Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kuřátko 04 | 16426 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zkouska12.7.2005 22:42:29
Zdravim pri veceru,
dneska byl tak ulitany den, ze jsem rada, ze konecne sedim. Ale uz pomrkavam po posteli, takze prectu stare prispevky a reagovat budu zitra. Musim nejakym zpusobem trenovat pamet, abych totalne nez....a. No na vymysleni zlepsovaku a podobnych veci mi jeste slouzi, tak to tak desne neni. Ale vzpomenout si na nejake anglicke slovicko, nebo na nejakou web stranku urciteho obchodu, to uz je sila. Jeste ze hesla nezapominam:-) Jinak rikanku polamal se mravenecek jsem se ucila dva dny. Prvni den jsem ji recitovala Matovi a pokukovala jsem po lednici (tam jsem mela tahaka), az se malej zacal divat na lednici, jako jestli se bude neco dit, kdyz po nji tak pokukuji. No byla jsem jak .... co si chudak o me asi myslel v tu chvili. Dnes jsme leteli na dalsi ockovani, potom plavani. Plavani na 11 hod, od Dr. jsme odchazeli v 10:57. Ale stihli jsme to. Zrovna se byla lektorka ptat na recepci, jestli jsme se omluvili, nebo prijdeme a my se zrovna zjevili ve dverich. Takze sup sup do plavek, pod sprchu a do bazenku. Malej diky celemu dopoledni stravenem v cekarne u Dr nespal a po dziganci, jsem cekala, ze bude protivnej. Opak byl pravdou. Pln sil a energie se mi tam zacal vrhat pod vodu, cakat rukama, nohama - proste vodni prisera. Tak jsem nakonec z plavani odchazela cela mokra a unavena ja. Jinak asi lameme rekordy - mame 80 cm, 9,6 kg a tu delky nozicky mame 12 cm. Pani Dr nas moc chvalila, ze jsme vyvojove napred - bodejd by ne, kdyz se tam vlastne chodi Martas predvadet. Vybali na ni vzdycky usmevy, predvede co vsechno umi. Ani nevim, proc vlastne s nim chodim do te ordinace i ja, on by to zvladl sam. No a jsem pysna jako pavice, protoze i ja jako maminka jsem dostala pochvalu, ze pry jde videt, ze se mu hodne venuji. Jinak Gothic, my nosime sandalky od Bati vel 20 a ma tam max. 5 mm volneho mista. Zatim teda nechodime, mame boty spis na frajerinu:-). Ale budu asi praktikovat, ye dokud bude teplo, bude doma chodit bosy. Uf, tak jsem se zase nejak rozjela.... koncim s tapetou a jdu do postele. Dobrou noc vsem. |
| Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 | 14675 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zkouska12.7.2005 22:10:29
Míšo, náhodou na té fotce je vidět jak sedí hezky! No bodejť by na tebe koukala, když tak vědecky zkoumá tu stavebnici :o))
|
| Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 | 14675 |
|
|
Re: to nebylo ono12.7.2005 22:08:43
Ahoj! Tak po práci zase na chvilku. Už abych to ve čtvrtek všechno poslala a měla zase relativně klid. No, uteče to.
Sonko, fotka Maxíka je super! Odvážné ho mít takhle na houpačce, ale když sedí, tak proč ne, viď? Jinak ta fotka je moc hezká i z profesionálního hlediska, líbí se mi jak je Maxím zaostřený, ale pozadí rozmazané. Moc hezká fotka, fakt! Andílku, Verunka je tedy spáč, moc závidím! Takže také takhle sedí? Aha, takže to je tedy opravdu ta příprava, to jsem ráda :o) Jinak Laila bývá po plavání také hodně unavená. Laďko, Davídek je fakt kus :o) No, ani se té doktorce nedivím, že nechápala :o) Kajdo, já bych ten 10ti měsíční Sunar také nedávala. Ještě tak minimálně měsíc bych vydržela. Laila se teď už tak měsíc /nebo dva?!?/ v noci budí na jídlo a dříve vydržela celou noci. Ale že se budí dvakrát, to je fakt dost, viď? To je hladovec teda! Tear, díky za taktiku, zkusím a dám vědět ;o) Zní to dobře! Verísku, to je supééééééééér! Moc se těším až se vrátíš a budeš vyprávět a dávat fotky a tak! Promiň, že ty se těšíš tam a já už se těším až budeš zpátky, ale víš jak to myslím, viď? Moc vám to přeju a je to od manžela fakt krásné překvapení! Má vás moc rád! Adísku, ne, Laile hnisalo jedno ouško asi 3 týdny po píchnutí, ale od té doby už myslím ani jednou. Tedy nevšimla jsem si, to bych si asi všimla, viď? Zeptala bych se dr. |
| Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 | 11599 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zkouska12.7.2005 22:03:36
Tohle je jedna z tech sedicich,ale nic moc.Ono ji zachytit,aby se na me koukala je dost obtizny:)
|
| Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 | 11599 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zkouska12.7.2005 21:59:02
Adisku Natalce nehnisaly.
Kajdo taky bych ho nedavala-je to moc "tezky" na nevyspely organizmus.Nebo se aspon zeptej doktorky.Prece tam muzes zavolat ne? Lenny Laila je bozi.Takovy haro tady nemaji ani spanelsky deti a to sou nejaky vlasaci.Naty uz sedi vzprimene,ale na vsech fotkach vypada tak nejak divne.... Sonko Maxik je sikovny,ze se na houpacce uz tak hezky udrzi. |
| Martina | 1078 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zkouska12.7.2005 21:50:54
Adisku Bare nausnicky zatim nikdy nehnisaly.
|
| klokanik | 25522 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: zkouska12.7.2005 21:35:32
ahoj
tak už jsem prve napsala příspěvek a neukázal se. Kajdo taky bych ten suner nedávala.mě se adélka taky budí ted 2xa a to se budila jednou tak kolem pátý a tedse budí ještě kolem jedný a to večer vypije víc mlíka než kdy předtím.tak zkus na noc ten hamilom hajaja měl by víc zasytit ale nevím nezkoušela jsem to.já dnes zkusila dát na noc řidší kaši do flašky a uvidím sice jsem vždy byla zatím že vše kromě mlíka bude jíst lžičkou ale večer už je atk protivná že by my tu lžičku nechtěla.no uvidíme jestli to pomůže.občas se vzbudí a chce třeba jen dudlík nebo jí dám trošku čajíku.přes den mi mlíko odmítá taky. Verísku krásný taky bych chtěla takový překvápko ale asi se nedočkám. Holky hnisají občas holčičkám naušničky malý už asi po třetí.a to je měla docela rychle zahojený a bez probléů. Jinak adélka si pořád někde stoupá všude leze nejvíc pronásleduje psa, tak že jsem pěkně zničená.přebalit jí to už je nadlidský výkon.myslím že víte o čem mluvím. Zítra jedem s manžou na chatu konečně sami teda i s Adélkou.docela se těším. Jinak domácnost.občas uvařím žehlím po každým praní nebo max po dvouch várkách aby toho nebylo moc azvládla jsem to když malá spí,jinak normální běžný práce, ale pracovat bych asi nezvládla. |
| Laďka+2 | 25367 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: zkouska12.7.2005 21:03:31
Kajdo, já bych ten sunar od 10.m taky nedávala. Nám se Davídek taky začal před dovčou budit v noci místo v 6, tak kolem druhé a pak v těch 6 chtěl znova. Byl to hroznej nezvyk. Začali jsme mu teďka dávat kaši z ovesných vloček a zase se to upravilo. Papá v 20.00 a pak kolem 5hod. dostane mlíčko. Ale v noci se vzbudí a třeba i pláče nebo stojí v postýlce, tak mu zkusím dát prso a když se mě nechce, tak mu dám napít čajík, pohladím ho a on zase usne. Tak takhle je to u nás.
Verísku, to je teda nádhera od manžela, to u nás by se nestalo ani omylem. |
| Andílek, Verunka 18.11.04 | 16125 |
|
|
Re: Re: Re: Re: zkouska12.7.2005 20:01:28
Verísku - tak to je super, to tě manža krásně překvapil. A pak že v něm není ani trochu romantiky :o)
Kajdo - já bych s tím Sunarem od 10.měsíce rozhodně počkala, nemají na to ještě připravený organismus. Určitě se Matýsek budil v noci hladem? Nebylo to něčím jiným - prý v tomhle období děti mají větší potřebu být v kontaktu s rodiči nebo si hrát a tak podobně. Určitě je normální, že jednou jí víc, jindy míň. Verunka je při chuti k jídlu teda pořád, ještě jsem nezažila, že by chtěla vynechat jídlo. Ale zase v noci spinká v kuse, ale u ní to není o jídle, spí takhle od 3.týdnů a to i v období, kdy jsem měla málo mlíka, nevěděla jsem o tom a ona málo přibírala. Jinak dneska Veru místo v obvyklých 21,30 usnula už v 19 hodin a řekla bych, že to protáhne až do rána. Byla děsně unavená po plavání, odpoledne vůbec nespala. Takže doma momentálně máme neuvěřitelný klídek, na který vůbec nejsme zyvklí... |
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
Re: Re: Re: zkouska12.7.2005 17:27:53
Ahoj holky, já jenom na skok. Mám úžasnou novinu!!!
s manželem už dobu řešíme dovču, on prosazoval Chorvatsko autem a já Lefkádu letecky. Už jsem to vzdala a spíš počítala s Chorvatskem a dnes mi manža říká, že se stavíme do jedné cestovky kouknout na jejich nabídku až budeme ve městě. Tak já tam jak trubka jdu a manža hned ve dvěřích na toho chlápka tam:"Dobrý den, tak já jdu složit tu zálohu na tu Lefkádu, co jsme tady s váma včera domluvil..." Holky, tak to je neuvěřitelný, manža překvapil jako ještě nikdy před tím, měla jsme slzy v očích...Strašně mě tím šokoval a moc hezky. Takže se už nemůžu dočkat, jedeme 31.8. na 8 dní!!!Tak už musím běžet, jdeme ještě ven, když je hezky a pak večer zase nakoknu. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.