| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1230] Názory 12311240 z 31954  [Dalších 30714 >>]
Karolína +2 16165

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: císař...

11.7.2005 10:05:48
Holky, ten dnešek raději ruším. Nechci ho v tom nechat dlouho, raději po nákupu pojedu domů a budeme větrat, mám strach, aby se mu to toho něco nestalo v hovínek. Takže sorry!!!!!!
*Kate 12933

Pondělí

11.7.2005 9:53:24
Nazdárek,

tak špekuluju o tom srazu a vida, ono se to vyřešilo za mě. Pondělí je divný den, navrhněte jakýkoli jiný a já se vrhnu do autobusového dobrodružství. Jede mi to prakticky každou hodinu až na Zličín, tak v tom by problém být neměl.

Jojo, Macčímamo, jsem z Kladna.

Ty pocísařovské story zní depresivně. Myslím, že já bych pak byla úplně down, kombinace narkóza, bolestivá rána a péče o dítě - uf. Ale zvládly jste to!
Verísek+VELAMATO 23592

Re: Nováček

11.7.2005 9:25:39
Ahojky při novém týdnu...

NELISKU, vítáme Tě mezi námi:)))

KAJDO, s těmi opruzeninami je to síla, nevím, co poradit, my na to netrpíme, ale když jí trošku zadeček začervená, hodím Bepanten a větráme:(((

LAĎKO, koukám, že dovolená byla "akční", hl. u našich sousedů, že se dařilo.
Gratuluju k lezení:)))

KUŘÁTKO, básnička nemá chybu!

AMELY, ta Tvoje cácorka je fakt jak velká slečna a vypadá děsně moudře, asi z ní něco velkýho jednou bude:)))

U nás nic nového, Veru pořád neleze ani si nesedne, zato sedět chce pořád, sedí na nočníku, na dece...Všude, kde se dá a hraje si. Včera jsem ji na chvíli dala k sobě k PC na zem a hle ona se jala u PC stolku otvírat šuplíky, neb zahlédla, jak jeden otvírám, když jsme v něm lovila tužku...TAkže to byla síla, nedala se odradit a otevřela, já zavřela, ona otevřela atd. Takže jsme to vydržela asi 10x apak šla na svoji deku a já si uvědomila, jak můžu být ráda, že ještě neleze, nevím, co pak s těma šuplíkama budu dělat, máme jich tady požehnaně:(((
Amely 13045

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: císař...

11.7.2005 9:11:08
Jejda, ještě jsem zapomněla odpovědět Kate. Na fotce Dany opravdu vypadá nějaká starší.Ale jinak je docela drobná - 7,65 kg.Ale zas je dlouhá, jak tejden. Padáme taky, ale takové karamboly jako Štěpánka nemáme moc často. Je to fakt nepříjemný a ten brekot je pak takový ublížený a zoufalý :-( Nešikovné maso musí pryč, jak se říkávalo za mých mladých let.Ale kdo to má vydržet? Teď nevím, kdo se ptal, odkud je Kate.Ona totiž není z Prahy, ale z Kladna. Teda doufám teď, že jsem to nepopletla. Když už odpovídám, ačkoliv mě se nikdo neptal :-)
Amely 13045

Re: Re: Re: Re: Re: Re: císař...

11.7.2005 9:03:56
Tak koukám, že mě Cáca předběhla. Ve dvou to vážně nemá cenu, to bychom to radši přeložily. Jinak Cacando, nápodobně.Ne, že bych tě nechtěla vidět :-)
Amely 13045

Re: Re: Re: Re: Re: císař...

11.7.2005 9:02:34
Míšo, moc děkuju za pochvalu naší rošťandy.Mě se asi taky nejvíc líbí ta druhá.Trošku mi tím úsměvem od ucha k uchu připomíná vaší Natálku. To je taky takový smíšek:-) Pět hodin chůze v žabkách vážně nezávidím. Ale to, že vám chybí procházky, úplně chápu. Já chodím pěšky hodně ráda a dost nechápu, že tu spoustu lidí nedojde pěšky ani pro rohlíky do blízkého obchodu. Auto je super vynález, ale nic se nemá přehánět. U vás jsou asi trošku jiné vzdálenosti, tady se tolik nenašlapem :-) Tak si nalož nohy do horký vody s nějakou bylinkovou solí a relaxuj! Až teda budou Holčičky spinkat.
Maccímámo, to jsem ani netušila, co jsi si s tím císařem užila.Teda hlavně potom v té nemocnici.Kde jsi to prosímtě rodila? Jen tak pro zajimavost. Neochotní pitomci se najdou všude. Jak teď zvládáte tu děsnou zimu, když Matýsek začíná lézt a chce být určitě na zemi? Musíte zas topit? Vy teda budete otužilí!
Paffi, tak tys to měla koukám taky těžký! Vůbec si to neumím přestavit, ale prý je to docela častý jev, tyhle poporodní deprese. Ještě, že máš kolem sebe hodný lid, který ti pomohli. I když pocit, že nic nezvládám a nestíhám mívám občas ještě i teď! Asi před týdnem mě totálněrozhodilo a rozbrečelo, když jsem zjistila, že jdu vařit a došly mi brambory. Podotýkám, že obchod máme asi tak 100m a muž byl doma a nabízel se, že mi pro ně dojde.Byla to taková nějaká poslední kapička ten den.Muž na mě koukal a vůbec nechápal, co se děje.
Kajdi a nepřeložíme to teda na jiný den? Kdyžtak písni, jak to s tebou vypadá. Já bych šla stejně asi jen na chvilku, nějak mi je dnes podivně. Nevím, jestli na mě něco leze a nebo je to jen blbým počasím. Prdelku jsme přez noc vyléčili menalindem. Kdybys chtěla, tak ti ho trochu vymáčknu do skleničky, abys to mohla vyzkoušet. Ony jsou ty masti děsně drahý a člověk ani neví, jestli to pomůže. Tenhle se používá v nemocnicích na proleženiny.Mám to od sestry z motolské dětské kliniky.Jednak hodně hojí a taky nepropustí žádný vlhko k pokožce. Já jsem přestala rybilku používat, protože švagrová má dětského Dr. se specializací na kožní problémy dětí a ten říkal, že rybilka je skvělá, ale do látkových plen. Prý v těch jednorázových může způsobit dětem vážný kožní problémy, právě kvůli nedostatečnýmu přístupu vzduchu. No, moc tomu nerozumím, ale poslechla jsem radši. Možná to je orpavdu tím, že je teď hodně vlhký vzduch. Chtělo by to zas sluníčko a vystrčit prdelky na vzduch.
Cacanda+Filip 11/04+Klára 3/08 19700

Re: Re: Re: Re: Re: Re: císař...

11.7.2005 8:47:10
Jeee, promin, nechtela jsem, aby to vyznelo osklive nebo rozkazovacne. Ale je jasny, ze kzdyz se mame sejit jen 3, tak kdybys nemela prijit, tak bych to radeji pro tentokrat zrusila (ne, ze bych Amely nechtela videt, ale vzdy je lepsi, kdyz je nas vic) :o)))

Cacanda+Filip 11/04+Klára 3/08 19700

Re: Re: Re: Re: Re: císař...

11.7.2005 8:38:43
No Kajdo, pokud bys nemela prijit, tak to muzeme rovnou zrusit. Takze si to koukej rozmyslet hned, at se muzeme podle toho zaridit a ne na posledni chvili!
Karolína +2 16165

Re: Re: Re: Re: císař...

11.7.2005 7:57:54
Ahoj holky,

s tím srazem dneska ještě uvidím, doufám, že to výjde, ale uvidíme jak bude mít Matýsek tu prdelku, vypadá to teda nadějně, teď větráme, je to o mnoho lepší, než všera. Takže ještě sem písnu, a pošlu třeba Cáce sms. Uvidíme, musím totiž ještě na nákup, a nechce se mi ho nechat taaak dlouho pařit v těch plenách.
Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 11599

Re: Re: Re: císař...

11.7.2005 1:33:33
Kate s tim nocnim kojenim vazne nevim.Pise se,ze nekdy od 6.mesicu uz dite nepotrebuje jist v noci,tzn.,ze v 8.mesicich uz asi urcite ne.Je to spis zvyk,ale jak se ho zbavit ti neporadim.Nastesti jsem tohle resit nikdy nemusela.U MM by to caste kojeni nemelo na zuby vadit,pokud dite nespi s prsem v puse.

Nelisku vitam te mezi nami.Ja zatim davam jidlo jenom 1x denne.Mam spis opacny problem,Natalka by jedla porad a hodne,takze by potom nechtela kojit.Jinak pres den kojim kazde dve hodiny-od 6-20,od 20-6 spi.

Gothic Next tu neni-to je anglicky obchod a Mothercare je tady jenom obchod pro tehule,takze to bude asi jinaci.Oni tu ty pytle maji,ale jenom do 6.mesicu,Natalka nosi veci na 12:(.

Ladko vitej zpatky z dovoleny.Pekny zazitky:(.Gratuluju k lezeni.

Amely Danielka je naprosto nadhernaaaaaaaaa,nevim,ktera fotka je hezci,je jedna rozkosnejsi nez druha.Kdybych si musela vybrat,tak asi ta druha.
Skvelej napad s kytkou!

Jinak jsme se dneska vydali na prochazku,pac jsme si rikali,jak hrozne americtime.No to sme si dali.Sli jsme tady do jednoho mestecka a cesta tam a zpatky nam trvala pres pet hodin ostry chuze.Ja jsem si samorejme vzala jenom zabky,takze mam nohy naprosto zrasovany.....no zazitek neuveritelnej.Proste to tady neni delany pro sportovce jako jsme my-haha.
Vsude jezdime s autem,takze si dokazete predstavit,jak jsem ted vyrizena:).
[<<Předchozích 1230] Názory 12311240 z 31954  [Dalších 30714 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.