| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1250] Názory 12511260 z 31954  [Dalších 30694 >>]
Paffi a Ríša11/04 17114

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jak mi hrabe pri veceru :-)

10.7.2005 21:43:04
Jééééžiš Amely, ta je zlatá...takový sluníčko...jsem z ní naměko...
Amely 13045

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jak mi hrabe pri veceru :-)

10.7.2005 21:38:05
Tak hodím pár fotek naší bláznivky:
Takhle u nas dopadla chudak kytka

takhle spinka po obede

takhle lezeme

takhle papame

Sorry za tapetku, nevěděla jsem kterou :-)
Laďka+2 25367

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jak mi hrabe pri veceru :-)

10.7.2005 21:26:54
Kajdo maizena je SOLAMYL. Nám hnedka zabere NIVEA na opruzeniny.

Lenny a na Slovensku ta voda měla 37stupňů, ale tam se koupal jen Zdenek, Davča tam nemohl, tak jsem ho musela hlídat.
Amely 13045

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jak mi hrabe pri veceru :-)

10.7.2005 21:22:46
Lenny, sranda je, že jak je z toho evidentně nadšená, tak na ní se zlobit fakt nemůžu, ať provede cokoliv.Jen musím dávat pozor na ty záda a zvedat jí z bobku a ne zádama. To bych mohla skončit na ortopedii :-)
Paffi a Ríša11/04 17114

OPRUZENINY

10.7.2005 21:22:11
Kajdo, když bral Ríša antibiotika, tak z nich měl ten zadek taky "do masa". My na to dostali od dr Imazol, celkem rychle to zabralo...
Ríša má taky zadek nějaký červený, z ničeho nic!
Brazilka & Romanka 11/04 18463

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jak mi hrabe pri veceru :-)

10.7.2005 21:19:12
Ladko: pekna dovolena!gratuluju k lezeni
Kajdo:maizena neni masticka, to je kukuricny skrob nebo moucka nebo jak se to rika...
Gothic: tak dalsi zub, u nas zatim nic nevidim, ale do pusinky jde vsechno mozne i nemozne.
holky dnes jsem dala romce puncochace, je tu kosa, jen 20C. vztekala se, ze to nemuze sundat jak ponozky:-)
Karolína +2 16165

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jak mi hrabe pri veceru :-)

10.7.2005 21:14:57
Holky, díky za rady.
Gothic - ty plíny máme už asi 14dní, takže se mi to zdá divný, že by to bylo z toho. Mno prostě zítra budeme zase větrat a větrat a větrat.
LenkaB - díky, zítra se po tý mastičce podívám v lékárně.
Fakt je mi Matýska hrozně líto! Musí to bolet jako čert.
Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 14675

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jak mi hrabe pri veceru :-)

10.7.2005 21:13:33
Teda Amely, Danielka je fakt pěkná divoška! No chápu, že toho máš občas asi plné zuby a "závidíš" nám maminkám nelezoucích miminek. Jinak nohu má pěknou, já zapomněla tu Laily změřit. Snad si zítra vzpomenu.

Gothic, nám budou otevírat H&M v Tescu v Letňanech. Přistavují další část a bude tam prý 70 nových obchodů. To se mám na co těšit :o))

Laďko, no koukám, že jste měli tedy hodně zážitků. Škoda, že vám to na závěr takhle pokazili. Snad jste se tím nenechali otrávit, jinak to znělo moc hezky. Termál 32 stupňů - jéééé :o))) A gratulace k lezení !!!
Laďka+2 25367

Re: Re: Re: Re: Re: Re: .)

10.7.2005 21:12:51
Amely docela horor to byl, ještě když si představíš asi milion lidí všude.
jinak myslím, že k lezení není potřeba gratulovat. Zatím to je pomaličkua anejistě, ale vím, že to nebude dlouho trvat a bude to hrůza. Taky se začal při stání úplně pouštět a stát v prostoru a když začne padat, tak se rychle snaží chytnout. Je hrozně vyčůranej.
Amely 13045

Re: Re: Re: Re: Re: .)

10.7.2005 21:06:41
Laďko, koukám, že jste si užili:-) Teda ale na tom koupališti to zní jak horor! Gratulace k lezení, jestli je teda k čemu gratulovat. Po kolínkách to jde ještě rychlejim než plazením :-( Já teda dost šílím a necítím záda. Neustále odněkud odstraňuju uvízlé dítě.
[<<Předchozích 1250] Názory 12511260 z 31954  [Dalších 30694 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.