| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1130] Názory 11311140 z 31954  [Dalších 30814 >>]
Kaackaa 16193

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zkouska

14.7.2005 12:35:21
Pokusím se přidat fotku, jak se Nikoušek houpá u nás na zahradě.

Sonka + Linda + Max 31894

.)

14.7.2005 12:16:27
Maxik má dnes
Verísek+VELAMATO 23592

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zkouska

14.7.2005 11:48:46
Tak mě střevní chřipajzna neopouští, ba naopak...Takže stav na prd! Veru naštěstí zatím odolává. Jsme jak mucha. No naše Beruška je kouzelná, poslední dyn si děsně vyhraje s tou kostkou s dírkama a s těma kostičkam a akolečkama do ní, pořád je hází a plazí( bohužel neleze) za nima, děsně se tomu sama od sebe směje, je sranda ji pozorovat. Včera jsme s manžou dělali, že se nekoukáme a málem jsme se smích ypotrhali, jak se sama dokázala zabavit a řehtat se u toho nahlas...No a poslední dny je její největší zálibou pozorovat stíny a jak se hýbou, chytá je na zdi, pozoruje na zemi, mává aby se stín její ručičky hýbal...No, kočička zkoumavá to je. A máme nový zlozvyk, zvykal si spát s mikroplyšovým psem, který je stejně velký jako ona, takže se do něj celá zachumlá a leží pod ním. No, nemá to chybu, jen ho asi teď budeme muset všude vozit s sebou. Stále se ale samy neposadíme a nelezeme:(((Zuby stále 2( už od 5. měsíce, ale to mi úplně stačí).

MACCIMAMO, můj muž jestli něco fakt není tak romantik( naše věčné téma:(((), ale to, co teď udělal s tou dovolenou mě děsně mile překvapilo, už právě proto, že takový vůbec není a nikdy nebyl...Nevím, co se mu stalo...
Jinak myslím, že manžel je určitě pyšný na velikost "pytlíka" určitě říká, že je po něm, co???To já znám, byť máme holčičku. My jsme si totiž nenechali říct, co s enám narodí a manža s emnou chodil na UZ a pak všude tvrdil, že to sám poznal, že to bude kluk, protože viděl pindíka a má ho po něm tak velkýho- onen pindík byl pupeční šňura:)))

Kaackaa 16193

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: taky sem dam pohodovou fotku

14.7.2005 9:06:28
Ahojky, já si taky myslím, že s tím spánkem to málokdo splňuje. Jinak my jsme teďko 2 noci po sobě zase spali celou noc (21,30-6,30) takže super a mohlo by to tak zůstat:-) Jak psala Amely, tak jsme fakt pěkný prckové, včera jsme byli na návštěvě u jedné kamarádky, co má o 2 měsíce mladšího chlapečka, a už nás přerostl a na pohled není mezi nimi žádný rozdíl, akorát my už sedíme a plazíme se a to on ještě neumí.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: taky sem dam pohodovou fotku

13.7.2005 23:52:19
ještě pro Amely.Ty jsi Amélie?Jedna holčina má taky Amelku a Sárinku.
Já mám většinu fotek(i tu Maxika na houpačce ) z normálního fotáku.Měli jsme sice párkrát pučený digi.ale fotky z neho jsem sem na DISKUZI ještě nedala,zatim jsou jen tady ve fotoalbu/kavinovi.

Tak už jdu taky
macčí,Matyáš04,Richard08 25822

Re: novinka od nás

13.7.2005 23:03:11
SONKO gratulace
Ještě k tomu spánku u nás to celkem souhlasí,10h v noci(20-6h) a přes den jak kdy od 2x 0,5h po 2x2 hod.Samozřejmě se Mates budí na jídlo,ale mám pocit,že při tom jídle vlastně spí dál :-))
macčí,Matyáš04,Richard08 25822

Re: Re: Re: Re: Re: Re: zkouska

13.7.2005 22:57:56
Zdravím všechny maminky i tatínky,
prohlédla jsem si krásné fotečky,Matyáš je s tou lžící super.Paffi,že si to pejsek nechá líbit :-))) já sama mám občas chuť kousnou,když mě Mates tahá za nos a sahá mi do pusy
VERÍSKU muž je romantik,jak si Tě "vychutnal" v té cestrovce bezva,moc Ti přeji vysněnou dovolenou
SONKO moc hezké dětičky
MÍŠO Natálka se moc pěkně řehoce,zoubky tedy nevidím,ale sedí nádherně ... ta kniha by u nás jistě také měla úspěch
LENNY připojuji se k AMELY vlásky můžeme jen závidět.

Dnes jsme byli na 8.měs prohlídce,dr. moc spokojená jen straší s velikostí "pytlíku" prý je moc velký,varlátka jsou údajně v pořádku ... uvidíme za 2 měs. jestli se to nezlepší (záleží na úhlu pohledu otec je na současnou velikost hrdý)tak nás požene na urologii.Mates má 71 cm a 7,32 kg ... to jsem si myslela,že má víc,alespoň podle toho že mám právě bolestivě pohmožděné rameno pravé ruky :-))) tímto se hlásím do klubu pohmožděných matek v důsledku péče o prtě

novinka od nás

13.7.2005 22:56:44
Holky můj malý

už má taky zoubeček.Ještě není moc vidět,jen maličko.
Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 11599

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Matyáš

13.7.2005 22:21:31
Tak se mi dneska podarilo zachytit jednu sedeci...
Zoubky tam videt nejsou,protoze jsou jeste malinky:)
Naďa,Matěj,Adélka 30654

Re: Re: Re: Re: Re: Matyáš

13.7.2005 20:48:55
[<<Předchozích 1130] Názory 11311140 z 31954  [Dalších 30814 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.