidlem :-D Coz vyjde tak nastejno .)
|
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krosna15.7.2005 14:47:37
Kéž by to u Vetu byly zase jen zuby jako minule...Ale zatím to v pusince nevypadá...
|
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krosna15.7.2005 14:46:06
KATE, moc se omlouvám, že píšu až teď, ale Vetu je od včera taky marod, naštěstí má jen zvýšenou teplotu a hroznou ale děsnou rýmu a kašel, ale bez průjmu, jinak už bychom byly zase v nemocnici...Takže celou noc se u nás nespalo a pobrekávalo, pokašlávalo, no síla. Jsme jek muchy a Veru chudinka úplně hotová. Ale přijede mi za chvíli mamka a ségra, takže o nás bude postaráno:)))Ty krosnička je asi stejná jak píše Michal- Green Line Collection, ten batůžek tam je taky, dá se postavit, pás kolem pasu dítěte a mezi nožzkama a i kolem dospěláka. Včerajsme Ti to zapomněla detailně popsat, ta cena taky souhlasí 600-800 dle toho kde. U nás na Vysočině asi o krapet víc, že???
Holky, ať už jsme zdraví nebo tohle je síla, venku tak hezky a my "umíráme" doma... |
| *Kate | 12933 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Krosna15.7.2005 14:42:51
no já jsem myslela, že je to dobré na výlety, kam to nejde s kočárkem, ale je fakt, že já neplánuju, že bych to nosila já, odnosí to manžel
|
|
|
Re: Re: Re: Krosna15.7.2005 14:40:53
Aha pro me, tak to je :) ale myslim ze celkem i zbytecne, stejne to tahas pasama co ti jdou pres ramena. Spokojeni i jo, jedina nevyhoda kterou asi neovlivni ten vyrobek je, ze se malej v tom docela pronese, to az bude mit vic kg tak to asi zdechnu po par metrech.
Byt tebou nevyhazoval bych zbytecne penize za krosnu, stejne ji vyuzijes jen nekde, to radsi investuj do neceho jinyho pro nej. Treba mu za usetreny penize kup tu stolicku se stoleckem at ma kde jist :) |
| *Kate | 12933 |
|
|
Re: Re: Krosna15.7.2005 14:34:03
ehm, chybička se vloudila, to jsem psala já.
|
| Pospi |
| • |
Re: Krosna15.7.2005 14:33:06
Michale, dík, ten bederní pás jsem myslela pro nositele, ne pro nošeného, a jak vidím, tak tam zhruba nějaký je ... hm hm, tak říkáš, že jste spokojení?
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.