Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 | 14675 |
|
|
Re: pro Lenny15.7.2005 8:00:52
Míšóóóó :o)))))
Děkuju moc! Jsi hodná! :o))) |
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
Re: Krosna14.7.2005 23:34:27
KATE, my máme super krosničku a vyšla nás jen na 800, nemá sice stříšku a asi to neí žádná superznačka, ale mohli jsme si vybrat tuhle a od Chica, ale jednoznačně vyhrála tahle( a vůbec ne kvůli ceně), neb je děsně lehounká, je nějeká odlehčená, vejde se i do větší igelitky, strašně skaldá, váží snad tak půl kg( tak od chicca a le skoro 3 tj. taháš na víc x kg než musíš) aVeru je v ní spokojená, juknu na ni a dám vědět, co je to zač, je v ložnici, kde spí dítě a přiopitý muž, tak až zítra, kdybych zapomněla, připomeň, ale doporučuju. Jak píšeš, žádný horolezecký akce s ní dělat nebudeš, tak úplně stačí. Bereme ji na Lefkádu na ty akce pláže...
|
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
Re: Re: .)14.7.2005 23:28:50
Tak zdravotní stav střídavě oblačno, pořád se střídá stav, kdy je líp a kdy hůř. Ale já nevydržím ležet a být doma, takže jsme dopoledne pekla buchtu a uklízela( až do 4hod!) a pak jsme šli k tchánovi na zahradu a pak na petanq, takže jsme dorazili asi v půl 10.i s Veru a taťka trošku pod parou...No a mně se zase přitížilo. Ale bylo to fajn, byly jsme tam 4 maminy- jedna s 9letcým chlapečkem, jedna se 4 měsíčním, jedna s rok a 9měsíční holčičkou a já s Veru a naše protějšky...No, myslím, že ani jeden z hochů nešel domů úplně v pohodě...Nějak se to rozjelo a musely jsme je nahánět domů, ale byla sranda.
Jinak naše dítě je prostě POTVŮRKA VYČŮRANÁ!!!Jak chytám paniku, že neleze a sama se neposadí, tak jsem s ní dne strénovala lezení, tím, že jsme jí tělem dělala oporu za nožičkama, aby se odstrkovala dopředu za lákavým mobilem...No, tak 1. pokus, kdy jsme dala tel. na zem( mimo deku, ne které má základnu, jak píšete),tak byl docela úspěšný, nelezla, ale hodně se zvedala i na kolínka, ale sama ne...Ale doplazilo-dolezla...No a2.pokus, kdy jsme jí dala mobil na 2.stranu deky než byla ona, tak probíhal následovně: Veru se podívala na mobil, chvíli nic, zapřemýšlela a šup, zatáhla za deku a tak si ten mobil přisunula a vítězoslavně ho čapla a ještě si výskla. Z toho vyplývá, že blbá nebude, ale lenoch prvotřídní!!! MACCIMAMo, nevím, jak se ta hračka jmenuje, kupoval ji taťka asi před 2 týdny v Hypernově asi za 80kč???Prostě rozložitelná plastová barevná kostka s různými tvary otvorů ve stranách a kostičky, trojuhelníčky, oválky, kolečka, šestihránky...Které se těmi otvůrky podle tvarů strkají do té kostky. To samozřejmě Veru ještě nechápe, ale jednou bude a zatím jí děsně baví s tou kostkou a jejími součástmi různě blbnout... KAČKO, super fotečka Nikolky na houpačce, vypadá děsně suverénně... Tak dobrou! |
| *Kate | 12933 |
|
|
Krosna14.7.2005 22:58:50
holky, máte některá už krosnu? A jakou? mě zaujala Chicco Caddy na www.detskydum.cz ...jak jsem zjistila, existují i krosny za 5 tisíc, ale my asi se Š. do nějakých velehor výšlapy dělat nebudem ...
|
| Paffi a Ríša11/04 | 17114 |
|
|
Re: Re: tak to taky zkusím14.7.2005 22:16:42
![]() |
|
|
Re: tak to taky zkusím14.7.2005 22:12:51
Tak nic nechám toho
|
|
|
Re: tak to taky zkusím14.7.2005 22:12:50
Tak nic nechám toho
|
|
|
tak to taky zkusím14.7.2005 22:12:04
![]() |
| Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 | 11599 |
|
|
pro Lenny14.7.2005 22:01:11
![]() |
|
|
Re: Padání na hlavu a na "hubu"14.7.2005 21:53:25
Kajdo, existuje měká dlažba????? :-)))))
Jinak my máme ten samý problém, máme to napůl plovoučka a dlažba( ono je to stejně jedno obojí je tvrdý). Koupila jsem v nějaké akci koberec 170*230, ten vytahuju jen na dobu, když si Ríša hraje a pak ho zase sroluju a schovám. On tam stejně dlouho nevydrží, ale jak říká Kate, tak tam má základnu....... Jinak holky moc hezký fotečky.... Jo kráva na rehabilitaci už mně se.....Minule řekla, že Ríša je hodně dopředu a OK, dneska pro změnu, že při sezení má děsně kulaté záda, aby mu to tak nezůstalo. Já myslela, že mně trefí....děsná ženská ani si nepamatuje co bylo minule, kdyby si to aspoň přečetla před tím, než nás zavolá dovnitř........ach jo, ale je jediná široko daleko, tak jsem opět jen na sucho polkla......a nechala si své kousavé poznámky pro sebe... |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.