| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1080] Názory 10811090 z 31954  [Dalších 30864 >>]
Čekatel na smazání 19487

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krosna

15.7.2005 14:30:32
na webu zadny popis nepisou :( tady mas link jsou tam i jiny, vymakanejsi a taky drazsi http://www.babydirekt.cz/desktopdefault.aspx?tabid=45&ctr=categorytree.xml&cph=10
Čekatel na smazání 19487

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krosna

15.7.2005 14:27:37
kate diky, ted zpichnu :))

hmmm tak ted si nevzpomenu na kolik kg to presne bylo, vyhodili jsme papirek, ale bylo to na hodne byl tam vek snad na 3 roky ale vazne bych kecal, jen si pamatuju ze sem si rikal ze to bude stacit pro naseho obra.

Pas tam je aby nevypadl, nevim co myslis preste tim bedernim pase ale jeslti takovy system jako mas v autosedaacce tak to ne. Je tam jen pas mezi nohama a kolem boku ktery se zapne aby nevypadl. Tot vse.

Dik za fotky, kdydz je nejaky napad tak se na stranky pridava :)
*Kate 12933

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krosna

15.7.2005 14:16:15
teda Michale, ty máš ale postavičku! Ale zpátky ke krosničce - jakou má nosnost? a má bederní pás?

Ten nápad dávat tam fotku vždy po měsíci je skvělý, krásně je vidět, jak se Honzík mění.
*Kate 12933

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krosna

15.7.2005 14:11:12
dík, už jdu mrkat
Čekatel na smazání 19487

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krosna

15.7.2005 14:07:06
Kate, Lenny, my poridil za 600 Kc myslim ze to tak stalo, tuhle krosnicku freeline. Je jednoducha, da se postavit na zem a vlozit do nej prcka, ma to i batuzek vzadu na veci. Jelikoz se ted nemuzou vkladat fotky najdete to na honzikove webu jako uplne posledni fotky.
*Kate 12933

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krosna

15.7.2005 13:42:08
Ehm, to jsem ještě já.

Zapomněla jsem Lenny říct, že Štěpánka taky strašně skřípala zubama, ale už to nedělá. A máš pravdu, že ty zubáky jsou strašně veliké! Náš krokodýl jich má 6, jeden větší než druhý.

Krosničku objednám přes internet, cenový rozdíl je dost velký, tak to ještě chvilku vydržíme, možná si to necháme poslat na Moravu. Jenom ještě počkám, jakou přesně mají Verískovi a pak se rozhodnu.
*Kate 12933

Re: Re: Re: Re: Re: Krosna

15.7.2005 13:29:56
-- ééé totiž Lenny, vínko až zítra, jsem zmatena.

V neděli odjíždíme na dovolenou - na Moravu, letos asi žádné moře nebude. Verísku, kam přesně na té Lefkádě jedete?

Nechci to zakřiknout, ale Štěpánka už snad pochopila, že pády bolí a že je to na ní, jestli spadne nebo ne, takže po několika perných dnech je už celkem klid, dokonce třeba něco dělám a nechám dítě lozit po bytě, snad se mi to nevymstí.
*Kate 12933

Re: Re: Re: Re: Krosna

15.7.2005 13:19:26
Verísku, tak Verunka je teda číslo, než by popolezla, vynalezne zlepšovák, takoví lidi hýbou světem!

Na tu krosničku jsem zvědavá. Manžel se včera tvářil, že ráno okamžitě běží do obchodu koupit tu Caddy a když jsem se ho na to dneska ptala, tak už nevěděl, o čem je řeč. Grrrrrrrrrr pohlcen prací, opojen funkcí.

Lenny, tak jo, vínko až dneska, ale určitě! Odpočinek musí být.

Já jsem zrušila každodenní vaření, došlo mi, že je to blbost, sice jsem dělala jen jednoduchá a skromná jídla, ale stejně - manžel chodí domů nejdřív před jedenáctou večer a tlustý je dost, tak co by ještě jedl, že.
Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 14675

Re: Re: Re: Krosna

15.7.2005 8:41:28
Kate, vínko a nohy nahoru hodím až někdy zítra. Teď ještě musím dát dohromady byt, je tu pěkný bordel za ten týden.

To je hrůza jak ta Laila vrže zubama. Buď s nima cvaká o sebe a nebo skřípe. Doufám, že jí to přejde až jí ty horní povyrostou. Ty jo, zdají se mi ty horní zuby takové veliké. Nějak si neumím představit, že tam bude mít to naše miminko takovy zubáky :o)
Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 14675

Re: Re: Krosna

15.7.2005 8:12:23
Verísku, nemůžeš sem hodit fotku té krosničky? Třeba s Verunkou, ať to vidíme v praxi. My máme ten nosič od Chicca, ale je myslím jen do 9kg a strašně z něj bolí záda. A to stál 999,-, fuj!
Jinak Veru je holka vychytralá, jak si pěkně přitáhla ten mobil.

Laila se začala trochu plazit - nikoli lézt. Včera to začala dělat na posteli, měla jsem radost. Skore je zatím tak 20cm dozadu, 2cm dopředu, ale myslím, že si vypiluje taktiku a bude to.

Paffi, také jsem měla jednu děsnou zkušenost s rehabilitační, naštěstí jsem tam už nikdy nešla, našla si jinou a ta je fakt skvělá. Tak se drž!
[<<Předchozích 1080] Názory 10811090 z 31954  [Dalších 30864 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.