Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Brazilka & Romanka 11/04 | 18463 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jak mi hrabe pri veceru :-)10.7.2005 21:01:38
ahoj holky!
dneska mi ta moje potvurka vylezla z kocarku! byla vedle baraku v kocaru, ja sla pustit psa a kdyz se vratim , tak vidim chechtajici se romanu sedet na zemi pred kocarem! no krve se ve me nedorezal....jeste ze nespadla na hlavu!takze ji kurtuju ted neustale. jinak vrele vitam vsechny nove maminky!:-) Kajdo: me na opruzeniny doktor poradil maizenu: rozmichej ji s troskou vody aby se vytvorila pasta a to na to pres den nakydej. ucinkuje to rychle.a samozrejme co nejmene byt v plenach. holky me Romca ted nechce skoro vubec papat. Z prsu jo ale prikrmy ne, ani ty jeji oblibene...asi ji rostou zoubky... kuratko: pekna basnicka, budu si ji asi casto recitovat...he he... hracka: u nas ted vedou klice, romana se k nim tuhle doplazila a mlati s nima o zem a chrasti...chrastici veci miluje, je zajimave, jak to vzdy umi krasne do rytmu,to je asi ta brazilska krev. no a uz zas jeci, takze cau! |
| Laďka+2 | 25367 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: .)10.7.2005 21:00:53
Jinak jsem sobec a samozřejmě vítám nové maminky.
Davča taky spával s náma v posteli, teďka už nespí, ale kdyby chtěl, tak se zlobit nebudu. Určitě bych si tím nelámala hlavu a nechal ho tam. |
| Laďka+2 | 25367 |
|
|
Re: Re: Re: Re: .)10.7.2005 20:50:31
Ahoj holky,
tak zdravím po návratu z Maďarska. Zvládli jsme to všichni v pohodě, bez újmy na zdraví. První den se Davča koupal, pro něj v trochu chladnějším Balatonu, bylo to první koupání jinde než ve vaně. Druhý den bylo docela chladno, tak jsme vyrazili do termálů. Davídek byl nejmladším návštěvníkem, tak na něj všichni koukali a smáli se na něj a on se smál na všechny. Voda měla asi 32stupňů, takže super. V sobotu jsme se rozhodli, že ráno odjedeme, protože byla už hrozná zima, ale nepršelo. Jeli jsme na Slovensko, s tím, že najdeme nějaký termály a zůstaneme tam přes noc. Ve Velkém Mederu jsme našli koupaliště, kde jsme však 45 minut čekali na otevření směnárny. U pokladny při kupování lístků jsem se ptala jestli musí mít Dáda plavky, řekli mi, že ne. Taky jsem se ptalal na skříňku kvůli kočáru, prý si mám jít pro klíč. Poté jsme se vydali do areálu, kde však nikdo netušil, jak se máme do vnitřku dostat s kočárem. Museli jsme si vyzout boty a přenést ho přes vodu, kolem vnitřního bazénu do šaten(dohromady ženský a chlapi)Po 10 minutách jsme našli naši skříňku, která měla cca 30cm na šířku, tudíž co s kočárem??? Další kočár tam stál jen tak uprostřed šatny. Zdenek už byl tak vytočenej, že na mě řval, že okamžitě jdeme pryč, ukecala jsem ho na koupání(já kráva). Převlíkli jsme se, narvala jsem věci do skříňky, kočár ke zdi a vydali jsme se k bazénu. Po vstupu do vody se zjevila plavčice, že malej musí mít plavky, tak jsem mu šla pro kraťásky. Pak mě s ním vyhodila z bazénu pro děti, prý se tam nesmím koupat. Šla sjem se převlíct a sednout si ven na lavičku, už jsem na to neměla nervy. Vstupné 120Sk/osoba, dítě 80Sk(měli jsme Zdenkovu dceru), Davča zadarmo. A to jsme tam byli hodinu. Už nikdy víc nenavštívíme takovéto zařízení. Ani jsme nehledali ubytování a jeli jsme domů. Po cestě jsme si ještě dali jídlo, ale najít na Slovensku restauraci, kde nám uvaří je nadlidskej výkon. Ale dopadlo to dob¨ře. omlouvám se za tapetu. Jinak ode dneška LEZEME PO 4. |
| Gothic | 22573 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jak mi hrabe pri veceru :-)10.7.2005 20:46:54
Ahojte.
Tak sme sa vratili z Brna vykupili sme H&M zacinam mat pocit, ze nas novy konicek je shopping-cize minut vsetky prachy na maleho :-) My chodime ako z kontajnera, ale mlady ten je znackovy. :-) Kupili sme sandaliky, v Humanicu, bolo to jedine, co obul maju pevnu patu, tak snad nebudu az take skodlive. Nelisek-vitaj medzi nami, ja mam zase Valerija :-) Leri nechce papat skoro nic, tiez mam pocit, ze len kojim, ale nevadi mi to. V noci je to lepsie odkedy nespi s nami v 1 izbe-papa ked je lepsia noc tak kazde 3h. Ked spaval pri nas, tak jedol aj kazdu hodinku.:-) Sonka-moja sestra takto spavali s neterou, ta sa rozhodla nejak okolo 2,5r, ze chce spinkat v postielke a potom aj izbicke, okolo tych 2 rokov, to zvedca zacnu vyzdovat, vasa mala to zvladla rychlo :-) teraz tam maju nastahovaneho 2 votrelca :-))). No kazdopadne im to tak vyhovovalo, maju obrovsku postel, tak sa netlacili. U nas je to dost problem, mame maly byt a malu postel a skoro sa nevyspime, a nemohli by sme ani Tv pozerat, spime v obyvacko-spalno-detskej. :-) malemu sme spravili spaci kut so spajze, ale od takeho 2 kojenia spi s nami az do rana. Sme poobkladani, lebo par krat zletel, este ze nemame vysoku postel. Kate-ja ta uplne chapem, u nas to bolo podobne, ale nejak to preslo, skus tu inu izbu, mozno ju rusite. Ale ja som vzdy ked zaknukal isla za nim, pohladkala ho, ked sa mi zobudil po hodine od zaspatia, tak som ho nekojila, ale ponosila pohojdala na rukach a zaberalo to. Misa u vas nie je ani Next, ani Mothercare? lebo tam spacie pytle maju. Kajda- o to sa vobec neboj, ze by v pytli nemohol cestovat, :-) nas v tom zvladal aj chodit, aj sa pretacat. Ty si spominala, ze pouzivate nove plienky, nemoze byt zapareny z toho? U nas pomohlo vysadit tu rybilku, ale nie ked bol zapareny, ale po vylieceni. Mne sa zda, ze ta pokozka pod tym moc nemoze dychat, je to taky hruby film. Lenny-tak sa pridavam k tej hnusnej poobkladanej postielke. Ta nasa pozostava zo zvyskov mantinelov, deky na hranie, rychlozavinovacky a hada z IKEI. :-)) Ale uvazujem nad tym ,dat si usit vysoke mantinely, z tej istej latky aj povlecenie, za zaves. Urcite ma to vyjde lacnejsie ako to niekde kupovat a latku si kupim, aku budem chciet. A Mame novinu!!! Vyzera to ze mame 2. ZUB!! Chudak ma kazdy inak, no bude ich mat asi krive po mne a muzovi. |
| Amely | 13045 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jak mi hrabe pri veceru :-)10.7.2005 20:46:44
Z těma nohama jsem to trošku přehvízdla.Takový tlapky teda fakt nemám.Mělo to být 37 :-)
|
| Amely | 13045 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jak mi hrabe pri veceru :-)10.7.2005 20:43:20
Hm, ve 14 u fontány :-)
Tak jsem v rychlosti přelouskala, co jste napsali.Je toho požehnaně. Nějak se nemůžu dostat poslední dobou k PC.Taťka si koupil novou PC hru, která evidentně baví i Péťu, tak se večery moc nechytám. A přes den nemám šanci ani na deset minut spustit z očí našeho rošťáka. Od včerejška se stavíme u nábytku a zatím jsme neobjevili, jak z této pozice bezpečně zpátky. Takže se kácí do stran a dopředu, když se zapomene držet. Brala bych nějakou helmičku s chráničem na obličej, jako mají američttí fotbalisté. Dnes padla rovou na obličej, chudák. Na plovucí podlaze :-( Po čtyřech doslova běhá, jsem z ní fakt nešťastná. Jak já vám závidím nepohyblivé dětičky.Na tohle má ještě aspoň tři měsíce čas, tak nevím, proč ten spěch. Žádný dítko se mi takhle nepředbíhalo, tak zas naopak přemýšlí, jestli to náhodou není známka nějého LMD, nebo tak něco. Jak vidím, všichni chceme to, co nemáme. Teda to je pokus o vtip. Hlavně mamči se dvěma dětičkama už to berou s rezervou :-) Jinak je úplně v pohodě.Hezky papá a to doslova všechno a drtí to dásničkama, tak asi problém mt nebudem. Stejně ale dávám vcelku jen kukuřičné chřupky. Aby něco nevdechla. Rohlík jako Verunka od andílka bach si netroufla. Jsem tak trošku srabík. Ale pomalu začínám jídlo jen mačkat a dávat větší kousky brambor, tak snad to bude v pohodě.Gothic,zatím mi v sedačce sedí, ale jen chvilku.Pak se ošívá a řve. Jennže za tu cvilku toho sní docela dost.Teda myslím.Dnes jsem jí vážila a má o dvacet deka míň, než před 10 dny. Že by ten pohyb? Se spaním je to taky na pytel.Pořád se staví, padá, sedí... V noci se budí s pláčem různě zaklíněná mezi šprušle.Prostě, jako v mnohých jiných postýlkách. S tím čajem má Míša pravdu.Já si na to navykla obě děti a byl to docela opruz. Pak chtěly čaj do postýlky ve flašce strašně dlouho a nedaly se jinak utišit. Pak samozřejmě hodně čůraly a musela jsem v noci přebalovat. Bez plen to taky dlouho v noci nešlo. Zatím se mi daří malou uklidňit jen dudlíkem když se vzbudí. Což je taky blbý zlozvyk, ale doteď to nedělala, tak snad přestane, až si ty nový zážitky trošku srovná v makovičce. Jinak vypadá jak naprosto šťastný dítě.Běhá si tu po čtyřech kam jí napadne a co najde, to prozkoumá. Včera se snažila postavit o troubu, ve který jsem pekla. NO, byl to pěknej řev. Já blbá si neuvědomila, že tahle je obyčejná paneláková a je horká i zvenku. Tak to mám pro příště. Gothic, Lenny, moje slůně má nožičku asi tak 11,5 - 12 cm. Pořád se mrská, nedá se to změřit ani obkreslit. Botky má č.18 a jsou jí jentak tak. Dost mě zmátly rozdílné názory na botičky. Připadají mi rozumné oba názory, tak si teď vyber. Asi zlatá střední cesta. Ten Dr.Smetana je prý dobrý ortopéd a je to opravdu starší pán. Zeptám se ještě na rhb ve středu a na kyčlích. Tam máme vyhlášenýho dětskýho ortopéda a je to poměrně mladý chlap. LenkB, Starší dcera je mi opravdu dost podobná, jen povaha je úplně jiná. Je takový třeštidlo temperamentní, beran jak vyšitej. Myslím, že i Danielka je podobný typ.Ale nechám se překvapit.Nohy č. 27 po mě mít asi nebude. Cáco, gratuluju k sezení! Zítra nám to předvedete :-) JO, ještě typ na oblíbenou hračku, jak tu někdo psal.U nás teď vede víčko od velký zavařovací sklenice. Hezky to dělá kravál na dlažbě. Gothic, gratuluju k vybrání dovolené. Už jsi myslela, že nikam nepojedete,co? KOnčím, nebo mě ukamenujete.Pár dní jsem v tahu a pak tu tapetuju. Ještě vítám nové maminky! Víc hlav, víc ví :-) |
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Jak mi hrabe pri veceru :-)10.7.2005 20:09:25
Verče jsem poslala zprávu přes skypa, tak uvidíme, kdyžtak pošlu sms.
Takže v kolik? Ve 14h u fontány? |
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Jak mi hrabe pri veceru :-)10.7.2005 20:07:49
Amely - já si taky myslím, že to je tou vlhkostí vzduchu, jinak si to nedokážu vysvětlit. Mám v bytě i prádlo, protože venku by neuschlo ani omylem, ale větrám, tak nevím.
Srazím - zeptám se Verči |
| Cacanda+Filip 11/04+Klára 3/08 | 19700 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Jak mi hrabe pri veceru :-)10.7.2005 20:06:23
No tak muzeme alepson ve 3, treba se nekdo prida. Takze s tim holky pocitejte, uvidime zitra behem dopoledne, jestli se jeste nekdo neprida :o)
|
| Amely | 13045 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Jak mi hrabe pri veceru :-)10.7.2005 20:05:53
Teda ještě na Cácu jsem zapomněla. To by tam Danielka byla jak růže mezi trním:-)
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.