Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Verča+Sebík 11/04+Sam 3/08 | 23048 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: císař...11.7.2005 12:18:51
Adísku mě už to jméno pomalu přechází už se mi moc nelíbí ale ted už stím nic nenadělám.Sice jsem ráda že těhle jmen je málo ale už je to takový ohraný ale to u mě by bylo každý jméno jak se znám.
|
| Andílek, Verunka 18.11.04 | 16125 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: císař...11.7.2005 12:10:34
Ahoj holky,
to je teda venku počasíčko :o( Jediná výhoda je, že Veru když takhle prší, spinká dýl. Dneska vstávala až v 10. Teda císaře vám po přečtení zážitků vůbec nezávidím. I když normální porod taky nic moc, i když jsem ho měla vcelku rychlej. Do dneška, když vidím župan, co jsme měla v porodnici, je mi na nic. Asi ten župan budu muset vyhodit. Amely, Verčo - moc krásný fotečky. Zrovna nedávno jsme se s manžou bavili o jménech pro případného dalšího chlapečka a manža byl úplně nadšenej pro Sebastiánka. |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: císař...11.7.2005 12:06:00
Adísku ty jo to v těch zubech asi vedete vid?Jinak Adélka udělal velkej poskok mi ještě ani nelezem a zub ani jeden.
|
| klokanik | 25522 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: císař...11.7.2005 11:57:06
Ahoj zdravíme po delší době.
Tak zpátky číst nebudu to bych asi nestíhala.Bastík je nádherneja adanielka taky. Vítám Nelíska. u nás se už leze po čtyřech, stoupáme si akorát si zatím sama nesedne jen když stojí nebo je na kolínkách tak si sedne.adélka má už 5zubů a šestý leze. Dneska se nám vrátí tatka tak za dvě hodky moc se těšíme. zatím jdu vybyalovat věci a trošku uklízet. |
| Laďka+2 | 25367 |
|
|
Re: Re: Re: Re: císař...11.7.2005 11:32:10
Ahoj holky, taky císař vám teda opravdu nezávidím. Já jsem rodila normálně, ale užila jsem si taky svoje. V porodnici 7dní, protože měl Dáda antibiotika, protože já měla pozitivní SAG a nestihli to píchnout mě, tak to odnesl on. Co se týče kojení, tak katasrtofa!!!!! Po porodu mi ho přinesli na přiložení skoro za 2 a půl hodiny. Humor dr. který mě zašíval jsem nepochopila do dneška.......já vás tady klidně můžu nechat ležet a jít domů, už mám po směně.......Hlava mě sice nebolela, ale ta bolest, kterou jsem cítila mezi nohama se nedá popsat, přirovnávala jsem to k tomu, že mě ze zadku vyjel buldozer. Sedla jsem si na okraj židle až 5.den a když jsem chtěla čípky proti bolesti, tak mě tvrdili, že už to nemůže být tak hrozný, podotýkám, že jsem nemohla bolestí udělat krok a to vydržím opravdu všechno. Poporodní deprese byla taková, že jsem měla strach, abych Davídkovi neublížila, ale musela jsem se s tím vyrovnat sama.
Jiank porod byl super, hned jsem věděla, že budu rodit zase, jen teďka nevím kde. Omlouvám se za moje story. Verčo Bastík je náááádhernej!!!!! |
| macčí,Matyáš04,Richard08 | 25822 |
|
|
Re: Re: Re: císař...11.7.2005 11:14:52
Paffi také pěkné,nám také mimíse první dny na noc nenechávali.S injekcí mám podobné zkušenosti,já jsem sice mohla chodit, ale měla jsem to místo takové bez citu.
Co se týká pocitů,byla jsem na tom hodně podobně (ztracená,zoufalá,nemožná, neschopná) k tomu se přidalo to,že Mates pořád plakal,den trávil v inkubátoru na světle (měl žloutenku,ale modré světlo bylo na oddělení jen jedno) - málem nás nechtěli pustit domů,já se modlila aby se mu hodnoty zlepšily,ale změnily se služby a doktorka nad tím mávla rukou,jako že to bude dobrý.Já byla tak vděčná že vypadnu,ale na druhou stranu jeden doktor dělal jako že se zboří svět,když bude mít Mates hraniční hodnoty a druhý si to ani neověřil(museli by mu vzít krev z ručičky a když to dělali poprvé tak měl ohromné jelito skoro přes celé předloktí a strašně plakal ... tak jsem nenaléhala,ale strach jsem měla ještě dlouho a pořád ho pozorovala,jestli nežloutne víc). Mým pocitům moc nepomohlo ani to,že ačkoliv je nem. označována jako velmi dobrá v podpoře kojení,tak celá podpora spočívala v otázce "leták jste četla?" tak si sedněte,přinesla řvoucího Matese, vrzla mi ho do náručí popadla bradavku Matese chytla zezadu za hlavičku a obojí se snažila spojit,tzn. super a M. ještě měsíce nasnášel,když mu někdo zezadu tlačil na hlavu :-)) Mates se narodil v 9 a já ho viděla večer v 18,když přišel muž na návštěvu - žádná protekce. AMELY zapůsobím jako skvělá reklama Brandýské porodnice,která má tu nejlepší pověst široko daleko,a že jsem toho přečetla,když jsem se rozhodovala,kam pojedeme :-))) o to větší bylo zklamání.Věřím,že pokud člověk nemá žádné problémy a není taková citlivka na to dělat všechno dobře jako já,tak musí být ohromně spokojený.Primář je špička(pokud člověk zkousne jeho poněkud drsný humor) moje těhu dr. byla také bezvadná, ostatní dr. s kterými jsem se v těhu setkala byli také v pohodě,tak nevím kam se ti pohodoví dr. poděli když jsem porodila ( je pravda,že na oddělení jsem ani jednoho neznala ) Z poporodní deprese mě vyléčil muž,když jsem přijela domů všude cm prachu(dodělávala se koupelna) 17st C,vlhko,bez koupelny ... no prostě polní podmínky,to se buď člověk zhroutí nebo sebere,mě se naštěstí podařilo to druhé.Zatopila jsem,usušila věci,přestavěla nábytek....bez mamky bych to nikdy nezvládla...nebyl čas se hroutit. Ale M. byl pohodové mimi,všechno se zvrhlo až,když mu byly tak 2 měsíce, to jsem byla na mašli. Co se týká tepla - máme tu sice zimu (přitápím jen večer v koupelně),ale barák drží teplo (zdi 70cm)v zimě to bylo horší.Mates má teplé kombinézky,které jsem myslela,že v létě nevyužiju,ale jsou ideální na zem,jsme dost otužilí ...přesto jsme ale M. i já trošku nastuzení. Ještě k tomu císaři,já se nejlépe cítím a chovám pokud situace není zoufalá a já můžu něco překonávat a řešit.Ta hlava byla příšerná (normálně jsem mámě brečela do telefonu)teď už se tomu směju a šla bych klidně do dalšího(tak vidíte,že to na mě nezanechalo žádné následky),ale když takle vzpomínám také si říkám jak jsem to všechno zvládla? KATE já se ptala,že bych Tě vyzvedla a jeli spolu ... to by té cestě dalo smysl,ale Kladno je trochu z ruky :-))) a stejně se to vyřešilo samo Jejda,to bude zase délka,snad mě neukamenujete ... ono se to špatně formuluje,budu to všechno muset v klidu sepsat a dát na stránky do deníčku Andílku,Kate máte potvrzené přátelství |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: císař...11.7.2005 11:04:41
Verísku ahojky Bastík je furt stejnej bych řekla.třeba takovýho taky budeš mít.Já už sem ti říkala že jsem vypadala skoro stejně jako verunka když sem byla malá musím najít nákou fotku a oskenovat jí.Já si kluka přála a mám ho tak doufám že další bude holčička.
|
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: císař...11.7.2005 11:01:31
VERČO? tak koukám, že jste víc než v pohodě, Sebík je nááááááááááádhernej, jsem z něj úplně paf, takového chlapečka bych si taky přála, je jak namalovanej:)))Moc zdravíme! Už jsem si taky říkala, co s váma je...
|
| Cacanda+Filip 11/04+Klára 3/08 | 19700 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: císař...11.7.2005 10:52:58
Verco, jsi hodna, ze ses ozvala :o)))
Anrejko, bydlim v Nuslich a k Edenu do Vrsovic to mam 10 minut. Jsem tu v Nuslich taky uplne nestastna, hrozny prostredi, zadny kamaradky, 4.patro bez vytahu atd. Tak kdybys nekdy chtela vyrazit na kafco, tak neni problem, jsem tam fakt hned :o))) |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: císař...11.7.2005 10:47:14
Tak pro Cácu aby věděla že jsme v poho.A samo i pro ostatní vůbec ted nestíháme.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.