| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1170] Názory 11711180 z 31954  [Dalších 30774 >>]
Tea, Mates10/02, Anika11/04 19496

Re: Re: zkouska

12.7.2005 17:03:24
Ahojky,
Lenny a zkoušela jsi košile po vyprání hned hodit na ramínko a vyvěsit? Dělám to už nějakou dobu a když je necháš pořád vyvěšený nebo je dobře složíš tak to není znát :))) šetřím si tím čas i práci :) sem hroznej lenoch.

Karolína +2 16165

Holky, poraďte, prosím

12.7.2005 16:35:41
Holky, už jsem se ptala i na diskusi "přikrmování", ale ptám se i vás:

Na dnešek se Matyáš probudil dokonce 2x - v 0:30 a ve 4h na Sunar. Dávám mu Sunar od 4.měsíce. Další je až od 10.měsíce. Zítra mu je 8.měsíců - můžu mu dát ten od 10.měsíce???? Nebo mám raději dát o 2odměrky víc toho od 4.měsíce a počkat ještě přeba ten měsíc a pak mu v 9.měsících dát ten od 10.měsíce??

Mno a to dneska VŮBEC NECHCE jíst, za celý den snědl trochu kaše (ráno) a 2jogurty (jeden dopoledne a jeden místo oběda - nechtěl ho). Sunar mi teď odmítá! To se nám ještě nestalo...... Fakt to nechápu!!!!

Jsem opravdu vyřízená!
Laďka+2 25367

Re: Re: to nebylo ono

12.7.2005 15:04:19
Ahoj holky,

Musím pochválit fotečku Maxíka, je moc hezkáa hlavně to jméno, strašně se nám líbilo a taky jsme chtěli Maxíka, jenže Zdenkovi rodiče mají hrozně škaredýho psa a ten se jmenuje Max, tak to nešlo, snad kdyby chcípl, tak pak, ale to už asi ne, je mě to hrozně líto, prtože je to fakt nááááádherný jméno.

No a samozřejmě Laila se svýma kudrnkama nemá chybu je k sežrání.

Právě jsme se vrátili z poradny. Davídek má 9440g, 74cm a hlavička 48cm. Dr. nás moc pochválila, že je šikovnej a hlavně trochu nechápala, že už stojí a snaží se chodit. Prý je hodně napřed. S jídlem prý nemáme experimentovat a stále dávat jen to, co dáváme. Přiznala jsem i jogurt, tak říkala, že v pohodě. Jen s vajíčkem máme čekat až do roku.
Andílek, Verunka 18.11.04 16125

Re: to nebylo ono

12.7.2005 13:36:27
Ahoj holky,
Lenny, Verunka "sedí" podobně, opírá se vepředu o ručičky a občas se sveze do strany. To je příprava na to opravdové sezení. Poslední dobou začala pod sebe jakoby podsouvat jednu skrčenou nožičku a přitom se snaží se zvednout a to si myslím, že je zas příprava na to opravdové samostatné posazení.

Poslední dobou nějak dlouho spinkáme - ráno vydrží spinkat běžně do 9 a včera dokonce do 10 hodin. Jenže přes den je to pak katastrofa, někdy si taky zdřímne jen 2x půlhodinky a pak je mrzutá.

Dneska odpolko jdem plavat, už se těším, o prázdinách je to jen 4x, takže snad teď po 14ti denní pauze Verunka nic nezapomněla.

Co se týká domácích prací, tak já jsem ten typ maminky na MD, co má doma uklizeno, vyžehleno, vařím skoro denně... a pak padám na hubu. A manža tak nějak nedokáže pochopit, že se celej den nezastavím. On přijde domů z práce a chce mít klid a ten já přes den taky nemám. Asi budu muset zase po čase vyrazit někam na celej den pryč a jemu Verunku nechat na hlídání, už nějak pozapomněl, jaký to je se o ní celej den starat. Jo a do toho jsem ještě v březnu dělala doma několika lidem účetnictví a daňové přiznání, ale to byla Verunka ještě hodný převážně ležící mimino. Za rok v březnu nevím nevím, jak to budu stíhat.

Jinak všechny všechny fotečky moooooc krásný.
Sonka + Linda + Max 31894

to nebylo ono

12.7.2005 11:25:11

Maxik na houpajde
Verísek+VELAMATO 23592

Re: taky sem dam pohodovou fotku

12.7.2005 10:35:50
LENNY, krásná rozespinkaná fotečka...a ty kudrdlinky, paráda. Myslím, že brzy začne sedět i vzpřímeně a sebejistě, tohle byly počátky sezení u nás, ale byť sedíme pevně a rovně, tak samy ani náhodou se neposadíme...
Verísek+VELAMATO 23592

Re: Re: : Re: císař...

12.7.2005 10:33:39
KATE, jo, jo, nesmím se upínat k chlapečkovi jako u Verunky, to máš pravdu...Jinak to bude zase holka, vid´? Jinak jak popisuješ sadistický akce Š. na psa, tak to stejné probíhá u nás s verunkou a naší kokřicí, až mi je jí líto, co od Veru musí vytrpět, ale je pravda, že ona je snda ráda, že si jí někdo všimne, byť do ní kope, tahá jí za vše, co jde...Než s enarpdila Veru byla středem pozornosti ona...

LENKO z B., mylsím,že u Tebe už poporodní deprese nehrozí. Neboj, to by jsi "vypadalaů jinak, např. by jsi ani sem nebyla schopnáa neměla chuť psát...

VAŘENÍ- holky, závidím vám, co nemusíte vařit, manžel chodí denně na oběd,m takže já musím a vzhledem k tomu, že křivka zlobivosti Veru dosahuje maxima dopoledne, tak musím vařit den předem večer, když Veru usne...Ale už jsme si nějak zvykla. Spíš jak mě dřív vařit bavilo, tak teď je to už nutná rutina a jestli se na dovolený na něco těším, že nebudu muset aspoň denně vařit.
PRÁCE- obdivuju LENNY a jí podobné, neb já bych nevědala, jak to skloubit a kam t do toho dne vměstnat. Zároveň cítím, jk po tom roce, co jsme doma, už nic neumím z oboru a jak děsně zapomínám a ztrácím jistotu...No, po 3 lectech návratu budu mimo mísu asi úplně. Budu se bát vrátit:(((
Sonka + Linda + Max 31894

taky sem dam pohodovou fotku

12.7.2005 10:25:44

snad se mi to povedlo:>
Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 14675

Sedím?

12.7.2005 10:09:05
Ještě přikládám fotku ze včera na zahrádce. Takhle Laila nějakou dobu vydrží, když jí posadím, ale není to takové to vzpřímené co tady máte fotky vy. Tak nevím jestli je to sezení nebo co, ale je to hezký a mám z toho radost :o))))) NO, je tam trochu rozespalá :o)

Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 14675

Re: zkouska

12.7.2005 10:04:29
Ahoj holky, tak jsem mezi tabulkami vlítla kouknout se na vás a dokonce jsem stihla přečíst zpět do toho, co jsem včera psala, je to totiž asi jen 10 příspěvků :o)
Kate, to jsi dobrá, že takhle vaříš a ještě si užiješ kávičku a oplatku. Já si vždycky říkám, že až Laila usne, dám si kávu a oplatku, ale když usne, nějak mě to přejde. A když už si tu kávu třeba udělám, tak oplatku sežeru dříve než káva vychladne a je po siestě :o) Jinak já nevařím každý den, ale řekla bych tak 3x týdně. Jinak manžel má denně teplý oběd, tak si říkám, že někdy studená večeře neuškodí. Ale co se týče žehlení - naprostá katastrofa. Souhlasím s Gothic, že i některé nežehlené věci vypadají dobře :o) No problém je, že manžel nosí košile s kravatou a ty nežehlené teda dobře nevypadají. Většinou žehlíme košili jeden z nás ráno na poslední chvíli a zbytek prádla se válí v kupě v pracovně! Dost mě to štve. To je třeba ta nevýhoda, že pracuji a nemám na to čas. Je tam toho tolik, že bych to snad musela žehlit měsíc. Vůbec nevím co s tím. Jedině to co jde někam odnést a nechat to vyžehlit za peníze. To zní ale šíleně.
Jinak s tou prací je to na jednu stranu fajn, že chvilku vypnu a přijdu na jiné myšlenky, na druhou stranu jsou opravdu chvíle, kdy s tím chci seknout, ale neudělám to. Za prvé je mi líto těch peněz a za druhé jsem tam už více než 8 let a takovou práci si tady v Kralupech nenajdu (mám to 5min z domu). Musela bych do Prahy, tzn. cestovat a to si neumím představit s malou - možná s dvěma :o) Navíc je fajn, že mi firma přistoupila na takové podmínky - 10h týdně v práci, jinak doma pracuji kdy mám volno. Takže to zatím ještě vydržím.
Jednání s právníky bylo fajn, jeden je docela hezkej :o)
Tak jdu zase makat. Laila spí. Jinak se fakt zdokonalila v couvání, takže mi nevydrží na místě a začala jsem jí od někud tahat, asi příprava pro mě až bude lézt :o)
[<<Předchozích 1170] Názory 11711180 z 31954  [Dalších 30774 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.