| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1140] Názory 11411150 z 31954  [Dalších 30804 >>]
Verísek+VELAMATO 23592

Re: Re: Re: Re: Matyáš

13.7.2005 20:41:40
Ahojky, tak nevím, co se se mnou děje. Ráno průjem, vpoledne zimnice, teplota, po Paralenu zlepšení a teď zase průjem a hlava, strašná únava, už 4. den mě děsně bolí sval na noze a záda...Takže asi nějaká hnusná chřipajzna, hl. ať to nechytí Beruška...ach jo, zrovna, když je tak hezky...

Hezký večer...
Amely 13045

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: taky sem dam pohodovou fotku

13.7.2005 20:36:14
Tak jsem teď koukala na ty sandálky firmy FARE a mají super výběr moc hezkých botiček. Uritě bych si na Danielku vybrala. To mě docela překvapili :-)
Amely 13045

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: taky sem dam pohodovou fotku

13.7.2005 20:22:52
Hegot, to nám ty děti zas povyrostly! Nalálku jsem nemohla ani poznat, jaká je z ní velká slečna.A jak si vážně prohlíží tu stavebnici, asi z ní bude nějaká architektka:-)Moc jí to sluší, prdelkce, a krásně sedí!
laila je neuvěřetelná s těma vláskama, Lenny, tiše závidím. My máme pár jemných choupků rovných jak hřebíky.Prostě žádná holčičí nádhera, jak to máte vy. Fotka Maxíkasse mi taky moc líbila.Krásný klučina a moc hezky udělaná fotky.To takhle jde na digitálu? Jako, že je zaostřeno jen na postavu? NO nejspíš ano, ale já s tím naším neumím nic, jen cvakat a stáhnout fotky do PC.
Verísku, tak to ti přeju s tou Lefkádou.Nejen dovolenou, ale i překvapení od muže. To opravdu potěší, zvlášť, když to nečekáš!
Kuřátko, vás je teda opravdu kus! Gratuluju k úspěchu na prohlídce! Musíš být vážně pyšná mamina!!
Pafi, Ríšánek s pejsánkem je k sežrání. Náše dračice miluje tchýnína bígla. Taky se mu řehoní, jak šílenec. A jde po něm těžce, ještě, že je teď na chatě.
Kajdo, koukám Matýsek už je taky pěkný šikula, co všechno už umí! A fotka je super krásná momentka! Ta se vážně povedla. Možná se Matýsek budí kvůli zubům a ne kvůli jídlu. Mě se malá taky občas vzbudí, ale stačí jí dát dudla, pohladit a zas usne. Jedině, když už je k ránu,tak asi od 5,00, jdu to jídlo radši udělat. Dříve spala taky celou noc. V podstatě od šestinedělí do to déby, než jí začaly růst zuby. Někdy sní večer míň někdy víc, ale vliv na dýlku spánku to nemá žádnou. Je to zvláštní.Kolikrát sní maličko, že čekám, kdy se vzbudí a ona spí do sedmi ráno a zas jindy je to naopak. Jinak gratuluju moc k osmiměsíčninám!
Zdravím po dlouhé době Kačku s Nikolkou, taky je to velká šikula! No, vlastně je proti těm našim habánum úplně maličká :-)
Ještě jsem chtěla do té své tapetky napsat své dnešní poznatky od rhb sestry ohledně botiček. Jinak nevěřila vlastním očím, co jí ten náš drak předváděl na žíněnce za psí kusy.A když se postavila u bazénku s balónkama, tak mi právě doporučila konkrétní firmy na botky. Takže, dokud dítě leze, nenosit boty žádný! Prý je to vyloženě škodlivý na vývoj kotníků a brání to dětem ve správném pohybu. Boty dát až tehdy, jakmile začnou víc chodit, jak lézt. Musejí mít pevnou patu a měkkou podešev.Prý tato kriteria na první capáčky splňují botky od firmy DPK ze Zlína, která se specializuje pouze na výrobu botiček do 3 let.Ty na první capání jsou uvedené jako domácí obuv : http://www.dpk.cz/domaci.htm a mají na podešvi zespodu housenku. podle toho je prý poznám.
Sandálky prý ale mají lepší (s měkčí podešví) ve firmě FARE : http://www.fare.cz/uvod.htm
tam je to v katalogu mezi dětskou letní obuví. Tak teď už jen zjistit, v jaké obchodě je prodávají :-) Já jsem objevila, že je tu jedna prodejna hned u metra Lužiny, s odborně vyškoleným personálem a měřidlem nožiček, ale určitě je budou mít ve spoustě obchodů.Prý i některý supermarkety je mají. Danielka tam měla krásný kožený sandálky od firmy Bubble od Bati ( cena před slevou 799,-) a prý je máme nosit jen do kočárku :-( Patička není dost pevná. Takže ani vysoká cena nezaručí kvalitu. Takže Gothic, buď v klidu. Dokud nechodí sami, boty mít nemusí. Ještě jsem si vzpomněla, na těch stránkách firmy dpk je návod, jak kupovat dětem boty (obouvání dětí).Docela podrobný i s obrázkama.Tak teď už je tofakt všechno, zdravím po krásném letním dnu!
Čekatel na smazání 19487

Re: Re: Re: Re: Re: Re: taky sem dam pohodovou fotku

13.7.2005 18:03:53
kajdi ahaa, tak sem to trefil az na to urceni osoby teda :)
Karolína +2 16165

Re: Re: Re: Re: Re: taky sem dam pohodovou fotku

13.7.2005 17:45:05
Honzo - to nejsem já, to je švagrová :-) to je manželova ségra! A to na ksichtíku - to je krém na akné (když to řeknu slušně:-))
Čekatel na smazání 19487

Re: Re: Re: Re: taky sem dam pohodovou fotku

13.7.2005 16:31:09
Kajdo pekna fotka :) A od ceho jsi zapatlana na tvari ty? Avon clearskin? .)
Karolína +2 16165

Re: Re: Re: taky sem dam pohodovou fotku

13.7.2005 15:37:06
Miso - opalený je, má úplně tmavý nohy, ale má to jen ze stínu - na sluníčku není vůbec.

Holky, díky za pochvalu fotky.
Laďka+2 25367

Re: Re: Re: Re: taky sem dam pohodovou fotku

13.7.2005 14:00:43
Jo a ještě k tomu spaní. Večer spíme tak od 21.30 do cca 7hod.(někdy dýl) a pak tak hodinku, potom 2-3hod. a pak ještě alespoň hodinku. Takže když se zadaří, tak přes den naspíme i těch 5 hodin, takže já si nestěžuju.
Laďka+2 25367

Re: Re: Re: taky sem dam pohodovou fotku

13.7.2005 13:59:04
Ahoj holky,

tak jak tak koukám, tak už nejsme zdaleka nejtěžší miminko na listopadkách, já věděla, že nás začnete brzo dohánět.

Kajdo fotku pořádně nevidím, protože mi semka svítí slunko a nemáme tady žaluzku, tak na ni musím mrknout až zítra.

Dopoledne jsme byli u kamošky, seděli jsme na terase, bylo to paráda. Davča celou dobu lozil po čtyřech a občas taky zvedal prdelku, takže lezl po špičkách(jak píše Kajda - obrácenej most). Jinak převážnou většinu dne stojí a ze stoje si krásně sedá na zadek. Umí se postavit i když se drží jen jednou ručičkou. Tak jsem nás teďka vychválila. jo a taky nám pes rozkousal náš dudlíček, uááááá.....
Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 11599

Re: Re: taky sem dam pohodovou fotku

13.7.2005 13:20:35
Kacko tem casakum bych moc neverila.Ja osobne neznam jediny osmimesicni dite,ktery by tolik spalo.Natalka taky vetsinou spi tak 2x30 minut,nekdy trosku vic...

Kajdo hezka fotka.Malej mi prijde na ty fotce opaleny nebo je to zabarveni fotky?
[<<Předchozích 1140] Názory 11411150 z 31954  [Dalších 30804 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.