Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Sonka + Linda + Max | 31894 |
|
|
ahojky11.7.2005 20:53:12
VERCA+SEBASTIAN .Dali jste moc hezke jmeno.Zijete v CR?
Mame stejnou ikonku,ale to jsem nevedela.Me taky se moc libila a jeste jsem ji tu nevidela.Neprocitala jsem tu diskuzi moc nazpet... .Premyslela jsem ,ze si dam nase mimi jako maji ostatni holky ale ony ty mimi jsou na tom malem prostoru v ikonce dost podobne.Treba takovou CACANDU poznam hned. Tak mi to nedalo a tez jsen zmerila prckovi tapku.11cm. Nekdo jste meli tusim 11.5? Ty boticky s beruskou ma nase beruska taky,jen jsou ruzove. Ja kupuju boty vetsinou u BATU,obcas se tam siknu na ty jejich special tydny,kdy maji druhy par za polovicni cenu. Ted jsme na par dni u mych rodicu,tak bojuji s mamkou aby mi do deti necpala cokoladky a Maxovi pribinakya jine ,,dobrutky,,ktere musi podle ni hned ted ochutnat pac za par mesicu uz nebudou.... |
| Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 | 14675 |
|
|
Práce11.7.2005 20:40:07
Ahoj holky, tak už je to zase tady - reporty. Musím teď zase do konce týdne fest pracovat (doma), takže nebudu stíhat. Od včera navečer už jsem ani nic nečetla, tak se nezlobte, že nebudu reagovat.
Doufám, že jste měly sraz, že se Vás pár sešlo. Já byla dnes v práci déle. Tradičně chodím ve 13h domů, ale dnes jsem měla v Praze od 13h jednání s právníky a přišla jsem domů až ve 15:30. Málem jsem tu Lailinku rozmačkala, jak se mi po ní už stýskalo. Jinak nohu má 11,5 cm. Nejdříve se mi jedna zdála 12cm a druhá 11,5cm, ale pak jsem to ještě měřila 2x a má obě stejné 11,5cm :o)) Dnes vylezl ten druhý horní zub, takže máme čtyřzubku a dnes také konečně začala pořádně zase pít mléko. Snad se ve čtvrtek na vážení alespoň nějakých těch 100g navíc ukáže. JO a také doufám, že nám na nějaký čas dají ty zuby pokoj! Jdu zase makat. Pa pa. |
| Gothic | 22573 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: císař...11.7.2005 19:20:01
Verca on padol rozne, aj v spanku naposledy tvarou, tak to mal aj modrinu na cele, par krat zoskocil to ani neplakal. Tvrdi sa, ze ked place ale za chvilu sa ukludi, tak je to dobre. Nemal by vracat, byt spavy, padnut na nieco, fontanely su nebezpecne. On vzdy padol na nejaku tvrdu cast hlavy, no a mal to len cervene a hned mu to zmizlo-ziaden opuch nic. Pravdou ale je, ze my mame postel 35cm, takze to nie je vela.Tvrdi sa ze do pol metra je bezpecny pad. Je to asi taka vyska, ako keby spadol zo stoja a to deti padaju bezne, tak som s nim nikde nebola. Mozno som nezodpovedna, ale viem preco som nebola.
Kazdopadne ked sa bojis, tak s nim radsej chod na rentgen, ako by si mala byt v strese. Ja som zdravotna sestra a mam znamu chirurgicku ktorej mozem zavolat 24h denne, a nemocnicu 5 minut autom, tak aj preto som to riskla. |
| Verča+Sebík 11/04+Sam 3/08 | 23048 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: císař...11.7.2005 18:55:05
Gothic mno pozoruju ho zatím tak snad nebude bouli ještě nemá a jak padá syslík?on řval hodně jak spadl ale jen chvilinku takovej ten šok jak se lekl.Ted si tu hraje a smějje se na mě nahlas.
|
| Gothic | 22573 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: císař...11.7.2005 18:42:05
Cacanda 18, ale v Humaniku. V Batovi su mu velke, ono je to cislovanie dost rozdielne. Jemu podla tych meracov vychadzala taka 16-17, ale tieto su mu dobre, ked bude cas, hodim foto. Akurat je problem, ze v nich nechce chodit skusal som doma a znacne mu to vadilo a bol z toho nestastny, takze u nas je to jasne-doma naboso! :-)
Tie vase su krasne, mala som v ruke podobne, len ma odradila dost pevna nepruzna podosva. Verca-to nic nebude, neboj, to sysielko je parasutista a skocil si uz vela krat. |
| *Kate | 12933 |
|
|
Re: císař...11.7.2005 18:36:03
jejej, Verčo, tak dobře dopadněte! Šídlo jedno.
brrr prší, my teď chodíme ven pomalu míň než v zimě. Byly jsme na hřišti, chytl nás déšť, tak jsme skončily na pivku. Štěpánka strašně trápí psa, rve mu chlupy z čumáku, mlátí ho hračkou ... pes drží, ale nevím nevím dokdy. |
| Verča+Sebík 11/04+Sam 3/08 | 23048 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: císař...11.7.2005 18:13:35
Cáco nám jsou ted 16tky akorád .a to má pidi nohu to danielka bude mít asi ještě větší ale co by jsi taky chtěla od takovýho chlapáka co je filípek.Mě ted spadl z postele asi jedem do nemocnice radči.
|
| Cacanda+Filip 11/04+Klára 3/08 | 19700 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: císař...11.7.2005 18:11:21
Gothic, jak velky si kupovala ty boticky ty?
|
| Gothic | 22573 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: císař...11.7.2005 18:07:56
Ahojky.
Tak spomienky na porod. :-) Ja svoj porod hodnotim vcelku pozitivne, az na bolesti v 1 dobe porodnej, kedy som asi 4h kricala na celu porodnicu a to si myslim, ze vydrzim fakt dost-zubar u mna napr. nie je vobec problem. Proste kazdy vnima bolest inak. Necitlivu nohu na lavom stehne mam dodnes-vobec nevedia z coho to je, picha ma tam a 4m som mala problem chodit. Moj Dr. a to je skuseny vravel ze to este nezazil. Ja mam pocit ze to je tiez z inekcie co mi pichali. Hned po porode sme boli 2h spolu na sale (aj s ockom), potom ho asi na 4h odniesli na novorodencov(tam s nim bol ocko) a potom uz bol so mnou. Na kojenie tam bola strasne zlata sestricka, starsia pani a ta cely den len pomahala s kojenim-strasne mi pomohla aj s osobnymi vecami. Ja som nemala ziadne depresie, maly bol zlaty, depky zacali az po nasej story s menom, co mi pripravili svokrovci. Doma sa striedala euforia so stavami, kedy som chcela dat syslika susedom (ked odmietal zaspat), no prezili sme. Maccimama ja som sa tiez vdaka tej bolesti nohy a strpnutiu vobec nevyspala na hnusnych tvrdych posteliach v nemocnici, tak som sa hnala domov, mna by pustili uz 3 den, ale maly mal problemy s pokozkou, kupali ho v hypermangane, ale potom som sa tam rozplakala, ze ked ma nepustia, tak to neprezijem, ze tam nemozem spat, tak ma pustili. :-) Jaj a modrinu cez celu ruku uplne ciernu mi spravila spoluziacka so strednej, robi tam sestricku. Ale raz po tej story s menom som dostala taku depku, ze som sa triasla na posteli a sestricka mi hned volala doktorku, a neurologa s tou nohou (totiz ja som im to stale vravela na vizitach a oni na mna kaslali s tym, ze mi nic nemoze byt). Dr. ked ma videla, tak mi chcela nieco pichnut na ukludnenie, ale som to odmietla. No a ked videla tu modrinu, tak mi hned volala sestricku, nech mi tam daju octan. mna sa mamicky pytali pri jedle, ze co to preboha mam s rukou. No ale v podstate su to blbosti, kopu ludi dopadlo horsie, a som stastna ze to takto dopadlo a urcite pojdem do toho znova. mna by odradil len nejaky hnusny pristup a s tym som sa nastastie nestretla. Boze zase sa rozpisujem, sorry. Amely-Danielka je nadherna smejocka. :-) Verca-Sebik pusinka, muz ho videl a sa mu pacil a pyta sa kto to je, a ja ze Sebik a on ze Vercin?? Som zostala paf, ako sa uz vyzna. :-) Adisek-gratulujem k pokrokom, Adelka je sikula. To sedenie pride ono to moze byt aj takto, ze najprv lozi a stava sa. Kajda-super smyklavka a za super cenu!!! Neviem ci som to uz sem pisala, ale mame 2 zub!!! A asi dosledkom toho a pohankovo-ryzovej kase otesanek spal 6h vkuse!!! u nas rarita. Sice 2h po zaspati zacal revkat, ale som ho len ponosila na rukach, ukludil sa a spal az do tej 3,30. Aduska je v Kosiciach u rodicov, Miska uz ma 7! zubkov!! No radsej to uz odoslem aj ked som toho este urcite chcela. No pripadne dopisem neskor nech tu netapetujem :-( |
| Cacanda+Filip 11/04+Klára 3/08 | 19700 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: císař...11.7.2005 17:48:10
Tak jsem nakonec vzala tyhle ve vel. 19 a snad do nich nejak doroste :o)))
![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.