Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Paffi a Ríša11/04 | 17114 |
|
|
Re: Re: císař...10.7.2005 23:38:11
Macčímámo tak to je šílený. Nám první noci mimísy vzali, aby jsme se mohly vyspat a byly v pohodě. 3 den po porodu mi sestřička špatně píchla injekci(do zadku) a já jsem 2měsíce nemohla pořádně chodit.......zvonek nefungoval taky a já jsem navíc totálně ztratila zdravý rozum, připadala jsem si nemožná, neschopná, zoufalá, ztracená a podobě - sestry si se mnou pěkně užily(dostala jsem se z toho někdy po 6-ti nedělí a to jen díky skoromanželovi a mojí mámě. nerada na to vzpomínám......navíc je mi děsně líto, že jsem mohla Ríšánka stisknout v náručí až někdy 6 hodin po porodu( to jsem ještě ležela omámená na JIP) a to jenom díky hodně velké protekci.......Když si to tak vezmu, tak císař teda nic, moc...
|
| macčí,Matyáš04,Richard08 | 25822 |
|
|
dobrou noc10.7.2005 23:33:16
dobrou klidnou noc s minimem vstávání,přeji všem
|
|
|
Re: císař...10.7.2005 23:24:41
PAFFI já na fyz. bolest také netrpím,po třech dnech už jsem co se týká břicha byla také celkem v pohodě.
Bohužel jsem od 2. dne měla příšerné bolesti hlavy,teď bych byla důraznější a prosadila bych si návštěvu rehab sestry,ale oni mě s tím nechali 3 dny s tvrzením,že je to moje vina (prý jsem málo pila, ha ha tolik vody jsem v životě nevypila) pak přišly kapačky (nefungoval zvonek na sestru,tak jsem se musela plazit až na sesternu aby mě odpojila a já mohla jít na záchod)nemohla jsem spát(jak mě chytaly křeče do krku),prtě jsem měla na pokoji - pořád kanylu zabodnutou v ruce.Bála jsem se s Matesem chodit,protože se mi motala hlava a já s ním nechtěla upadnout,tak M. jak jsem ho nenechala dobře odkrknou po jídle = hrozně plakal jak ho bolelo bříško - jediná pomoc od službu konající sestry,které se mi dostalo bylo pokrčení ramen a věta "některá miminka pláčou víc než ostatní",až když se vyměnily služby došlo na masáž bříška,teplou koupel ( mimo termín koupání!) a anální rourku ( musím říct,že ta sestřička mi zachránila zdravý rozum) Když už se mnou nemohli vydžet,protože jsem si nepochopitelně pořád stěžovala,zavolali primáře anesteziologie a ten mi během 5 min rozhovoru vysvětlil,že mám ztuhlé krční svaly od toho jak jsem v plné anestezii ležela v chladnu se zakloněnou hlavou,předepsal Ibalgin dokud to nepřestane bolet ,druhý den mi ho ovšem sestra odmítla dát,protože ho tam neměla napsaný a dle jejího soudu mě ta hlava už měla přestat bolet ...tak jsem se s ní pohádala a prášek si doslova vydupala Veselou historku se spinální anestezií u porodu už jsem tu popisovala a trable mé spolubydlící maminky také ( z toho plyne,že jsem nebyla sama komu se po sekci nedařilo zrovna nejlépe ) Tak já spíš potřebuji zapomenout na celý zážitek s naším zdravotnictvím,než na císařský řez samotný Jinak tu někdo psal,že má po císaři jizvu dliuhou 7 cm - tak já mám jizvu od kosti ke kosti,tj.15 cm - ale musím přiznat,že je pěkná (jak jen jizva může být) KATE můžu se zeptat kde v Praze bydlíte? |
|
|
císař...10.7.2005 22:55:14
Macčímámo, lenkoBraz..
já jsem taky po císaři a teda koukám. Byl neplánovaný a já 3 dny po porodu byla v pohodě. Žádná velká bolest, divný pocit to jo, ale o bolesti se u mně nedá mluvit...měla jsem 5 svorek, 7.den je odstranili, tak si říkám, že je císař pohodička, rodit normálně, tak by to bylo horší...... |
|
|
neděle10.7.2005 22:46:57
Zdravím všechny,
je neděle tak nic nedělám,jen čtu internet ... to se mi ještě vymstí GOTHIC máš pravdu nebráním Matesovi v pádech,ale snažím se aby se nějak moc nebouchnul do hlavičky.On už si docela sám dává pozor - když cítí,že padá tak se nějak celkově zpevní a nebuchne se tolik. Mates nepapá v židličce,chvíli na klíně pak se začně vzpouzet,kroutit a dělat kravinky tak jde na zádíčka a papáme dále v leže LENKOB i u nás je po císaři stejně,i když se v nemocnici zůstává 5 dní - časem zapomenem a pohrnem se do dalšího prtěte :-)) SPANÍ již dlouho spíme v pytli,cestuje po postýlce,nohy má prostčené špruslemi a když ho dám na zem tak v něm i leze.Měli jsme v zimě v ložnici opravdu chladno tak nám nic jiného než teplý pytel nezbylo,zvyknul si a neprotestuje .. já mám alespoň v noci klid, nemusím přemýšlet jestli se náhodou neodkopal.Že by se trápil mi nepřijde. KATE také v noci kojíme dost často a zatím si s tím nevím rady,dobré nápady typu nechat vyřvat jaksi nelze realizovat .... máš pravdu co je s Aduškou? NELISEK ahoj vítej KUŘÁTKO dobrý,kdyby mi hrabalo tak půvabným způsobem jako Tobě byla bych bohatá básnířka KAJDO modrá indulona? ta stará,mažou se tím, k mému velkému překvapení i děti s atopickým exémem - je mi Matyáše moc líto,nám se to stalo jednou (hodně velké opruzení)vůbec nevím od čeho,do rána to po bepnth. zmizelo AMELY Danielka je tedy číslo a moc pěkná holčička, je vážně zlatá LAĎKO to byl tedy horor v lázni, muž by to tam asi zboural. Koupání v teplých pramenech je krásné, my jsme byly s mamkou v Itálii na Ischii - nádhera.Bohužel jsou na Ischii všechny termální prameny mírně radioaktivní,tak se tam nesmí koupat děti. Gratulace k lezení (však ono je k čemu gratulovat :-)) SRAZÍK je to pro nás bohužel daleko, počkáme si zase na ČM |
| *Kate | 12933 |
|
|
Re: Jak mi hrabe pri veceru :-)10.7.2005 22:46:34
Nazdárek!
Jestli ty opruzeniny nemají z nějakého nového jídla? Š. to teď občas mívá, když hned neodklidím hovínko. Amely, teda Danielka je fakt úžasná! Je to už hotová ženská, když nevidím proporce, tak jenom z fotky bych hádala, že jí už byl nejmíň rok. Je to smíšek, co? Sraz - takže zítra? Vy jste teda akční ... no třeba se zblázním, najdu bus a přijedu, jezdí tady bezbariérová linka a navíc jsou dovolené, tak by tam mohlo být prázdno. Uvidím dopoledne. Dneska večer jsem si šla zapnout internet, Štěpánka něco kutila u mě pod židlí, pak se jí chytla a zvedala se nahoru (všechno to probíhá v kleku), ujely jí ručičky a nosem dopadla přímo na nohu od židle. Fakt jsem čekala, že jí poteče krev nebo že ten nos bude nakřivo. A zatím nic, fakt se divím. Taky bych ráda zakoupila nějakou helmičku. Ale ne, holt se to párkrát musí stát, aby pochopili, že si musí dávat pozor. |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jak mi hrabe pri veceru :-)10.7.2005 22:01:54
Tak my nic, pořád žvatlá,ale rozumět tomu není. Hodně výská a tatínka si taky předchází.....je jediný na koho dělá pá, pá...
|
| Amely | 13045 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jak mi hrabe pri veceru :-)10.7.2005 21:52:10
Přesně! Doufám, že jí díky tomu později nerozmazlím. Už vidím, jak to bude koulet s tatínkem. Už teď si ho předchází, protože jediný slovo, který umí, je táta.
|
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jak mi hrabe pri veceru :-)10.7.2005 21:48:59
Tak nějak, člověk by je občas zakousl, ale oni hodí úsměv, velký očička a máš smůlu matko, že????
|
| Amely | 13045 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jak mi hrabe pri veceru :-)10.7.2005 21:44:33
Paffi, dík! Má stále dobrou náladu, jen já s tím občas bojuju :-( Ale co ti budu povídat, taky máš doma čertíka.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.