Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 | 14675 |
|
|
Re: taky sem dam pohodovou fotku13.7.2005 12:42:44
Sonko, ještě jsem chtěla napsat, že je super jak se Linda nacpala do toho kyblíku :o) A super náušnice, krásně ladí s deštníkem. No ženská, no :o))
Paffi, super fotka s kokříkem! Je vidět, že jsou kamarádi! |
| Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 | 14675 |
|
|
Re: Re: Re: Matyáš13.7.2005 12:38:05
Ahoj! Jen rychle píšu z práce. Mám chviličku čas. Za chvilku jdu domů, jupí! Dnes to fakt uteklo. Mamka chodí s Lailou venku a potvůrka prý nechce usnout, kouká okolo. Včera jsem jí takhle vozila 1,5 hodiny než se ukoukala :o)
Kajdo, moc hezkej Pepek :o)) Fak jsem se nasmála! Děkuji všem za pochvalu Laily a jejích kudrlinek, vůbec nevím, jak se to na té hlavě bere. Pokaždé když koukám na fotky třeba jen pár týdnů zpět, tak je vidět, jak má ty vlasy zase delší. A to má ještě plnou hlavu těch strupů (už nevím jak se to jmenuje) a to se píše, že omezijí růst vlasů. To chci vidět, až je tam mít nebude :o)) Tak se mějte hezky, nikdo tu koukám není, asi jste všechny venku, je krásně. Také vyrazím hned jak přijdu domů. Pracovat budu už jen dnes večer, zítra to dopoledne vše pošlu a bude zase větší klid. Jo, zítra jdeme na vážení, tak jsem zvědavá. Potom co skoro týden odmítala jíst kvůli zoubkům se bojím, aby vůbec něco přibrala. Tak pa, večer nakouknu. |
| Kaackaa | 16193 |
|
|
Re: Re: Matyáš13.7.2005 8:58:06
Ahojky, tak vás po delší době taky zdravím a napíšu, co už umí naše malá. Jinak vás občas přečtu, ale než stihnu něco napsat, tak už se mi zlatíčko vzbudí, přes den spí tak 4x půl hodiny nebo 2x půl hodinky a jednou tak hodinku, když dýl, tak to už je svátek. Zrovna teďko psali v časopise miminko kolik by měly děti ve věku 6-9 měsíců spát a bylo tam 9-10h v noci a přes den 3x až 4x 1,5-2h. No to jsem se zasmála :-) Jinak v noci jsme od 2 měsíců spali celou noc a teďko se začala jednou budit, ale na noc jí jen kojím a v noci taky.
Jinak se plazíme pozadu a docela rychle pořád jí někde lovím, na 4 péruje už dost dlouho a taky si stoupá na ty špičky, jak píše Kajda a poposedává ale dozadu, dopředu nám to nejde. Pevně sedí už asi 2 měsíce, takže se houpeme na houpačce a hraje si na dece, to vydrží sedět hodně dlouho. Už umí i ze sedu na 4 a někdy i opačně. Jinak opravdové lezení po 4 nám teda ještě nejde. Docela bojujeme s jídlem, moc toho nesní, jenom bílý jogurt a přesnídávky, zeleninu vůbec a to jí dříve jedla. Takže za chvíli snad budem zase jenom kojit, dost se s tím jídlem zhoršila. Jo a zub nemáme žádný. Tak doufám, že se ozvu častěji. všichni máte nádherný fotky a máte pěkný dlouhány. to my ještě ani nemáme 70 cm a v 8 měsících jsme vážily 7,9 kg. |
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: Re: Matyáš13.7.2005 8:52:02
Jo a dneska je Matýskovi 8měsíců - hrozně rychle ten čas letí!
|
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: Matyáš13.7.2005 7:38:24
Taky si dovolím vložit jednu fotku:
"Matyáš alias Pepek námořník" ![]() |
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: Matyáš13.7.2005 7:29:01
Sorry, nepsala:-)
|
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Matyáš13.7.2005 7:28:41
Ahoj holky,
už dlouho jsem sem nespala, co už Matýsev všechno umí. Takže: je na čtyřech, zatím vyloženě neleze, ale posouvá se po podlaze směrem vzad, takže máme doma raka. Když je na čtyřech (to už je víc než 2 týdny), tak si stoupá na špišky, takže dělá takový jakoby "obrácený" most. Už několikrát si sám sedl z polohy na bříšku, nechávám ho hodně na zemi na dece a najednou se otočím a on sedí. Naučila jsem ho dělat "indiána". Poťukávám mu prstem, nebo dvěma, na pusinku a on začne "mluvit" a děláme indiána, nejlepší na tom je, že to zkouší dělat sám, poťukává si ručičkou, nebo oběma na pusinku a přitom povídá, je to legrace. Je opravdu hrozně chápavej, ukázala jsem mu to a jde mu to dá se říct okamžitě, stejně tak jsem ho i naučila natahovat prsty při paci paci. Ukázala jsem mu to a natahuje je. Jak včera přes den obmítnul oběd, večeři si dal celou, na to vypil asi 130ml Sunaru 4 (+dvě odměrky navíc) a spal do 3:50. Takže ok. Misa - k dr. bych zavolala, dokonce jsem tam včera ráno jela, ale má celý červenec dovolenou a zastupuje jí opravdu šílená kráva, ke který prostě nepůjdu! |
| Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 | 11599 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: zkouska12.7.2005 23:36:27
Paffi hezka fotecka.
Kuratko takova chvala potesi.Myslim,ze jste suverene nejdelsi. Verisku gratuluju k super tatkovi a dovolene:). |
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
Re: Re: Re: Re: Re: zkouska12.7.2005 23:26:08
Tak nakukuju od vaření příkrmů na další dny do mrazáku. Dělám toho jak pro regiment vojáků ata naše kočička to za pár dní zblajzne...
ADÍSKU, já taky myslela, že se nikdy nedočkám a vidíš, dala bych ruku do ohně, že se tohle nikdy nestane a dnes se stalo, ani nevíš, jak jsme byla šokovaná...a jsem doteď a asi ještě dlouho budu, fakt mě to dojalo. ANDÍLKU, jak vidíš, troška toho romantika v něm asi přece jen dříme a probudil se. LENNY, díky za hezká slova o manžovi a vztahu k nám, to víš, že jsem si to taky uvědomila a jsme moc šťastná, že to tak asi fakt je...Jinak o dovču se určitě podělím!Doslai jsme domů i CD o Lefkádě z CK, takže hned zítra se na to vrháme skouknout a předpřipravit se, ikdyž jáuž o Lefkádě snad vím všechno... KUŘÁTKO, tak to muselo být hezký u dr. poslouchat jen chválu, taky se pak dmu jak páv...Jste šikovný, já bohužel myslím, že jak jsme byly před 2 měsíci chválení, že tentokráte moc nebudeme, Veru je děsnej lenoch a já to asi pos...tím posazováním, sama ani ránu... PAFFI, tak tohle s naší kokřicí taky známe a máme denně před očima...Navíc poslední týdny je pro Veru tím nejzajímavějším objektem a dokáže ji vždycky rozesmát. Včera nám skákala na okraj vany, když jsme se s Veru koupaly a Veru se řehtrala až z toho začala škytat... Tak já jdu naporcovat příkrmy do mrazáku a šup za taťkou do pelíšku- dnes má u mě 100bodů ze 100!!!Dobrou. |
| Paffi a Ríša11/04 | 17114 |
|
|
Pro ty co mají doma pejsky.......takhle je to u nás12.7.2005 23:09:16
![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.